Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Vše nej a spoustu dalších kvalitních gamesek! Na Diablu a Warcraftu, vlastně i Starcraftu jsem vyrůstal a ačkoliv si raději nyní zahraji věci od Piranha Bytes (Risen) či CD Project Red (Witcher), nostalgie je krásná a Blizzard prostě umí. Na Diablo III se těším jako *12*

(proč ty mínusy? *1* )
  • kostejnesmrtelny
    První hra, kterou jsem kdy na PC hrál, byla Lost Vikings. Bylo mi devět. Dneska je mi 26, a drtivá většina her mě v lepším případě nebaví, v horším přímo uráží *7*. Výjimkou jsou ty od Valve, a opět od Blizzu. Jak byl první, tak bude nejspíš i poslední *1*.
    • Core
      Zážitky s prvními hrami Blizzardu jsou nezapomenutelné... Vybavuji si, jak mi spolužák ukazoval krásně vypiplané Lost Vikings a nebo jak používat svitky v prvním Čertovi, tedy Diablu *4* Bylo to v době, kdy už lidi dávno pařili Diablo II, Kváka a jiné pecky a já teprve přičuchnul k PC hraní. Můj údiv nad úžasným demíčkem Diablo, kdy se hrdinovi vizuálně v rukách měnili zbraně, nebral konců *1* Stejně tak animačky, které jim zůstaly úžasné do dnešních dnů... Nezapomenutelné byly i zážitky se StarCraftem, kdy člověk třeba rozeznal hlášku pilotky z Vetřelců 2 apod. Nádherné časy!
  • Hodně štěstí do další dvacítky *4* *4*
  • Blizzard je pro mě nejlepší herní společnost s absolutním důrazem na každý detail. Nevydají nic, co by nebylo perfektně vybalancované, a proto jim i odpouštím, že si s D3 dávají tak načas. Stejně jsem posledních osm let strávil u Warcraftu resp. DotA, takže klidně si ještě rok počkám :)
    • Core
      Souhlasím... Cokoliv jsem hrál, líbilo se mi a nikdy jsem si nestěžoval. Snad jen v Diablu II tehdy zamrzelo nižší rozlišení. Ale to je naprostý detail.
  • Kruci...u těhle zpráv si vždycky uvědomím, jak ten čas zatraceně letí. Přijde mi to jako nedávno, kdy sme s bratrem na disketách domu přinesli Lost Vikings a prohnali je přes naši 386. Jj to mi bylo nějakejch 8 nebo 9 let. Fix, ve svejch 28 si připadám si jako herní důchodce. Dyť už ani ty hry nejsou co bejvaly *1*

Každopádně přeju mnoho úspěchů do dalších 20 let a pevně doufám, že u nich budu moci taky být, jako do teď *3*
  • Erien
    Blizzard je neuvěřitelná firma. Tahle společnost hledí na komunitu jako žádná jiná. Váží si fanoušků. Říct že jejich hry jsou skvělé je urážka jsou nejlepší. Nikdy jsem nehral nic tak propracovaného, detailního a jejich hry musí mít rád skoro každý. Lost Viking, Diablo 1 a 2 serie Warcraft a Starcraft. Co hra to diamant, a to co se podaří jinému studiu u jedné hry z deseti oni předvádějí v každé. U nich opravdu, můžu hry s klidem předobjednat. Jsem rád, že Blizzard je tu stále s námi, přeji jim aspoň dalších 20 let a stejně kvalitní hry jak doteď. Zároveň májí můj velký obdiv a respekt.
  • Firma která dělá neuvěřitelné hry pro normální lidi což si zaslouží velkou poklonu!!!!!
  • smejki
    kluci, <3 !!!
  • Happy Birthday Blizzard!!!
  • Jedna z nejlepsich firem spousta uzasnych preciznich her u Blizz je videt jejich velka snaha a tvrda dlouha drina me si ziskali hlavne za Diablo :) vse nej zdravi stesti a hlavne nehynouci zapal a nadseni pro vec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit