Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    A nebo by mohli přidat funkci uploadu avatarů, jako celý internet za posledních 20 let. Nevím, přijde mi to jako zbytečná věc jestli to je vše, co za to dostanou.
    • A znehodnotit hru stejně jako stránky s lib. avatary? No thx...
    • bjsman
      ty asi nechápeš, že pro hráče SCII je to něco jako odznak, odměna za to, že jsou dobří, vyjímeční, nebo trpělivý. Já osobně jsem původní hru dohrál se všemi achivementy ze single playeru jen kvůli tomu, abych měl portrét Sarah Kerrigenové. Tohle vidím jako povzbuzení proč hrát multiplayer, protože jinak je honění ranku v mutliplayeru dost stresová záležitost, která spíš odrazuje od jeho hraní.
      • Zayl
        Ne, opravdu nechápu avatara jako odznak cti. Umístění v ladderu, možná ligu kterou hraješ. Ale avatara opravdu ne.
        • kostejnesmrtelny
          Avatar v SC2 = Odměna za achievement.

Podotýkám, že drtivá většina achievementů v Blizzardích hrách nejsou takovýho toho automatickýho typu, za průchod hrou, ale za něco, kde se opravdu musíš snažit / odchýlit se od zažitýho postupu / použít hlavu atd. Máš-li avatar Kerriganový, udělal jsi na nejtěžší obtížnost mj. misi "In Utter Darkness", což je pěknej masakr.

Chápen Sie now?
          • Zayl
            A proč mi to jako vysvětluješ? Já moc dobře vím jak avatary v SC 2 fungují. To nic nemění na tom že je mi naprosto ukradené jestli tam máš spongeboba nebo kerrigan.
            • Zayl
              Ne nepsal jsem že to nechápu. Zkus si to znova přečíst.

edit: Napovím, je to vše o nuanci toho textu.
            • kostejnesmrtelny
              Psals, že to nechápeš. Tak jsem ti to vysvětlil. No nic, popojedem... *6*
          • Jo, bud udelal vsechny mise na nejtezsi, nebo stahl cizi savy a loadnul si je. *5*
            • Gooby plz. Pisu stahl, tedy v case minulem. A to v dobe kdy to slo, sam jsem to tak udelal. Tak nemudruj ze to TED nejde, to s tim nema nic spolecnyho.
            • Veskoslav
              Ne v achivmentech to takto nejde u Sc II, že si seženeš load, protožeje to vázáno na vůj battlenet účet a save ti tam takto nepojede. To by udělala spousta lidí a většina by měla otevřené různé achivmenty.
  • paragon u diabla a tady tohle.. k diablu to dali ze se nedalo delat nic jinyho a stejne to vetsinu lidi neprimeje vratit se a farmit to samy. tu bych rekl ze kdo chce hrat bude hrat level nelevel, ale s tim ze zde by se lidi co moc nehrajou mohli fakt motivovat. presto myslim ze starcraft je postavenej na jinejch zakladech a nejaky levelovani by mu nechybelo
    • Shania
      Pochop, ze tohle je neco navic a nijak to neovlivni ty co o to nestoji.
      A i nejjednodusi system levelovani je velmi silna motivace pro mnoho hracu.

Napr Alien Swarm mel myslim 26 levelu, za ktery jsi dostal zbrane a na konci se dal rank resetovat a jet od zacatku a dostal jsi za to medaily, neskutecne stupidni system, presto rada hracu co hru hrala hodne, vcetme me rank resetovala jen z duvodu, ze te to nejak odlisovalo a bylo kam postupovat.
      • Koukám, že někdo to i pochopil *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit