Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Jak je myšlena "kompletní edice" D3? Však má vyjít ještě jeden xpack ne?
  • Diablo 3 na Xbox One? A k cemu? On to jeste nekdo hraje?
  • První recenze nic moc *4* To bude stejný provar jako základ
    • Tak vzhledem k tomu ze to co bylo spatne v zakladni koncepci hry se nemeni... *3*
  • Bohužel, tahle hra mě neskutečně rozčiluje, nevím čim to, ale asi tím, že jsem za to vyplázl 1000 a dostal jsem klišoidní omalovánky a tím, že celá hra je postavena na mmorpg systému, takže hráče se snaží u hry udržet jen za cenu lepšího gearu a lepších statů. Naprosto mizerná hra 3/10
    • V D3 jsou barevnejsi a efektnejsi spelly/skilly. Jinak treba prostredi aktu a dungu je dost temny. A co teprv 5.akt. Postavu si taky muzes udelat barevnou jak chces (obzvlast ted s mystikem). Spis pises klisoidni posty rekl bych. D2 sem hral 10 let a cela hra byla o farme lepsiho gearu. Jedna velka FARMA.
    • Vrook
      Ale o tom, co píšeš, bylo Ďáblo vždycky, takže nechápu to zklamání.
      • V předchozích dílech byly daleko lépe zpracované akty a atomsféra, takže hráče drželo více faktorů než u téhle barevné sraj..
        • Vrook
          Tak to už je věc vkusu. Ale vyber si, na co chceš nadávat, páč nadával jsi na herní systém a ten je furt stejnej. Pořád farmíš dokola akty, získáváš lepší gear a staty. A MMORPG prvky? Ano, musíš bejt furt online (při hraní jsem si toho kupodivu ani nevšiml, nemám chrčící dial-up modem *2* ), ale můžeš jako třeba já hrát solo jak dlouho budeš chtít a žádnejch mmo prvků si fakt ani nevšimneš.
          Atmosféra je zpracovaná imho dobře a ten grafickej design spolu s fyzikou to jen umocňuje - pro mě osobně to ze hry dělá snad jedinou novodobou izometrickou hru, kterou jsem schopnej hrát. Ale řikám - tohle je čistě věc vkusu.
          • Tys hral, i kdyz to pri launchi padalo, neslo se pripojit a pak to dva mesice v kuse lagovalo a nevsiml sis? Tak takovej borec bych chtel taky byt, poustet thin appku kdyz server nejede/nema pripojeni. *15*
            • Vrook
              Prozraď mi, vo co se tu ty nerdí hlavo snažíš prosimtě. *15*
            • Copak, uz si nemenis nick abys moh nadavat? Jdi maxovat mainstat at mas poradne silny 4button char, konzume. *12*

Btw, prozrad prosim to tajemstvi jak hrat mmocka kdyz nejedou servery, hodilo by se to.
            • Vrook
              P2W: Drž už hubu prosimtě. *15*
            • Samozrejme, to ze lzes, ze hra ti jela bez problemu pricemz nejela je ok, a kdo napise ze hra lagovala kdyz opravdu lagovala je demagog. Mas to trochu popleteny, pozadej rodice at ti to vysvetli. *3*
            • Vrook
              A propos dneska byl launch Reaper of Souls a nikde jsem o žádnejch problémech ani nezaslechl.
            • P2W: Ne ty blbečku, jenom nejsem taková zpruzelá prd*l, abych musel nadávat na hru rok po launchi jenom proto, že mi první dva dny lagovala. Ty mi povídej něco o demagogii...
            • Spades
              To se nepočítá, protože jako SP hry mají bugy, tak MP hry mají lagy. Ani D2 na verzi 1.0 nejela dokonale.
            • Aha, takze ty jsi vlastne problemy mel, ale "to se nepocita" protoze se to nehodi do kramu. Chapu. Demagogie ftw. *12*
            • Vrook
              Proč sem taháš launch, kterej byl mimochodem úplně stejnej jako u každý očekávaný online hry, a nějaký dva měsíce lagování (osobně jsem měl problém dva dny, ale fajn, pro dramatický účely se přehánět musí). Já se každopádně bavim o současnosti, kdy mi D3 běží stabilně bez lagů a bez výpadků, pokud jsi ty zaseklej v nějaký časový smyčce během launche, tak sorry, ale s tim ti nepomůžu, ty "borče".
        • Veskoslav
          Ne nebyly;) Diablo bylo vždy o tom, sehnat si co nejlepší gear a pak v partičce přes LAN soutěžit, kdo rychleji vymlátí celé patro nebo zabije Diabla.
          • Ale byly. Nepoučuj mě proboha. Hrál jsem i jedničku i dvojku, čili si můžu na věc udělat vlastní názor a rozhodně nepotřebuji přesvědčovat o opaku. Tenhle díl nemá ani za nehet atmosféru. Blizzard taková zkušená firma a vytvoří tenhle barevnej odpad.
            • Veskoslav
              Ale já jsem neřekl, že je to troll. Jenom to, že tvrdit, že Diablo je omalovánka je už dost ohrané a na palici. Nic víc. Evidentně v tom vidíš něco víc než jsem napsal. A pokud v kritize Meta vidíš to, že považuji Daniela za trola, tak Tě vyvedu z omylu. Pokud to tak vyznělo, tak se Danielovi omlouvám, mě hlavně vadilo užití omalovánek u Diabla, což není pravda. To člověk může říct například u TII.
            • deridon
              Veskoslave, ty musíš mít pokaždé poslední slovo, že? Musíš pořád někoho přesvědčovat a když nesouhlasí či si z tebe uděla p*del, tak je troll.. ach jo.
            • Veskoslav
              Ne nebyly a poučovat Tě nemusím. Jenom si schválně projeď Diablo II bez datadisku a pak uvidíme, co řekneš. A následně projeď z datadiskem. Diablo a atmosféra? Ano, byla, ale že by něco co chybí ve III. díle? A myslím, že usekané končetiny, rozpůlená těla či přibité vesničané na zni moc do "omalovánek" nesedí. Takové "kecy" čtu na Metacritics u poloviny komentářů, kdy to je všechno jak přes kopírák. Jeden nick=jedno hodnocení=kopírované "kecy". Neberu ti, že Tě Diablo III nemusí bavit, ale ty kecy o omalovánkách? To už je ohrané.
            • deridon
              Bohužel no. Odplata nevím, spíš to prostě dělali lidi, co dělali na současných Blizzard hrách. Ten původní tým se rozutekl do dvou táborů (Hellgate: London a Torchlight), velká škoda.
            • To já vím, ale opravdu jsem si nemyslel, že se budou inspirovat wowkem a předchozí díl budou ignorovat. Možná taková malá odplata za nějaké vnitřní rozpory? Bůh ví.
            • deridon
              Tak však to nedělal původní tým Blizzard North, co stojí za dvojkou..
  • A za 2 hodky si jdu do shopíku pro datadisk *14* A dalsi tak dva roky me ostatni hry nemusi zajimat.
    Diablo forever!
    • Jo tak presne pro takovy herni
      omezence tahle click fest blbost je
  • pavel.sterba1
    Jedine, co me zajma je, jestli ten datac vyjde i na PS3...Nikde ani zminka o tom. Zamrzelo by, kdyby ne!
    BTW na konzole je to nejlepsi parba pro vic lidi pred jednou obrazovkou co znam. Takze nezbyva nez doufat.
  • Uz to mam doma!!! Tam byla fronta jak v rusku na chleba...
    Zitra budu hrat diablo minimalne 24hodin *7*
    • Za tu dobu bys dohral D3, neblazni, posetri si zu zabavu, budes vic nateseny;-)
  • boded by ne, když na tom vyrejžujou miliony. To by nebyl blizzard
    • No fuj, jak si herni spolecnost muze dovolit chtit vydelat penize. Takova nestoudnost!
      • Tak o tom nikdo nepochybuje. Blizzard už svoje značky dobrovolně zničil za značné dolárky. Totálně pošlapal WarCraft III a vytvořil z toho guláš, který ani nedává smysl. Příběh do WoW jim snad psali jejich děti. Diablo III je flusanec všem těm, kteří v Diablu neviděli pouze gear a staty.
        • Vychladni, evidentně jsi dneska něco špatného snědl. A v čem Diablo kromě milionkrát stejného procházení stejných lokací a sbírání věcí a poměřování "virtuálního penisu" bylo? Neříkej proboha o atmosféře. Na tu je tady Titan Quest, ale rózhodně ne Diablo *1*
          • Ale no tak, TQ, co se atmosféry týče (a vlatně i všeho ostatního), nesahal DII ani po kotníky...
            • To ne, ale porad je o mile daleko pred D3 *3*
          • Veskoslav Detected
            • Smutny to zivot sedet na diskuzi a psat všude Veskoslav detected:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit