Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Morhaime vypadá jak Arcturus Mengsk *8* *3*
  • Jedna z nejlepsich firem spousta uzasnych preciznich her u Blizz je videt jejich velka snaha a tvrda dlouha drina me si ziskali hlavne za Diablo :) vse nej zdravi stesti a hlavne nehynouci zapal a nadseni pro vec
  • Erien
    Musíme? Nic nemusíme nelibí nehraj a běž ven. Nikdo tě do ničeho nenutí tak si nevymýšlej.
  • Erien
    Za to co pro nás udělali si to zaslouží, narozdíl od jiných lidí. Z tebe mluví závist, přitom si nic nedokázal. Takových lidí je u nás bohužel plná p.... .
  • Takže všechno nej, bla bla bla a už mi hlavně vydejte to Diablo 3 :-D
  • Jen abych dodal: Ano, topi se v penezich a maji ji plnou p**el, ale tak co? Zaslouzi si to! Jejich hry jsou kvalitni, precizne zpracovane. To ze pracuji neznamena jak to tady bere 60% naroda ze dodelaji praci, dejte mi penize a cau. Maji kvalitni plat, ale za to taky kvalitne pracujou. USA je holt trochu neco jinyho, nez ceska republika, kdo o tom statu nic nevi, holt nikdy nepochopi. (A tim nemam na mysli hamburgery)
  • Diky našim penezum si ziji jak v pohadce zatimco my musime utikat pred realitou do imaginarniho sveta, ktery nam vytvorili. Dekujeme.
  • smejki
    vadí ti to?
  • Di hrat call of duty modern warfare..
  • Asi má na mysli WOW. I já na něm byl půl roku závislý, ale naštěstí jsem se z toho dostal :-)
  • Myslim, že to moc žereš ty hry, hra a ti co je vyrábí, to je to samé jako jiný firmy co zase vyrábí filmy, vydávají knihy atd. je to všechno stejný a řešit kdo si zaslouží jaký peníze, to je trochu divný, jsou to soukromý subjekty, nadělují si tolik peněz kolik můžou a kolik chtěji, jednoduchý.
  • Whisp
    Tak ešte upresním, tým oni, myslím Blizzard, ktorý združuje scenáristov, skladateľov, maliarov, grafikov, dizajnérov, atď... Skrátka sa bavíme o spoločnosti ako takej. Spisovateľov som v pôvodnom príspevku nespomínal a aj tých, čo som spomínal si peniaze zaslúžia, ale nie v takých sumách v akých ich dostávajú. Ale ako som vravel, o tejto téme sa dá rozprávať veľmi dlho.
  • a hru napíšou také scénáristi a vyrobí programátoři a grafici, v čem je rozdíl? pořád nechápu, proč je hra něco nadřazenýho všemu ostatnímu, spisovatel si nezaslouží peníze za knihu?
  • Whisp
    Film napíšu scenáristi a natočí režisér, knihu napíše spisovateľ. Keby som to ale chcel rozobrať, tak tu zapíšem niekoľko 4A-riek. Som len reagoval na príspevok v tom zmysle, že si tie peniaze na rozdiel od mnohých iných aj zaslúžia.
  • Takže herní vývojáři lidi obohacují, ale herci, sportovci a další ne? Co je to za hloupost?

btw - co to znamená když tě hra duševně obohatí? já jen aby pochopil ten rozdíl mezi dobrou hrou a dobrým filmem, obrazem knihou apod.
  • Firma která dělá neuvěřitelné hry pro normální lidi což si zaslouží velkou poklonu!!!!!
  • Co je ten genialni napad?
  • Whisp
    Sú to umelci, ktorý obohacujú celú hernú spoločnosť a patria k ľuďom, čo si tie peniaze aj zaslúžia. Narozdiel od hercov, športovcov, politikov, atď... ,ktorý nás tiež zabávajú (v našich končinách hlavne tí politici), ale duševne nás nijako neobohacujú.
  • Gratulujeme Blizzard!!! Kluci jsou těžce za vodou. Klobouk dolu. Meli genialni napad, skvele ho realizovali a ted se nechutne topi v prachach nekde na vlastnim ostrovu v oceanu a o to tady de ne?
  • cha Lost Vikings nad tím bylo taky pár hodin strávených. No ono těch mnoho a mnoho hodin bylo strávených u všech z jmenovaných her. Jen ti tituly sypejte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit