Přejít na výpis diskuzí
Blizzard pomalu odhaluje očekávané Heroes of the Storm
14.3.2014 | Adam Homola
65 příspěvků
-
LoL systém nákupu hrdinů? Výborně. Víc času na Dotu.
-
Nebyl bych tak skeptický ohledně tohohle MOBA. Fakt, že se snaží odlišit od spousty klonů původní DotY znamená, že si to zase natáhne jinou sortu hráčů. Takže podle mě to moc hráčů od Doty, LoLka, apod nepřetáhne, zato přinesou spoustu nových. (Především ty, co fakt nemají čas hrát hodinové zápasy, kdy je často vlivem ragequitů 20 min před koncem jasné, jak to dopadne).
Jsem typickým příkladem anti-moba hráče, který by tomuhle šanci dal. -
-
Naprostý souhlas.MOBA hry mě moc nepřitahují, ale tuhle si mile rád zkusím.Líbí se mi ten nápad propojit všechny hrdiny od Blizzardu.
-
A důvod této šance ?
-
-
Tyhle hry mě fakt neberou. Ale Demonic Tyrael vypadá fakt skvěle. Třeba mu konečně v druhym datadisku (D3) vrátěj koule a ukáže co v něm je:)) Každopádně tahle hra ukazuje, že je Blizzard prostě ve slepý uličce. Naprosto neinovativní firma. Až přijde projekt Titan, tak to bude buď šílenej propadák nebo totální úspěch. A za tyhle kraviny - Heroes of the Storm, ta přiblblá karetní hra a sjednocení základního designu jejich her - bych jim přál, aby je to rozsekalo.
-
-
na rozdil od jinych MOBA her je to inovativni az az:)
Blizzardi hry jsou taky dobre z jedineho duvodu a to je gameplay first, ne grafika, inovace za kazdou cenu nebo pribeh, ale hratelnost... -
-
I kdyz jim to nekdy chvili trva :) Viz patch 2.0.1 Diablo 3
-
-
V karetní hře nevidím problém, pro fandy warcraftu to může být příjemná změna a jsou tací, kteří si to užívají.
Co se týče této MOBA hry, tak mě osobně tam nesedí též mixování těchto tří odlišných ztvárnění do jednoho balíku. Ještě bych pochopil Diablo a Warcraft, ale Starcraft mě tam už do toho nesedí a pokud ano, tak me rozhodně nesedí, když tam na koni jede třeba Raynor. *1*
-
-
Těch MOBA her je málo, co? DotA, LoL, HoN, Demigod, SMNC, Nosgoth...
-
-
Smite, Strife, Guardians of Middle-Earth, Dawngate, Dead Island: Epidemic... Taky si někdy říkám jestli to už nezačínají vydavatelé/vývojáři přehánět.
-
-
Ale kolik z nich je kvalitních? Hrál jsi například Guardians? To je fraška a nikdo to nehraje, jak je to hrozné a nezachrání to ani licence. Smite? No kdyby neexistovaly ostatní, dalo by se nad tím uvažovat. DI: E aspoň nabízí zajímavé zpracování a nemá se jednat o klasickou MOBA hru.
-
-
No právě, o tom to je - většina z nich kvalitní nebude, nebo nebudou špatné, ale nebudou se moct rovnat Dotě/LoLku. MOBA trh bude přesycený, nikdo to hrát nebude, všichni zůstanou u těch dvou/tří nejlepších a hotovo. Hry se budou zavírat, studia taky... Aneb honba za WoWkem 2.0.
-
-
Vecny to boj o mistu na slunci :).
Treba se tu jednou zase ukaze nekdo kreativni a vymysli neco hezkeho. *1* Treba Tetris 2.0 :D
-
-
-
-
No to je teda kopec :D Vyjmenuj vsechny plosinovky prosim Te :D
-
-
Když to vemu ve zkratce.. bude to sra*ka. Kdyby raději dodělali Starcraft Ghost, kterej byl slibovanej už na PS2.
-
to nebude mit uspech...uz ted to nema na dotu...a vyjde to az za dlouhou dobu...kupovat diabla se taky nikomu nebude chtit(nesmysl kupovat si hrdiny za herni nebo realnou menu)...jedine lakadlo jdou hrdinove z Blizzard her... *9*
-
-
Přečetli jste si článek nebo hned flame u komentářů .. Blizzard bude mit asi nejlepší finanční model ze všech top MOBA her .. Nebudete muset platit nic a odemknou se vám i skiny .. Celý obsah bude zdarma pokud budete mít trpělivost hrát stejně jako v Hearthstone. A vim že ta hra bude pecka stejně jako všechny Blizzard hry.
-
-
fanboy alert, fanboy alert
-
-
Ano jsem fanoušek ale řekni mi Blizzardí hru která je špatná .. vem si stávající WoW nejhranější MMO , SC2 je asi nejlepší současná strategie, Diablo definoval svůj žánr a teď Hearthstone jaká karetní online hra má takovej úspěch .. Tak co můžem očekávat od HoTS ?
-
-
W1, W2, SC1, D1, D2 - jediny kvalitni hry od blizzardu. Zbytek je piskoviste pro deticky.
-
-
-
-
Napsat, že je nesmysl kupovat hrdiny za herni nebo realnou měnu. Tak u tebe je poznat, že ty hraješ DoTu, protože tenhle systém funguje úplně běžně v jiných MOBA hrách jako např. LoLko. Neřekl bych, že je to nesmysl, je to o tom, komu se to líbí nebo ne, já osobně tohle neodsuzuju a mě by nedělalo problém dát 8 dolarů za hrdinu. *3* . Jinak bych řekl, že si krapet zaujatý, dokud nevyzkoušíš, nelze srovnávat a dělat závěry *5* .
-
-
to ze je to i v jine hre, neznamena, ze to je spravne...co bude priste? budeme hrdinum za prachy dokupovat jejich skilly ?
-
-
To jak je to ale vymysleny treba v lolku?? S tim nemam jedinej problem.. a to bych do free to play hry nikdy nedal ani korunu..
Lol jsem hral rok a neco a nepotreboval jsem ani korunu.. vse se da odehrat .)
-
-
ale jde proc by to neslo?...mas pravdu hraju dotu a nejkrasnejsi na tom je ze za realny peniz si tam koupis max kuryra nebo set na postavu...nejsi nijak omezen ve vyberu hrdiny...zapnes a hrajes....nikdo ti nic nevnucuje
-
-
Jsi zaujatý vážne dost! Já mastil roky dotu a teď si užívám dotu2. Je to pařba, o tom se nemá smysl bavit. Ale věřím hodně tomu že tohle bude taky pařba a v pohodě se to tý dotě vyrovná, jen se na to musíš koukat trochu jinak, hlavně ani není pořádně na co. Jako zarytý fanda jsem třeba z videí na dotu2 pěl jen HNUS! vůbec se mi ty videa nelíbili Byl jsem zaujatý ale hrdiny, protože půlka hrdinů vypadá jako parodie na nějakou pohádku.. ten kontrast je tam obrovský. Stejně jako ta kvalita půlky skinů stojí objektivně dle ratingu hráčů za starou Belu( a je tam tak leda na doplnění portfolia,aby bylo na čem vydělávat, ale jsou tam i skvosty, tak neřešit. (jako support hry jsem si taky zakoupil jeden skin na svého oblíbence) Hlavně nejvíc věřím tomu, že když o tu hru bude zájem, tak tam zapojí další módy (např. nějaký povedený tower defense a podobný srandy..)
-
Však i tady ty nikdo nic nevnucuje. Není povinnost utrácet, dá se hrát i bez toho. Ale někteří lidi si prostě rádi zaplatí pár korun navíc, aby se odlišili od ostatních a vzbudili tak pozornost. To je přece účelem, odměnit nějak lidi, co se podílí na financování provozu hry pomocí mikrotransakcí. Hrál by si nějákou MOBA hru, kdyby měla měsíční předplatné, jak kdysi mělo HoNko ?? *4* ?? Hra se musí nějak zaplatit. *3*
-
-
no ja si dotu klidne koupim *5* ...jaaj ona je cela F2P...tam mas moznost se lisit (koupis si set)...ale nejsi nijak znevyhodnovan co se tyce vyberu postav...kup si hrdinu nebo hraj kazdy den 4 hodiny po dobu 2 tydnu aby se ti odemkla = hraci kteri to s hrou mysli vazne budou nuceni si zaplatit
-
-
-
-