Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zvedav, jak dlouho jeste tento MMO hnuj, bude vymyvat mozky, jiz tak zdegenerovane komunite wow, ale co zavislaci jim sezrou vse i kdyby se 24hod cumeli na ho*no, hlavne at je to ho*no od blizzardu.
  • a co na tom jacku, najednou se budeme řídit prodeji. V tom případě je CoD nejlepší FPS a jde se pařit ne? Banda vychrtlých nerdů co WoW ještě hraje a kteří nemají o skutečně promakaných fantasy ani ponětí mě vůbec nezajímá.
  • Tragickej příběh jednoho království a nejlepšího z rytířů, plnej undeadů a zástupů hrdinů. Outland je na muj vkus moc magie, ne že by to bylo špatné ale raději Arthase. Celkem mě mrzí že nakonec film nebude o něm, z toho by se dal udělat geniální fantasy film pro dospělé.
  • Osobně preferuju Wotlk a příběh Arthase...
  • Pro me osobne byly mapy v outlandu ty nejkrasnejsi. Hellfire peninsula, Nagrand...no pohádka *14*
    Az sem z toho celej smutnej *13*
  • Vocasem? Jedině kocouři..
  • Jack a dalších 10M číňanů s tebou nesouhlasí...
  • Nebudou kotatka? Kdyz uz sou pandy ja chci svoji kocicku ... mohla by trebas vrazdit ocasem?
  • Fakt nemá cenu bavit se s timhle trolem... vždycky se jen objeví na foru aby si odnesl maximum dislike.

Kloudné slovo z něj stejně nedostaneš a logické argumenty přehlíží.

Jak bylo v článku, na tyhle lidi můžeš ty i blizzard udělat jenom...

! ! ! ! ! TUUUUUUUUUUUDLE ! ! ! ! !
  • Titan už je dáááávno odsunutej na 2016(nejdřív), ne nemá to bejt nástupce WoW.
  • Jack1947
    Ne, nesouhlas s tim ze WoW nema co nabidnout, ze byl jeho potencial vytezen na maximum ja a dalsich x milionu nesouhlasi s tebou... *4*
  • Takže projekt Titan je posunutej? Proč by vydávali další datadisk k WoW, když má být Titan následovník Wow? Asi ho teda posunuli. Jinak já bych zakázal všechna tahle MMO.
  • TheGGG
    S čím. Že když se ve WoW sejde skupina válečníků vypadá to jak pochod fantasy nasteroidovaných gayů s velkou zálibou v růžové?
  • Silně pochybuju že by blizzard nechal lidi farmit SoO rok, zvlášť když řikal že chce vydávání datáčů zrychlit. Dle mého názoru 100% fake a ani se to neobjevilo na objektivních webech jen v "bokovejch" kanálech.
  • Myslím že až tak daleko by se blizzard nepouštěl, musel by změnit znova starej svět kterej měnil už v cata(celkem nedávno), spíš přijde zase s nějakou kličkou aby se tomuhle vyhnul.
  • A někdo má rád dospělou muziku a někdo má rád JB...
  • Nedávno se objevila zpráva že už to registrovali i v USA...

Bylo by to celkem logické, páč blizzard už se jednou nechal slyšet že chce v příštím datáči aktualizovat outland i wotlk jako aktualizoval starej svět v cataclysmu, myslim že to řikali po vydání pand že to je jejich target do budoucna.

Osobně by mi to nevadilo, rád bych se vrátil na staré legendární místa, ale pak zase člověk rád vzpomíná jak to vypadalo dřív a hledá mnohem více mouchy než na novém kontinentu... jako já teď každou chvíli vzpomínám jak vypadal starej svět před cataclysmem se slzou v oku.
  • Jack1947
    Nesouhlas. *4*
  • Hele pokud ta hra má vyjít skutečně až prosinci příštího roku jak je u screenu , mohlo by se moc , moc věcí změnit a Rasy by mohli mít nový skin.. Tohle může být třeba teprve raná alpha verze hry a nemůžeš tušit jak bued vypadat konečná fáze :)) ... A ikdyby to byl fake tvůrce je velice kreativní a povedlo se mu to
  • TheGGG
    V nejlepších letech? Spíš v posledním tažení. Těžko mohou vymyslet něco směšnějšího než to s čím přišli posledně. Ale co, někdo má rád dospělou fantasy, někdo zas tlustý pandy s bambusem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit