Přejít na výpis diskuzí
Blizzard si zaregistroval Warlords of Draenor, bude to další WoW datadisk?
5.11.2013 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Juch, Kopejtka :) Ze bych se po 5 letech vratil?
-
-
Do wow se vracim uz mnoho let :D Ten svet je jedinecnej *14*
-
Na chvilku mě to taky napadlo. Ale ještě s tim počkam;)
-
-
Nedávno se objevila zpráva že už to registrovali i v USA...
Bylo by to celkem logické, páč blizzard už se jednou nechal slyšet že chce v příštím datáči aktualizovat outland i wotlk jako aktualizoval starej svět v cataclysmu, myslim že to řikali po vydání pand že to je jejich target do budoucna.
Osobně by mi to nevadilo, rád bych se vrátil na staré legendární místa, ale pak zase člověk rád vzpomíná jak to vypadalo dřív a hledá mnohem více mouchy než na novém kontinentu... jako já teď každou chvíli vzpomínám jak vypadal starej svět před cataclysmem se slzou v oku. -
-
No hlavne ti vlkodlaci z Cataclysm jsou mi trnem v oku. Ti skreti se jim povedli, ale za alianci mohli dat neco jineho, nebo meli nechat skrety jako neutralni narod. To uz by byli lepsi ti Murlokove.
-
-
Tož já tu rasu beru, i ten příběh pro ně udělali dobrej, jen model se jim moc nepovedl.
-
-
Pro me osobne byly mapy v outlandu ty nejkrasnejsi. Hellfire peninsula, Nagrand...no pohádka *14*
Az sem z toho celej smutnej *13* -
-
Tragickej příběh jednoho království a nejlepšího z rytířů, plnej undeadů a zástupů hrdinů. Outland je na muj vkus moc magie, ne že by to bylo špatné ale raději Arthase. Celkem mě mrzí že nakonec film nebude o něm, z toho by se dal udělat geniální fantasy film pro dospělé.
-
Osobně preferuju Wotlk a příběh Arthase...
-
-
-
dreanor by znamenal posun v čase - vůbec bych se nebránil změny universa, návrat Groma by byl super
-
-
Myslím že až tak daleko by se blizzard nepouštěl, musel by změnit znova starej svět kterej měnil už v cata(celkem nedávno), spíš přijde zase s nějakou kličkou aby se tomuhle vyhnul.
-
-
Ja si myslím, že nová rasa pro hordu podle hearthstone budou Orgove. Takovy ti dvojhlavi obri. Za alianci netušim a napadaj mě jen Tuskarrove, to jsou mrozove z 2. datadisku.
-
-
No jestli bude název dalšího datadisku Warlords of Draenor, pak nově hratelné rasy pravděpodobně budou z Outlandu. Já jsem si vždycky přál hrát za Arakkou (ti ptačí lidé). Ale asi se mi to nesplní.
-
-
Ta je fakt, že Ogrove taky pocházejí převážně z outlandu. Takže ty ptačí lidi by mohli být za Alianci. *3*
-
-
-
Jak jsem videl ten nadpis, tak jsem si hnedka vzpomnel na toho nemeckyho komika co toci ty kratka videa "Deset veci ktera by jste nemeli delat kdyz ...."
-
Včera byl v bleskovkách odkaz na screenshot panelu na blizzcon (pravděpodobně). Který všechny otázky spolehlivě zodpoví.
-
-
Silně pochybuju že by blizzard nechal lidi farmit SoO rok, zvlášť když řikal že chce vydávání datáčů zrychlit. Dle mého názoru 100% fake a ani se to neobjevilo na objektivních webech jen v "bokovejch" kanálech.
-
pravdepodobne fake, uz jen kvuli tomu, ze by Blizz neoznamil vydani hry rok dopredu, navic datac musi vyjit jeste pred prazdninama.
-
-
D3 oznámili ještě víc dopředu, a kde je psáno, že musí vyjít do prázdnin? Ne, že by mi to nebylo úplně jedno tedy *3*
-
-
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1450325_553690938043823_1113424506_n.jpg
-
-
Keby to bolo este o trosku viac fake tak by ten screen predavali na blsaku... *1*
-
-
Však on tě za pár dní na konferenci přejde humor.
-
-
-
No třeba ten model tý nový rasy mě přišel buď strašně nedodělanej, nebo fakeovej a pokud ani jedno z toho tak pěkně odfláklej. Uvidíme po Blizzconu.
Nicméně předělanej Outland (+ nový lokace) po vzoru Cataclysmu by byl fajn. -
-
Hele pokud ta hra má vyjít skutečně až prosinci příštího roku jak je u screenu , mohlo by se moc , moc věcí změnit a Rasy by mohli mít nový skin.. Tohle může být třeba teprve raná alpha verze hry a nemůžeš tušit jak bued vypadat konečná fáze :)) ... A ikdyby to byl fake tvůrce je velice kreativní a povedlo se mu to
-
-
-
Zastavte to někdo *11*
-
-
Stačí když položíš hlavu na koleje....
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WsO8xOgsDrE
-
-
Zastavte ho někdo!
-
Zastavte ho někdo ! *6*
-
Běž to toho Justine já ti věřím, dokážeš to.
-
Nelze, je to ve svem nejlepsim roku zivota a ted jen bude lepe a vice. Dokud to bude hrat tolik lidi, neni sance, je mi lito. *3*
-
-
V nejlepších letech? Spíš v posledním tažení. Těžko mohou vymyslet něco směšnějšího než to s čím přišli posledně. Ale co, někdo má rád dospělou fantasy, někdo zas tlustý pandy s bambusem.
-
-
A někdo má rád dospělou muziku a někdo má rád JB...
-
Nesouhlas. *4*
-
-
Fakt nemá cenu bavit se s timhle trolem... vždycky se jen objeví na foru aby si odnesl maximum dislike.
Kloudné slovo z něj stejně nedostaneš a logické argumenty přehlíží.
Jak bylo v článku, na tyhle lidi můžeš ty i blizzard udělat jenom...
! ! ! ! ! TUUUUUUUUUUUDLE ! ! ! ! ! -
S čím. Že když se ve WoW sejde skupina válečníků vypadá to jak pochod fantasy nasteroidovaných gayů s velkou zálibou v růžové?
-
-
Aha tož, to vysvětluje těch x desítek dislike co pořád dostáváš...
Takže ty srovnáváš MMO-RPG s knížkama a filmovým průmyslem? :D Samozřejmě že WoW v knižní podobě taky není malované a má tam v celku krvavé a tragické příběhy, takže přinejmenším mezi všechny ty fantasy které si vyjmenoval bezesporu patří a každý trochu fantasy znalí ti to potvrdí, jen člověk naprosto zaujatý a zabržděný, který se stále z té opice nevyvinul, může tvrdit opak.
To co ty řikáš je asi stejné jako kdybych Lotr nebo SW házel do hnoje kuli hrám... které mimochodem WoW sotva stačí dohánět. -
Jenže já tu nemluvím o MMORPG, to muselo dojí i šimpanzi, mluvím o propracovanosti světa a jeho stylizaci. WoW je nejhranější MMORPG, což je smutné, protože kdyby měli lidé trochu vkusu tak se na ten blivajz vykašlou a MMORPG hrát nebudou. Bohužel žádné pořádné MMORPG které nevypadá jak r*tardované omalovánky neexistuje. Proto se já i každý rozumný dospělý člověk tomuto žánru vyhýbá a čeká na příchod pořádné hry bez homo pand atd.
-
-
-
I ty hlupacku... Samozřejmě když se bavíme na stránce o hrách, pod článkem o wow, tam sem myslel MMO-rpg, každému kdo nemá v avatarů JB to asi došlo... Ukaž mi teda své dokonalé MMO-RPG s dokonalým fantasy světem Ať se zasmeju.
-
Tak pokud se chceš smát kouskům jako Pán prstenů, Malazská kniha padlých, Warhammer, Píseň ledu a ohně, svět barbara Conana atd. Tak jsi celkem solidní hlupáček. Je to šok zjistit že univerzum warcraftu je braková sr*čka?
-
A jaké je teda to tvoje promakané fantasy? Ať se trochu zasmějeme...
-
a co na tom jacku, najednou se budeme řídit prodeji. V tom případě je CoD nejlepší FPS a jde se pařit ne? Banda vychrtlých nerdů co WoW ještě hraje a kteří nemají o skutečně promakaných fantasy ani ponětí mě vůbec nezajímá.
-
Jack a dalších 10M číňanů s tebou nesouhlasí...
-
Ne, nesouhlas s tim ze WoW nema co nabidnout, ze byl jeho potencial vytezen na maximum ja a dalsich x milionu nesouhlasi s tebou... *4*
-
-
-
-
-
-
Takže projekt Titan je posunutej? Proč by vydávali další datadisk k WoW, když má být Titan následovník Wow? Asi ho teda posunuli. Jinak já bych zakázal všechna tahle MMO.
-
-
Titan už je dáááávno odsunutej na 2016(nejdřív), ne nemá to bejt nástupce WoW.
-
-
Jsem zvedav, jak dlouho jeste tento MMO hnuj, bude vymyvat mozky, jiz tak zdegenerovane komunite wow, ale co zavislaci jim sezrou vse i kdyby se 24hod cumeli na ho*no, hlavne at je to ho*no od blizzardu.
-
-
No tvle.. dalsi klobasa. Kdyz se ti to nelibi, nehraj a neotravuj.
-
-
Tohle jsem našel včera někde na FB :) https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1452282_667191089967637_70352399_n.jpg - 2 nové rasy (Mo'arg, Ethereal), nová classa(Demon Hunter), navýšení lvlu o 10 atd.
Myslel jsem si, že je to fake, ale teď bych tomu i věřil :) -
-
Koukal jsem na to na redditu, tam jsem se shodl s většinou, že to je fake.
-
Silně pochybuju že by blizzard nechal lidi farmit SoO rok, zvlášť když řikal že chce vydávání datáčů zrychlit. Dle mého názoru 100% fake a ani se to neobjevilo na objektivních webech jen v "bokovejch" kanálech.
A +10lvl si taky dost odporuje s tim co řikali předtim.
-