Přejít na výpis diskuzí
Blizzard si zaregistroval Warlords of Draenor, bude to další WoW datadisk?
5.11.2013 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
jediny r*tard ses tu ty gizmo :-DD
-
Aha tož, to vysvětluje těch x desítek dislike co pořád dostáváš...
Takže ty srovnáváš MMO-RPG s knížkama a filmovým průmyslem? :D Samozřejmě že WoW v knižní podobě taky není malované a má tam v celku krvavé a tragické příběhy, takže přinejmenším mezi všechny ty fantasy které si vyjmenoval bezesporu patří a každý trochu fantasy znalí ti to potvrdí, jen člověk naprosto zaujatý a zabržděný, který se stále z té opice nevyvinul, může tvrdit opak.
To co ty řikáš je asi stejné jako kdybych Lotr nebo SW házel do hnoje kuli hrám... které mimochodem WoW sotva stačí dohánět. -
Tož já tu rasu beru, i ten příběh pro ně udělali dobrej, jen model se jim moc nepovedl.
-
Jenže já tu nemluvím o MMORPG, to muselo dojí i šimpanzi, mluvím o propracovanosti světa a jeho stylizaci. WoW je nejhranější MMORPG, což je smutné, protože kdyby měli lidé trochu vkusu tak se na ten blivajz vykašlou a MMORPG hrát nebudou. Bohužel žádné pořádné MMORPG které nevypadá jak r*tardované omalovánky neexistuje. Proto se já i každý rozumný dospělý člověk tomuto žánru vyhýbá a čeká na příchod pořádné hry bez homo pand atd.
-
Do wow se vracim uz mnoho let :D Ten svet je jedinecnej *14*
-
Na chvilku mě to taky napadlo. Ale ještě s tim počkam;)
-
I ty hlupacku... Samozřejmě když se bavíme na stránce o hrách, pod článkem o wow, tam sem myslel MMO-rpg, každému kdo nemá v avatarů JB to asi došlo... Ukaž mi teda své dokonalé MMO-RPG s dokonalým fantasy světem Ať se zasmeju.
-
Jak jsem videl ten nadpis, tak jsem si hnedka vzpomnel na toho nemeckyho komika co toci ty kratka videa "Deset veci ktera by jste nemeli delat kdyz ...."
-
Ta je fakt, že Ogrove taky pocházejí převážně z outlandu. Takže ty ptačí lidi by mohli být za Alianci. *3*
-
WoW už je mrtvy ...at zije WoW
Jsem pro GW2. Dynamicky svet rulezz!!! -
No jestli bude název dalšího datadisku Warlords of Draenor, pak nově hratelné rasy pravděpodobně budou z Outlandu. Já jsem si vždycky přál hrát za Arakkou (ti ptačí lidé). Ale asi se mi to nesplní.
-
No hlavne ti vlkodlaci z Cataclysm jsou mi trnem v oku. Ti skreti se jim povedli, ale za alianci mohli dat neco jineho, nebo meli nechat skrety jako neutralni narod. To uz by byli lepsi ti Murlokove.
-
Ja si myslím, že nová rasa pro hordu podle hearthstone budou Orgove. Takovy ti dvojhlavi obri. Za alianci netušim a napadaj mě jen Tuskarrove, to jsou mrozove z 2. datadisku.
-
Tak pokud se chceš smát kouskům jako Pán prstenů, Malazská kniha padlých, Warhammer, Píseň ledu a ohně, svět barbara Conana atd. Tak jsi celkem solidní hlupáček. Je to šok zjistit že univerzum warcraftu je braková sr*čka?
-
Juch, Kopejtka :) Ze bych se po 5 letech vratil?
-
Koukal jsem na to na redditu, tam jsem se shodl s většinou, že to je fake.
-
No tvle.. dalsi klobasa. Kdyz se ti to nelibi, nehraj a neotravuj.
-
Silně pochybuju že by blizzard nechal lidi farmit SoO rok, zvlášť když řikal že chce vydávání datáčů zrychlit. Dle mého názoru 100% fake a ani se to neobjevilo na objektivních webech jen v "bokovejch" kanálech.
A +10lvl si taky dost odporuje s tim co řikali předtim. -
A jaké je teda to tvoje promakané fantasy? Ať se trochu zasmějeme...
-
Tohle jsem našel včera někde na FB :) https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1452282_667191089967637_70352399_n.jpg - 2 nové rasy (Mo'arg, Ethereal), nová classa(Demon Hunter), navýšení lvlu o 10 atd.
Myslel jsem si, že je to fake, ale teď bych tomu i věřil :)