Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyzkoušet ho můžeš jenom proti AI. To je od určité úrovně skillu pekelná naprosto nicneříkající nuda. Pokud Blizzardí boti nebudou řádově lepší, než ti v Dotě.

Jasně, budou tam ty rotační sloty. Ale jednak čekat "až" tam zrovna bude někdo, koho jsem si vyhlédnul je otrava a hlavně je pak jako v LoL budou v tom free týdnu hrát naprosto všichni až to ostatním začne lézt na nervy.
  • Veskoslav
    Ale kolik z nich je kvalitních? Hrál jsi například Guardians? To je fraška a nikdo to nehraje, jak je to hrozné a nezachrání to ani licence. Smite? No kdyby neexistovaly ostatní, dalo by se nad tím uvažovat. DI: E aspoň nabízí zajímavé zpracování a nemá se jednat o klasickou MOBA hru.
  • Shania
    vsak si je vyzkouset muzes, nez ho koupis, navic bude nekolik hrdinu kazdy tyden zdarma na hrani.
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak model v HoTS je poněkud odlišný od jiných MOBA her. Tam to bude na stejném principu jako Hearstone. Kdy můžeš vše získat bez vložení finančních prostředků. To sice můžeš získat i v Dotě 2 a kdo hraje déle a hrál eventy, tak má speciální dárky, co dávají unikátní předměty, ale to nemají všichni (já získal třeba už dva kurýry atd.). Jinak model hrdinů je podobný jako v LoL. A kdo hrál LoL či HoN, tak mu to ani nepřijde. Sám takový model nemám rád, ale za zkoušku nic člověk nedá.
  • V karetní hře nevidím problém, pro fandy warcraftu to může být příjemná změna a jsou tací, kteří si to užívají.
    Co se týče této MOBA hry, tak mě osobně tam nesedí též mixování těchto tří odlišných ztvárnění do jednoho balíku. Ještě bych pochopil Diablo a Warcraft, ale Starcraft mě tam už do toho nesedí a pokud ano, tak me rozhodně nesedí, když tam na koni jede třeba Raynor. *1*
  • To NENÍ pravda. Za Dotu jsem utratil víc peněz, než za všechny předchozí hry dohromady. Ne že bych nutně potřeboval kosmetické itemy, ale vývoj a udržování takové hry něco stojí a při přepočtu na cenu za hodinu hraní je to zanedbatelná částka. Klidně bych za Dotu platil měsíční poplatky nebo tak něco.

Ale kupovat nebo grindovat samotné hrdiny teda nehodlám. A vzhledem k tomu, že bych postupem času chtěl vyzkoušet naostro všechny hrdiny, tak bych se asi nedoplatil.
  • Všiml si někdo ztvárnění Diabla v této moba hře a ztvárnění diabla ve hře Dialbo 3. :) Kurna proc neudelali to diablo takový jako mají v této moba hře. Jen pro predstavivost kdo nehral Diablo 3,.. diablo tam vypada jako zenska bez svalu a v teto moba hre je to nabusenej typek.. *1*
  • No to jsou češi, jakmile maj za něco platit tak už je to blbost a nikdo to nebude hrát. Kdyby takhle přemýšleli všichni, tak by jste hráli úplný ho*no. Prostě máš tu hru rád, tak do toho snad něco investuješ ne?
  • koukal jsem ted na par streamu a oproti dote, nebo lol, mám i chut si to zkusit zahrat
  • LoL systém nákupu hrdinů? Výborně. Víc času na Dotu.
  • Krescz
    no ja si dotu klidne koupim *5* ...jaaj ona je cela F2P...tam mas moznost se lisit (koupis si set)...ale nejsi nijak znevyhodnovan co se tyce vyberu postav...kup si hrdinu nebo hraj kazdy den 4 hodiny po dobu 2 tydnu aby se ti odemkla = hraci kteri to s hrou mysli vazne budou nuceni si zaplatit
  • Nebyl bych tak skeptický ohledně tohohle MOBA. Fakt, že se snaží odlišit od spousty klonů původní DotY znamená, že si to zase natáhne jinou sortu hráčů. Takže podle mě to moc hráčů od Doty, LoLka, apod nepřetáhne, zato přinesou spoustu nových. (Především ty, co fakt nemají čas hrát hodinové zápasy, kdy je často vlivem ragequitů 20 min před koncem jasné, jak to dopadne).
    Jsem typickým příkladem anti-moba hráče, který by tomuhle šanci dal.
  • fanboy alert, fanboy alert
  • Však i tady ty nikdo nic nevnucuje. Není povinnost utrácet, dá se hrát i bez toho. Ale někteří lidi si prostě rádi zaplatí pár korun navíc, aby se odlišili od ostatních a vzbudili tak pozornost. To je přece účelem, odměnit nějak lidi, co se podílí na financování provozu hry pomocí mikrotransakcí. Hrál by si nějákou MOBA hru, kdyby měla měsíční předplatné, jak kdysi mělo HoNko ?? *4* ?? Hra se musí nějak zaplatit. *3*
  • Přečetli jste si článek nebo hned flame u komentářů .. Blizzard bude mit asi nejlepší finanční model ze všech top MOBA her .. Nebudete muset platit nic a odemknou se vám i skiny .. Celý obsah bude zdarma pokud budete mít trpělivost hrát stejně jako v Hearthstone. A vim že ta hra bude pecka stejně jako všechny Blizzard hry.
  • Overwatch
    Smite, Strife, Guardians of Middle-Earth, Dawngate, Dead Island: Epidemic... Taky si někdy říkám jestli to už nezačínají vydavatelé/vývojáři přehánět.
  • sirWallace
    To jak je to ale vymysleny treba v lolku?? S tim nemam jedinej problem.. a to bych do free to play hry nikdy nedal ani korunu..
    Lol jsem hral rok a neco a nepotreboval jsem ani korunu.. vse se da odehrat .)
  • sirWallace
    No to je teda kopec :D Vyjmenuj vsechny plosinovky prosim Te :D
  • Tyhle hry mě fakt neberou. Ale Demonic Tyrael vypadá fakt skvěle. Třeba mu konečně v druhym datadisku (D3) vrátěj koule a ukáže co v něm je:)) Každopádně tahle hra ukazuje, že je Blizzard prostě ve slepý uličce. Naprosto neinovativní firma. Až přijde projekt Titan, tak to bude buď šílenej propadák nebo totální úspěch. A za tyhle kraviny - Heroes of the Storm, ta přiblblá karetní hra a sjednocení základního designu jejich her - bych jim přál, aby je to rozsekalo.
  • Těch MOBA her je málo, co? DotA, LoL, HoN, Demigod, SMNC, Nosgoth...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit