Přejít na výpis diskuzí
Blizzard ruší Founder's Pack pro Heroes of the Storm
3.4.2015 | Adam Homola
50 příspěvků
-
nejvetsi problem hry jsou zatim DOTA a LOL hraci ktery nedokazi pochopit vyznam slova TEAM play drzi se na jakesi svoji linni a uplne ignoruji ze se jedna o jinou hru a tim padem velice rychle posilaji svuj tym do kopru. V teto hte neexistuje JA SEM KILLER. Vsechno je teamově vas vykon neznamena nic pokud nepomuze teamu.
Kazdopadne az to decka pochopej bude to kompletni zabijak doty a lolka -
-
Jojo taky jsem to ted ukazoval kamarádovi co hraje jen lol. Když jsme hráli začal mi nadávat proč obsazuji nějakou sky temple a nepushuju lajnu. Když pak viděl co udělala temple tak se jen naštval a šel pryč .. pry ho nebaví tohle a radši bude jen killovat ostatní .. (19 let) žadný kid :D. Tak snad heroesy budou hrát fakt jen normální lidé co mají zájem o team play jak říkáš :)
-
-
Pro hodně lidí bude Hots problém, protože si nemůžou honit EGO jak jeden člověk vyhrál celou hru :D
-
-
Bohuzel fakt, ze jeden clovek muze celou hru zk*rvit je tam stale, ale to uz asi k teamovym hram patri.
-
-
jsem si vzpomněl na scénu z IT Crowd o týmů :D
kdo neví nebo si nepamatuje : https://www.youtube.com/watch?v=1nPVAh78n34
-
-
-
-
-
Kde vsichni kurv4 berete ty klice ? Ja tem hovadum platil skoro 10 let wowko a nejsou mi schopni poslat ani jeden.
-
-
4klice poslali kazdemu kdo uz v bete byl at uz si to koupil ci ho tam nahodou vybrali....
-
hehe ja od nich hrám len hearthstone, kde som neutratil ani euro a pred tromi týždňami mi prišla pozvánka aj so 4 kľúčmi.
-
Když mě pozvali do bety, je to asi 14 dní zpátky tak jsem k tomu dostal 4 další klíče... ostatní předpokládám to samé.
-
wowko jen od začátku do koce TBC (dokud to bylo hratelný) ale na jiným učtu, tady jen diablo a už hraju od alpha verze *2*
-
-
Kdyby měl někdo zájem o klíče do bety tak napište, mám 4 volné...
EDIT: klíče už nemám -
-
Ahoj, tak bych měl zájem. Email: lthenovi@gmail.com. Díky :)
-
-
Taktéž posláno
-
-
Ahoj mel bych zajem o jeden klic prosim.. barakoas@seznam.cz
-
-
Posláno
-
-
diky moc! *4*
-
-
-
Taktez mam 4 volne klice pokud nekdo chce...
edit: odeslano pro ice,voythan,Mazuur
porad zbyva 1 klic -
-
Ahoj, pokud ti ještě nějaký klíč zbyl, tak mi ho prosím můžeš poslat na Mazuur@tiscali.cz, díky moc. :)
-
Ahoj, prosím o klíč na dvorak.vojtech@gmail.com, díky ;)
-
ak to plati, poprosim na ice@host.sk
dikes :]]
-
-
kdyby si byl tak hodný,prosím pošli mi 1 klíč na email: double.d.master@gmail.com .moc děkuji :)
-
-
Odesláno.
-
-
Ak by si bol ochotný mi jeden poslať bol by som veľmi vďačný. mail: matty@centrum.sk
-
-
Posláno.
-
-
díky moc
-
-
-
Na g2a stoji klič asi 0.33 dolarů, takže není problém se tam dostat, pokud by jsi měl klíč zadara tak pošli prosím :)
-
-
gregc6-7zvv-yt95kb-nz2r-htfdyd
dn862r-mnx9-bbg86k-6wdb-np46f7
7zfphd-n6fx-9rvhc7-6mrk-8ehyye
možná přepsat velkýma -
pls pošlete mi jeden klíč na email ocean@email.cz
-
-
Klíč jsem dostal, díky. :)
-
-
ak mozem poprosim jeden kluc poslat na bubonix@gmail.com
dakujem -
Osobne som v týchto mobách nikdy nechápal význam slova Kill steal. Veď predsa hráme ako tým piatich, štyroch, troch ľudí. Alebo iný počet, podľa toho v akej hre a akom móde. Mne vždy išlo o to zabiť nepriateľa. Nechápal som hlášky typu :OMG KS, atď. A ak nerátam komunitu, tak to bol jeden z dôvodov prečo už nehrávam LoL. Pár krát sa s tým ešte stretnem v Smite. Ale to sú naozaj tí hráči, čo si potrebujú honiť ego nad záverečnými tabuľkami a počtom ich killov. A samozrejme mi to nevadí ani na druhej strane. Ja niekoho zabíjam a už by som ho dorazil, ale niekto tam príde a dá poslednú ranu. No a čo! Mňa hlavne zaujíma, že je súper mŕtvy. Práve s týmto som sa v Heroes of the Storm nestretol. Kvôli tomu, že sa tam naozaj hrá ako jeden tým. V tomto Blizzardu gratulujem, že sa im podarilo odstrániť tento veľký problém moba hier - Kill steal *5*
-
-
Proto to mám taky rád že tam neexistuje soloová možnost... postě kopeš zatím nebo táhneš tým k vodě. To je věc co mi vadí na SMITE "Im greatest, ive kssed alot..."
Tohle mi vyhovuje více, mnohem. Libí se mi i blokace, nějakého hráče celé jeho komunikace ano střetnul jsem takového blbečka co zpochybnoval můj herní styl nadával mi do noobů proč v SMITE si musím číst tyhle bláboly ... nechápu *7* tady je to super. *5* -
Protože tam snejsou individuální expy.
Ale třeba v DOTA je to o něčem jiném. Když někdo k boji vůbec nepřispěje a jen přispěchá dorazit nepřítele (pokud možno ultimátkou), tak to naštve a navíc je to špatné i pro tým - lepší hráč nebude mít peníze/level aby mohl znovu dostat nepřítele na lopatky.
-
-
Tak tohle nikdo nečekal! *1*
-
Prosím mněl by někdo volný klíč když tak pošlete na Axarek@seznam.cz Díky
-
Dneska sem dostal invajt do bety a k tomu 4 kliče..
1) 22X7RG-R4Y2-DMNDYM-G6JR-JN6F7R
2) NPGCCJ-XZ8B-FCYZ4F-F8MY-KR4J2C
3) N96NNX-7F9E-J89H6J-DFEZ-NYPYCP
4) JKMDJV-9F78-HWK298-DVXY-EJCWGV
enjoy