Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Když to vemu ve zkratce.. bude to sra*ka. Kdyby raději dodělali Starcraft Ghost, kterej byl slibovanej už na PS2.
  • Tyhle hry mě fakt neberou. Ale Demonic Tyrael vypadá fakt skvěle. Třeba mu konečně v druhym datadisku (D3) vrátěj koule a ukáže co v něm je:)) Každopádně tahle hra ukazuje, že je Blizzard prostě ve slepý uličce. Naprosto neinovativní firma. Až přijde projekt Titan, tak to bude buď šílenej propadák nebo totální úspěch. A za tyhle kraviny - Heroes of the Storm, ta přiblblá karetní hra a sjednocení základního designu jejich her - bych jim přál, aby je to rozsekalo.
    • Shania
      na rozdil od jinych MOBA her je to inovativni az az:)

Blizzardi hry jsou taky dobre z jedineho duvodu a to je gameplay first, ne grafika, inovace za kazdou cenu nebo pribeh, ale hratelnost...
      • I kdyz jim to nekdy chvili trva :) Viz patch 2.0.1 Diablo 3
    • V karetní hře nevidím problém, pro fandy warcraftu to může být příjemná změna a jsou tací, kteří si to užívají.
      Co se týče této MOBA hry, tak mě osobně tam nesedí též mixování těchto tří odlišných ztvárnění do jednoho balíku. Ještě bych pochopil Diablo a Warcraft, ale Starcraft mě tam už do toho nesedí a pokud ano, tak me rozhodně nesedí, když tam na koni jede třeba Raynor. *1*
  • Preed
    Z toho co som videl mi to ani nepride ako MOBA,ano na prvy pohlad to tak vyzera ale v zasade vsetky mechaniky zmizli jedine co ostalo je samotne bojovanie hrdinu proti hrdinovi a hlavna pointa je plnenie objectivov ako vo fps typu battefield/cod,snad si to aj niekedy zahram ale myslim si,ze to bude mat uspech lebo je to blizzard.
    • Je to trochu jiný styl, pro někoho příliš jednoduchý. Žádné kupování itemů, last hity, denying a podobné věci notoricky známé z ostatních MOBA her. Na první pohled mi to přijde trochu více akčnější, tím že je kladen důraz na plnění objectivů, tak je více teamových soubojů a celkově má hra rychlejší spád.
      Uvidíme až si to zahrajem. Zatím se můžeme alespoň zaregistrovat do bety:
      http://heroeszone.cz/clanky/prihlaseni-do-bety-heroes-of-the-storm/
  • LoL systém nákupu hrdinů? Výborně. Víc času na Dotu.
  • koukal jsem ted na par streamu a oproti dote, nebo lol, mám i chut si to zkusit zahrat
  • No to jsou češi, jakmile maj za něco platit tak už je to blbost a nikdo to nebude hrát. Kdyby takhle přemýšleli všichni, tak by jste hráli úplný ho*no. Prostě máš tu hru rád, tak do toho snad něco investuješ ne?
    • Veskoslav
      Pokud vím, tak model v HoTS je poněkud odlišný od jiných MOBA her. Tam to bude na stejném principu jako Hearstone. Kdy můžeš vše získat bez vložení finančních prostředků. To sice můžeš získat i v Dotě 2 a kdo hraje déle a hrál eventy, tak má speciální dárky, co dávají unikátní předměty, ale to nemají všichni (já získal třeba už dva kurýry atd.). Jinak model hrdinů je podobný jako v LoL. A kdo hrál LoL či HoN, tak mu to ani nepřijde. Sám takový model nemám rád, ale za zkoušku nic člověk nedá.
      • Krescz
        (reaguju na clanek nad timto)....presne...Blizzard mel hlavne podporit dotu a ne delat na svem vlastnim projektu...vzdit v obou hrach bude behat hnus(pudge) Malfurion (propet)...vsichni hrdinove z doty jsou predelane postavy z W3...a ted pribude dalsi verze...to je az k smichu jak hra(dota) ktera vznikla z hry(w3) bude konkurovat a nakonec pokori hru(w3) ze ktere vznikla
        • Shania
          1. Blizz nema kontrolu nad modem do W3, navic ten uz je mimo scenu a podporovat Dotu 2 je nesmysl.
          2. Heroes nejdriv vznikali jako mod pro SC2 a pozdeji prerostli v samostatny projekt.
          3. hra je naprosto odlisna od jinych MOBA her a Blizzard ji jako MOBA neoznacuje.
          4. i kdyz je v bete asi jen 1000 lidi, tak byla to 2 nejsledovanejsi hra na TwitchTV
    • To NENÍ pravda. Za Dotu jsem utratil víc peněz, než za všechny předchozí hry dohromady. Ne že bych nutně potřeboval kosmetické itemy, ale vývoj a udržování takové hry něco stojí a při přepočtu na cenu za hodinu hraní je to zanedbatelná částka. Klidně bych za Dotu platil měsíční poplatky nebo tak něco.

Ale kupovat nebo grindovat samotné hrdiny teda nehodlám. A vzhledem k tomu, že bych postupem času chtěl vyzkoušet naostro všechny hrdiny, tak bych se asi nedoplatil.
      • Shania
        vsak si je vyzkouset muzes, nez ho koupis, navic bude nekolik hrdinu kazdy tyden zdarma na hrani.
        • Krescz
          no ti jsou štědří *1*
          • Veskoslav
            Doufám, že frfláš i u LoL a HoN, kde je model ještě horší.
            • Veskoslav
              Nejlepší model zůstává u Doty. HoN byla kapitola sama pro sebe. Podle mě nejtěžší MMO na pochopení i styl hraní tomu odpovídá. A LoL beru takovou MOBA pro všechny. Bohužel. A k tomu otřesná komunita. Souhlasím s tebou, že Blizzard na to měl jít trochu jinak. Ale aspoň, že si můžeš hrdinu vyzkoušet i proti pitomým mobům. To v LoL buď čekáš na týdenní kolotoč nebo prostě musíš se štěstím koupit.
            • Krescz
              taky to tak u HoNu vypada...LOLko me nebavi...beru to obecne
        • Vyzkoušet ho můžeš jenom proti AI. To je od určité úrovně skillu pekelná naprosto nicneříkající nuda. Pokud Blizzardí boti nebudou řádově lepší, než ti v Dotě.

Jasně, budou tam ty rotační sloty. Ale jednak čekat "až" tam zrovna bude někdo, koho jsem si vyhlédnul je otrava a hlavně je pak jako v LoL budou v tom free týdnu hrát naprosto všichni až to ostatním začne lézt na nervy.
          • Jasně, problém s tím systémem je hlavně subjektivní antipatie. Ne každý má nutkání hrát všechny hrdiny, nevadí mu grindění, má díky tomu příjemný pocit z progressu. Tohle všechno chápu. Já vám to neberu. Ale sám do takové hry nestrčím ani nos.
            • Shania
              Vsak te nikdo nenuti tu hru hrat nebo ne? I kdyby vubec nebyla pro hrace soucasnych MOBA a hrali to jen casual hraci, tak proc by to melo vadit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit