Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blablabla.... klasicky D3 pro zdejší lidi nejhorší věc od dob vypuštění atomové bomby na Nagakasi či jak se to píše. D3 mě baví, vždycky si tři hodky denně zahraju, a vypnu. Drop legendarek a setovek se zlepšil . Patche vycházejí opravdu často, což u Blizzu není příliš časté a neopravují jen chyby ale dodávají různé věci. Mám co jsem chtěl. *6*
    • Tak se ta hra možná zlepšila, jo super, ale mělo to tak být už od vydání. A nic to nemění na tom že si na začátku musíš zvolit stupidně lehkou obtížnost se kterou musíš dohrát celou hru. Nejvíc mě ale hra naštvala ve vyprávění příběhu, třeba takový Azmodan byl označován za největšího stratéga všech dob ale jakmile vstoupil na scénu tak okamžitě prozradil svůj plán a v této "strategii" pokračoval až do své smrti. a to už prostě žádný patch nezpraví. Pro mě velké zklamání a vyhozené peníze.
    • "Patche vycházejí opravdu často, což u Blizzu není příliš časté" - a to jsi spadnul odkud prosim te? :D
      • Ze serveru.
    • nekteri lide nemaji objektivne dobry vkus to je normalni, nekdo by si myslel ze vkus je subjektivni zalezitost ale neni to uplne pravda. je to jako dat si na zahradku trpasliky
      • nebo jako reagovat na tebe v diskusich ;-}
  • Trojka je naprosto v pohodě. Hraju každý den od vydání. Teď už výlučně jenom HC a momentálně se můj WD prohání na 27 paragonu a farmí klíče na infernal machine. Pokud by jste se někdo chtěl přidat tak jsem teclado#1254
  • P.S. ješte to o te hratelnosti tak to je kvalitní fail, blizzardu jde jedine o prachy a to treba i ve wowku ktere je cilene udelane tak aby ve vas budovalo zavislost. proste tahle firmička je fail *5*
    • Je to firma a ta vydělává o co jiného by ji jako mělo jít? Ty kdyby jsi měl za zadkem akcionáře tak budeš dělat to samé.
      • ne nebudu delat to same, treba i prostitutka vydelava ale jde o to zachovat si tvar a pristup
        • což si šťettka zachová jak prosim tě? :-D
  • pro mne za mne ani hos nemusi vydavat, když chci kvalitni strategii zahraju si coh3. samozrejme pleskoslav bude mit jiny nazor
  • Zatím se však o něm nebude s veřejností ani s nikým jiným bavit v konkrétních obrysech, protože: Protože jim akcionáři teprv teď po zveřejnění výsledků hospodaření práci na nějakém datadisku povolili....
    • To si nemyslím... Po pravdě si spíš myslím, že stejně jako v případě Starcraftu bylo i Diablo 3 od začátku plánováno s minimálně 1 datadiskem... a dokonce si troufám tvrdit, že spoustu věcí které do hry patchema přidávají měli v plánu přidat až v Datadisku, nicméně masivní kritika a nenávist napříč celou hráčskou komunitou ( mimo dementního Veskoslava ) je donutila zareagovat tímto způsobem.
      Koupě datadisku pro mně rozhodně nebude jasná volba ( tak jak to bylo u Blizzardu standardem ), ale spíš si počkám až na reakci komunity. Recenze v tomto případě nelze brát vážně, protože málokterý novinář má čas věnovat se tomu dopodrobna.
  • D3 jsem si koupil, protoze dvojka byla skvela a dlouho me bavila. No, D3 jsem hral asi mesic a od te doby jsem na to nesahl. Datadisk uz si rozhodne nekoupim a jsem zvedavy kolik z tech 10mil do toho pujde. Nejvic mi vadilo automaticke vylepsovani postavy, zadnej skill tree a velmi nizky drop rate na kvalitni veci a z toho plynouci nutnost pouzivat auction house.
    • hele zkus torchlight- koupil sem ho v akci za nejaky 400 a nerikam ze je to dokonala hra, to ne, ale uricte se v ni da pekne zaklikat.. blby je ze jak diablo 3 tak torchlight 2 sou hry jen na pul cesty k dokonalosti.. obema proste neco zbytecnyho prebyva a nebo chybi.. skoda
      • Torchlight 2 bych mozna zkusil, ale trochu mi tam vadi ta grafika, nerikam, ze je spatna, to vubec ne, jen to neni muj styl. Trochu zkousim Path of Exile, ale je to v bete, takze se cas od casu musi zacinat s novou postavou.
    • presne tak, taky jsem koupil trojku kvuli hype a kvuli značce a datadisk rozhodne nebudu kupovat. K minusum bych jeste pripocetl omalovankovou grafiku a elitni moby na kazdem kroku.
      • hlavně ten "elitní drop" z těch elitních mobů ten je excelentní to samé vám padne z kteréhokoliv pařezu
        • hlavne zavedeni techhle elitnich skupin imo zpusobilo že hra se stala dost monotonni
  • uprimne, mrzi me ze jsem si diablo III koupil.. a to jako ze vazne hodne..
    • Tak za tie prachy to ľutujem aj ja, taká jednohubka, miestami som sa aj bavil. V druom akte som sa do hry musel nútiť, reku keď už som to kúpil tak to aspoň dohrám. Nechal som sa nachytať na betu.
    • me ani ne.. uzil sem si kdyz bavilo, ted uz nebavi a nehraju. ze to byl fail si rikat ale nemusime- ta hra mohla a mela byt proste jina a i jen s jednoduchyma upravama lepsi. presto ze vyjde datac do staru jeste letos mohl verit jen najiva
      • Nevím co je naivního na tom myslet si že datadisk by mohl vyjít dva a půl roku po vydání hry...jo aha to je vlastně hra od Blizzardu tak to je naivní *15*
        • staci sledovat jak velky upravy furt na bete provadeji a vzit v potaz jejich dlouhodoby testovani.. vysledek mozna jaro- trebas klasickej kveten-cerven
          • ty velký úpravy myslíš ty dvě přidané jdnotky pro každou rasu a jinak nic? Tedy až na překopané menu a přidání XP, ale zhlediska hry nic moc... a těch 30misí za zerga to už maj "hotový" rok
    • taky tak, neprodatelný šmejd EU by už mohla zasáhnout!
  • blizzfu.ck
  • na ten datadisk se tesim jako decko na vanoce!
    • zahrej si radsi dvojku ta nikdy neomrzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit