Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi zaujatý vážne dost! Já mastil roky dotu a teď si užívám dotu2. Je to pařba, o tom se nemá smysl bavit. Ale věřím hodně tomu že tohle bude taky pařba a v pohodě se to tý dotě vyrovná, jen se na to musíš koukat trochu jinak, hlavně ani není pořádně na co. Jako zarytý fanda jsem třeba z videí na dotu2 pěl jen HNUS! vůbec se mi ty videa nelíbili Byl jsem zaujatý ale hrdiny, protože půlka hrdinů vypadá jako parodie na nějakou pohádku.. ten kontrast je tam obrovský. Stejně jako ta kvalita půlky skinů stojí objektivně dle ratingu hráčů za starou Belu( a je tam tak leda na doplnění portfolia,aby bylo na čem vydělávat, ale jsou tam i skvosty, tak neřešit. (jako support hry jsem si taky zakoupil jeden skin na svého oblíbence) Hlavně nejvíc věřím tomu, že když o tu hru bude zájem, tak tam zapojí další módy (např. nějaký povedený tower defense a podobný srandy..)
  • nekromant33
    No bude to mít stejnej efekt jako HS. Karetních her je celkem dost. HS hraje spousta lidí, protože základ je hodně jednoduchej. Tohle bude to samý.
  • Nevím, kde začít....prostě celé je to špatně...a když už jakože si člověk řekne no proč ne, zkusit to můžu, tak tam vyskočí diablo na poníčkovi nebo tak něco a to je konec
  • Je to trochu jiný styl, pro někoho příliš jednoduchý. Žádné kupování itemů, last hity, denying a podobné věci notoricky známé z ostatních MOBA her. Na první pohled mi to přijde trochu více akčnější, tím že je kladen důraz na plnění objectivů, tak je více teamových soubojů a celkově má hra rychlejší spád.
    Uvidíme až si to zahrajem. Zatím se můžeme alespoň zaregistrovat do bety:
    http://heroeszone.cz/clanky/prihlaseni-do-bety-heroes-of-the-storm/
  • Preed
    Z toho co som videl mi to ani nepride ako MOBA,ano na prvy pohlad to tak vyzera ale v zasade vsetky mechaniky zmizli jedine co ostalo je samotne bojovanie hrdinu proti hrdinovi a hlavna pointa je plnenie objectivov ako vo fps typu battefield/cod,snad si to aj niekedy zahram ale myslim si,ze to bude mat uspech lebo je to blizzard.
  • h0p3
    ajó, já zapomněl
  • dalsi MOBAhnuj *11*
  • The Lost Vikings zatím nejsou oficiálně mezi potvrzenýma hrdinama, nicméně do budoucna se s nima počítá a Blizzard je už má částečně připravený už i v alfa klientu.
    Viz informace z dataminingu - http://heroeszone.cz/clanky/datamining-dalsi-hrdinove-heroes-of-the-storm/
  • třeba já to hrát plánuju. co jsem viděl streamy tak mě to zatím taky moc nebere ale počítám že to se změní. LoL a DOTA jsou pro mě prostě už passé z různých důvodů.
  • Shania
    MOBA mapu meli a nikdo to v internich testech nehral
  • W1, W2, SC1, D1, D2 - jediny kvalitni hry od blizzardu. Zbytek je piskoviste pro deticky.
  • XorxoxTalarius
    Je to Blizzard, to ma byt hlavni tahak *1*
  • Presne môj názor. Nemalo by zmysel robiť nejakú hard-core moba hru. Dúfam, že ako casual moba to bude dobré hranie.
  • Ano jsem fanoušek ale řekni mi Blizzardí hru která je špatná .. vem si stávající WoW nejhranější MMO , SC2 je asi nejlepší současná strategie, Diablo definoval svůj žánr a teď Hearthstone jaká karetní online hra má takovej úspěch .. Tak co můžem očekávat od HoTS ?
  • Ethy
    Jasný, v pohodě hele :D, jako určitě s tebou souhlasím v tom, že D1 a D2 podoba byla prostě nej, ten Diablo ze trojky je fakt nic moc no :D
  • Skoda ze tam asi nebudu stary Blizzard hrdinovia The Lost Vikings *13* *13* *13*
  • Naprostý souhlas.MOBA hry mě moc nepřitahují, ale tuhle si mile rád zkusím.Líbí se mi ten nápad propojit všechny hrdiny od Blizzardu.
  • Vecny to boj o mistu na slunci :).
    Treba se tu jednou zase ukaze nekdo kreativni a vymysli neco hezkeho. *1* Treba Tetris 2.0 :D
  • Je dik :D to me nedoslo.. asi jsem mel lepe cist nebo vic sledovat dej pri tom mlaceni a zabijeni diabla po nekolikate :D

Ale to nemeni nic na situaci, ze se me diablo libi vic v podobe, ktera je v HoTS. *1*
  • Shania
    1. Blizz nema kontrolu nad modem do W3, navic ten uz je mimo scenu a podporovat Dotu 2 je nesmysl.
    2. Heroes nejdriv vznikali jako mod pro SC2 a pozdeji prerostli v samostatny projekt.
    3. hra je naprosto odlisna od jinych MOBA her a Blizzard ji jako MOBA neoznacuje.
    4. i kdyz je v bete asi jen 1000 lidi, tak byla to 2 nejsledovanejsi hra na TwitchTV

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit