Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrPa
    protoze F2P...
  • přečetl sem jen první větu, ale jestli "hra je zabitá", tak bych moc rád věděl jaké hry považujete za živé. Starcraft 2 se hraje skoro 10 let a hrají ho takové masy, o kterých se většině AAA titulů může jen zdát v rok vydání.
  • Tak proc si i po 20 letech kazdy pamatuje starcraft, stale se hraje, vychazi remaster, profi hraci na nej nedaji dopustit, zatimco zadna jina z tech "neurekom"strategii se necim podobnych pochlubit nemuze?
  • porovnáváte neporovnatelné, příteli. bezdrátová sluchátka jsou jistě dostačující pro většinu prostého dobytka ale s opravdu kvalitním zvukem se to stále ještě nedá srovnávat. vaše naduté výroky o tom, že doba je již jinde, považuji za úsměvně prostoduché. přeji hezkého dne.
  • SC je generická RTS, akých bolo v 90kach neúrekom. Na rozdiel od Warcraftu nič nové nepriniesol.
  • ta hra neni mrtvá... pokud se podíváš na počty aktivních MP hráčů za poslední dobu, zjistíš, že dlouhodobě pomalu rostou... nedavno měli dokonce největší peak za poslední roky...

A střet dvou armád ti fungovat bude... v bronzové lize :D :P
  • Matchmaking funguje dobře... a věř tomu že výkony hráčů, které dostáváš odpovídají výkonům tvým... Lidi se dost často nechají zastrašit tím, že má oponent třeba rámeček z vyší ligy, ale je spousta způsobů proč tomu tak může být... Například já se nedávno začil učit protossy a moc mi to nešlo, ale měl jsem stále rámeček z diamantové ligy za zergy. Hrál jsem proti oponentům ze zlaté, protože moje MMR za protossy tam prostě patřilo... Spousta mých oponentů mi hned po startu hry psalo "WTF" protože nechápali proč hrajou s diamondem... a nakonec mě dost častokrát porazili...

A napíšu ještě jeden příklad, když jsem hrál na novém učtě za rasu kterou dobře znám, během chvilky jsem se hned po kvalifikaci zpět dostal do ligy do které jsem momentálně patřím. Pokud máš problém pokročit dalé, znamená to že jsi prostě na své momentální dovedností / znalostní hranici a musíš se prostě zelpšit, aby ses mohl posunout...

To že po několika vyhrách dostaneš silnějšího oponenta je v pořádku, protože hra opět testuje kam patříš a nabízí ti rychlejší postup dopředu... Pokud prohraješ budeš zase dostávat oponety na stejné hladině...
  • Když SC2 vyšel MP mne nezajímal nehrál jsem ho předtím a těšil se jen na SP, ale když už jsem to dohrál říkám si že MP zkusím a ze začátku jsem dostával neustále na pr*** , ale postupně jsem se učil hrát lépe a lépe a soupeři byli VŽDY NA STEJNÉ ÚROVNI nebo o chlup lepší prostě paráda fungovalo to skvěle, jenže jak šel čas přišli změny a winrate 50% HNUS HUMUS když člověk postupoval rychle nahoru hned to dohazuje mnohem lepší protihráče ne ty co hrahí stejně nebo o kousek lépe... prostě a jednoduše první roky jsem měl při každé hře kterou jsem prohrál pocit, že chybělo málo a vyhrál bych přesně jsem věděl kde jsem polevil udělal chybu něco zanedbal ovšem později jsem prohrával protože proti hráč byl naprosto jiná liga o několik tříd přede mnou, a stejné to je i s výhrama dřív jsem vyhrál a řek si ufff to bylo těsné teď vyhraju a bylo to easy protože protivník byl hodně špatný.... *11* *10* místo dohazování stejně kvalitních protihráčů se matchmaking snaží o jediné udržet winratio kolem 50% *11* *11* *11*
  • souhlas až na ten 3,5 jack proboha co ne něm apple zařízl?, sluchátka s kabelem jdou stále zapojit... konektor navíc nemá v telefonu místo proč taky doba je dnes jinde bezdratová sluchátka jsou za pár korun (nemusíte si kupovat ty od applu), ale hlavně kdo chce použít stará sluchátka s kabelem použije redukci do konektoru napájení. Jako fakt nechápu co na tom komu vadí???
  • Hru zabil Blizzard. Na zacatku slibovali multiplayer pro vsechny bez rozdilu expanze. Wings of Liberty tak navrhli a kdyz pak sve slovo nedodrzeli a pridavali nove jedntky, tak to rozbijelo puvodni hru.
    Jeste ted tvrdi, ze stalker je dobry proto Voidum. To uz davno neplati.
    Ted je ta hra jen o vybijeni tezicu. Nikoli o stretu 2 armad.
    Wings of Liberty mam strasne rad a mrzi me, ze zrusili MP. Od te doby jsem to nehral.
    Legacy of the Void je nejvic stresujici hra. Proto ji nikdo krom Korejcu a par zaprisahlych fanousku nehraje.
    Ted uz jen pridavaji blbosti za mikro transakce.
    Komanderi jsou jen do nudneho coopu, kteremu zrusili XP strop, aby nesel dohrat. A pak pridali kotel skinu, ktere jdou vypnout, aby sli vubec poznat jednotky.
    Blizzard uz dlabe na lidi. Nezajima je co chteji, protoze oni to vedi lepe. Chteji jen penize. Chovaji se stejne jako Apple ktery zarizl 3,5 jack, protoze lidi ho urcite nechteji.
  • V čem je špatný?
  • špatný matchmaking tu hru zabil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit