Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučuji coop Divinity Original Sin s nějakým dobrým kamarádem. Není lepšího multiplayerového herního zážitku.
  • Vogon
    Třeste se! Zatímco jste se dívali na video, Železná Horda zaútočila na New York a Azeroth je další!
    https://www.youtube.com/watch?v=NRuntdxQbVY
  • Odpoledne si jdu pro krabičku a už se fakt těším... po roce nehraní si zpříjemním podzimní čas *1*
  • LaraCroft
    Blizzard se nepoučí ze své minulosti snad nikdy, od půlnoci šílené lagy, dlouhé fronty, disconnecty, vypnul kvůli startu Warlords of Dreanor kompletně Hearthstone a Heroes of the Storm, a i přesto jim to nepomohlo, občasné lagy trvají doteď.

Chápu, že v daném časovém bodě, kdy se snaží připojit a hrát miliony lidí ve stejnou chvíli dojde dříve či později ke zhroucení jejich sítě, ale letos to trvá poněkud déle než obvykle, a k tomu ten vyplej Hearthstone (HotS se dá pochopit, je to přecijen stále technická Alpha), pche ...
  • já jsem nikdy žádné MMO nehrál a pořád si kladu otázku: přišel jsem o něco? WoWko se mi vždycky líbilo na obrázcích, omalovánková grafika mi nevadí, má to prostě svůj styl. Asi jsem spíš asociál a nechci hrát s jinými hráči (podnikat s nima raidy) ani proti nim (pvp).
    navíc teď když pracuju, tak mám sotva čas na to hrát single player RPGčka, natož tak umořit stovky hodin v nějakém MMORPG.
  • kdybych dneska chtel ztracet cas u nejake MMO hry bylo by to wowko, ale MMO zrouty casu jsem si zakazal protoze vsechny MMO jsou udelane tak, aby to co vas na hrach bavi jste mohli delat, az po nikdy nekoncicich hodinach a hodinach ziskavani lepsi vybavy/urovne/dovednosti... hrat MMO to je jako stavet model hradu 1:1 z paratek marnost nad marnost, ale kdyz to nekoho bavi a nedokaze si najit jinou smysluplnejsi zabavu tak at si hraje aspon nezlobi....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit