Přejít na výpis diskuzí
Blizzard přidá do StarCraftu II klany a skupiny
2.11.2012 | Adam Homola
79 příspěvků
-
Chtělo by to uklidit. Je tu dost nablito.
-
Klan PSY :) Dobra reklama *1*
-
-
myslis PSY OPS?
-
To víš, Jižní Korea se nezapře... :)
-
-
Heleď kluci, nechte ho, třeba se ožral jako prase a místo toho aby se prospal, šel ze sebe dělat šaška do této diskuze. Prostě přirozená snaha ostatní lidi pobavit debilním humorem, který je mimo mísu. *1*
Kolikrát jsem si sedl ke hře někdy i k WOT když jsem sotva dokázal udržet rovnováhu na židli *1* -
-
Pardón ve spěchu jsem to zapomněl připojit k vláknu. Patří to na rekce uživatele GGG.
Už si tu vážně musím udělat účet abych to mohl editovat.
-
-
Ako pre mňa je to zaujimavé, lebo ako autor píše prežívam v bronzovej lige, sem tam získam radu lepších hráčov, ale keď by sme teraz mohli byť v klane, určite sa o rady a triky podelia radšej, takže komunite to určite prospeje
-
Nevím jako... SC II se povedl to že hejtujete BLIZZARD neznamená že to musí odnést samotná hra... D3 bylo špatné... v SC II je solidní pokračování... takže SHUT UP AND ENYOJ
-
Opozdena reakce na predchozi dojmy z bety:
Autor by si mel precist tenhle clanek: http://www.gosu.com/2012/10/give-hots-time-blizzards-wobbly-history-with-betas-and-patches/ a pochopil by, ze to je naprosto standardni beta pro strategii od Blizzardu a napriklad jednicka behem bety prosla mnohem vetsimi zmenami:
"When the vanilla game entered it’s official beta, there was a litany of mechanics, units, and abilities that would all require drastic changes. Marines were called “Marauders” and had a grenade launching ability. Wraith air to air missiles could hit ground. Every Zerg building produced its own larva (for its specific units). Goliaths had flamethrowers and could shoot missiles at ground units. Valkyries were in the game. High Templars had a ranged attack. The list goes on." -
cetl jsem misto bronzu, bronxu... a Diablo 3 klany budou ?
-
Vím, že jsem tu nedávno četl v diskuzi o SC 2, tuším o test bety, názor: "Vadí mi, že v SC 2 není podpora klanu a skupin hráčů přímo ve hře." Myslím, že pro toho kdo to psal, je tohle snad vysněný sen.
Já osobně na to nemám názor, nevadí mi, když je to ve hře, ani mi nevadí, když to tam není a udělá to herní komunita. Buď to najdu ve hře otázka pár sekund, nebo někde na webech, otázka pár minut. -
-
Jo já jsem vedl tu diskuzi, kdy si jeden stěžoval, že to milónům hráčů chybí a já mu argumentoval tím, že se to dá dohledat i mimo, což je otázka pár minut. Za ty roky hraní jsem vyhledávač klanů atd. použil u W3 snad dvakrát. Ale chápu, že ho tam někteří chtějí, tak to Blizzard nahodil.
-
-
Jaký vyhledávač, to jde podle tebe především o nějaké vyhledávání? *1*
-
-
-
Fakt super doplňky. I pro ty, co hledají mezi 50+ lidmi ty určité a pod.. Ale snad ještě změní ten design -.-
-
blizfuc_K muže jít do ha jzlu ty jejich sra_ky už si nikdy nekoupim
-
-
Konečně kvalitní názor. Z toho by si měl vzít příklad pleskoslav, diskutovat se dá i slušně *5*
-
Tos jim to nandal chlapče...
-
-
nemam potřebu jim nic nandavat a posledních par let ani kupovat..... chlapče
-
-
Podle toho, jak si napsal příspěvek evidentně máš, chlapče .)))
-
-
-