Přejít na výpis diskuzí
Blizzard pomalu odhaluje očekávané Heroes of the Storm
14.3.2014 | Adam Homola
65 příspěvků
-
Celá hra bude pojata jako casual MOBA hra. Otom se už Blizzard sám vyjádřil.. osobně si myslim, že to nedosáhne takový slávy jako SC nebo Diablo.. ale může to vyvolat novou vlnu, na který se hráči MOBA her rádi svezou..Veškerý informace o hře HOTS naleznete na heroeszone.cz..
shrnu to: podle mne nový vítr na herní scéně..v casual hrách docela potřebný.. -
Protože v D3
je diablo holka -> Leah, proto má anatomické tvary ženy -
Pokud do toho někdo neudělá pořádnej mod/mapu. Tak myslim, že všichni současní mobaři zůstanou u těch svejch titulů. Co to sleduju na streamech, tak mě to čím dál víc přestává zajímat. Nenabízí to nic na co bych se zatim chytl.
-
Nezníš jako by tě něco zajímalo.
-
delam to same a bavi me to....HotS je Bullshieet
-
(reaguju na clanek nad timto)....presne...Blizzard mel hlavne podporit dotu a ne delat na svem vlastnim projektu...vzdit v obou hrach bude behat hnus(pudge) Malfurion (propet)...vsichni hrdinove z doty jsou predelane postavy z W3...a ted pribude dalsi verze...to je az k smichu jak hra(dota) ktera vznikla z hry(w3) bude konkurovat a nakonec pokori hru(w3) ze ktere vznikla
-
No právě, o tom to je - většina z nich kvalitní nebude, nebo nebudou špatné, ale nebudou se moct rovnat Dotě/LoLku. MOBA trh bude přesycený, nikdo to hrát nebude, všichni zůstanou u těch dvou/tří nejlepších a hotovo. Hry se budou zavírat, studia taky... Aneb honba za WoWkem 2.0.
-
A důvod této šance ?
-
Nejlepší model zůstává u Doty. HoN byla kapitola sama pro sebe. Podle mě nejtěžší MMO na pochopení i styl hraní tomu odpovídá. A LoL beru takovou MOBA pro všechny. Bohužel. A k tomu otřesná komunita. Souhlasím s tebou, že Blizzard na to měl jít trochu jinak. Ale aspoň, že si můžeš hrdinu vyzkoušet i proti pitomým mobům. To v LoL buď čekáš na týdenní kolotoč nebo prostě musíš se štěstím koupit.
-
I kdyz jim to nekdy chvili trva :) Viz patch 2.0.1 Diablo 3
-
taky to tak u HoNu vypada...LOLko me nebavi...beru to obecne
-
Vsak te nikdo nenuti tu hru hrat nebo ne? I kdyby vubec nebyla pro hrace soucasnych MOBA a hrali to jen casual hraci, tak proc by to melo vadit?
-
tak zajímá mě, co si o tomhle shitu myslí ostatní..lezu takhle i do ostatních diskuzí od toho tady snad je ne?! Takže evidentně to je hodně očekávaný dle mínusů a těch rádoby vtipnejch komentářů. "Super"
-
Třeba by ho jinak nikdo neposlouchal..
-
Doufám, že frfláš i u LoL a HoN, kde je model ještě horší.
-
no ti jsou štědří *1*
-
Tak proč lozíš do diskuze ke hře, co Tě nezajímá? To je nějaká nemoc nutně se vyjádřit ke všemu? *7*
-
Jasně, problém s tím systémem je hlavně subjektivní antipatie. Ne každý má nutkání hrát všechny hrdiny, nevadí mu grindění, má díky tomu příjemný pocit z progressu. Tohle všechno chápu. Já vám to neberu. Ale sám do takové hry nestrčím ani nos.
-
"očekávané Heroes of the Storm".. kdože na tenhle paskvil a ždímačku na love čeká vlastně?
-
na rozdil od jinych MOBA her je to inovativni az az:)
Blizzardi hry jsou taky dobre z jedineho duvodu a to je gameplay first, ne grafika, inovace za kazdou cenu nebo pribeh, ale hratelnost...