Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TO Games. Bude v budoucnu nejaka soutez o HOTS beta key? Nebo neco podobneho?
    To by bylo super :)
  • Ja se na HOTS tesim, urcite si to koupim. Uplne se zase zmeni zavedeny poradky jak co hrat a jak co kontrovat. Bude plno novych buildu a strategii.
    Kdyz ted koukam na streamy nekterych profiku, tak je krasne videt, ze WOL maj v podstate napareny a kolikrat ted nevi poradne jak hrat kterou strategii *1*

    Jinak jdete s tou diskuzi o D3 uz nekam, nechapu proc to cpete pod SC2, po pul roku to uz nikoho nezajima. Navic kdyz ten nazor(at uz je jakejkoli) pravdepodobne nekteri opakujou uz po 10. A hlavne u clanky s jinym tematem.
  • Neco pro toho pitomce podemnou zvaneho amonek:
    Pane amonek, cela ta tvoje slavna aukce tuhle hru uplne znicila, ze hry se stala zdimacka a farma pro nerdy, kteri misto zabavy se snazi nafarmit itemy a za tezke penize prodavat v aukci a mysli si, ze na tom velice zbohatnou ... system hry je timto nenazranym krokem blizzardu uplne zniceny, itemizace gearu v pr ... a o nejakove znovuhratelnosti, tak jako tomu bylo v D1 a D2 zde nemuze byt ani rec, blizzard pohrbil naprosto vse co bylo pro tuhle serii vyjmecne, ba co vice blizzard sel jeste dale a hru uplne znicil.
    A to nepocitam smesnou hraci dobu actu, skilly postav velice usmevne, grafiku a vzhled gearu avataru atd hnus ala wowko... skoda slov
    Otevira se zde otazka co blizzard celych 6 let vyvoje delal ? Studio, ktere si muze zaplatit ty nejlepsi vyvojare na trhu, no myslim, ze kazdemu normalne smyslejicimu hraci to docvaklo jiz davno, nedelal nic, vicemene pracoval jen na tom, jak co nejvice sedrit hrace o penize a vysledek v podobe tohodle hnoje je tady.
    Bohuzel i ja jako byvali fanousek serie diabla jsem jim na tento spek naletel, nicmene po 2 dohrani hry, coz jsem se velice premahal, abych to napodruhe dohral, jsem celou hru prodal, protoze jeste mela nejakovou cenu, dnes si tetno hnuj jiz nikdo nekoupi. Obdobne na tom jsou vsichni znami co hru hrali, dnes ji uz nikdo nehraje.
    • Koukám, že D-Trolls už lezou všude...
    • Shania
      Ale to je jen tvuj subjektivni nazor, zalozeny na konzervatismu, nostalgii, zavisti a blbosti a ne vsichni to vidime stejne jako ty.
      • Jop, jenom ten tvuj nazor je ten objektivni a spravny. *5*
        • Shania
          Myslim, ze jsme napsal přesný opak tvého tvrzení.
          • Tak pak mame stejny nazor, lala to sice napsal znacne nevhodnym tonem, ale prakticky je to to samy co psal amonek z druhe strany. Imho snazit se hanit nekoho za arogantni subjektivitu ktera je odpovedi na to samy je trochu zvlastni.
            • tak hlavne je blbost tahat debaty o Diablu k clanku o HotS, to zaprve
      • presne, pridal bych jeste "radoby-spravedlivou rozohnenost co zatemnuje mozek" :)
  • Já vám nevim. Nad čím pořád brečíte? Kde si Blizz hrabe prachy? Mám pocit, že DIII i SCII nejvíc spílají Ti, kteří hry samotné viděli z rychlíku, případně hrají kradené verze. Aby to bylo zřejmé v DIII NIC NEPLATÍTE, pokud pominu peníze za připojení obecně. Podpora maká skvěle, hra nepadá, nelaguje, má nádhernou atmosféru a skvěle vás odreaguje. Pánové, kdo tvrdí, že Blizz na DIII vydělává těžký peníze v aukcích, tak tu aukci nikdy neviděl. Chápe tu vůbec někdo jak to funguje? Asi ne, že. Aukce jed ve dvou modech: za virtualni diablo goldy a pak za realne penize. U virtuálních peněz se snad o výdělku nedá mluvit, takže to přejdu. Blizzard inkasuje 15% ve chvíli, kdy vy sami inkasujete těch 85%. Jinými slovy mám super předmět, za který mi všichni utrhnou ruce. Nenechte se mýlit, takový předmět vám za 10 Eur nikdo nekoupí. Jestli si někdo myslí, že aukce za reálné peníze frčí a že se tam točí statisíce, dovolte abych se mu vysmál. Počítejte v centech. Prostě, nikdo vás nenutí utratit ani halíř. Gold aukce celou hru náramně oživuje. Těšíte se na další nákupy a prodeje, zvlášť když se vám podaří vydražit nadupaný předmět za pár stovek. Všem uplakánkům bych rád vzkázal, že Blizzu opět rád "nacpu do chřtánu" nějakou tu tisícovku. *1*
    • A jak se hraje taková kradená verze D3 ty chytráku? *6*
    • 1.) D3 je skvele (co se tyce zpracovani, grafiky, artu, atd. vyjma principu), ale sam nerozumim tomu proc neudelali pokracovani dvojky a nepoucili se z toho jak mnozi tvrdi, ze dvojka se stala zabavnou az s prichodem LOD a hromady patchu. Mozna to bude tim ze to delal nekdo uplne jinej a s D2 to ma spolecny akorat svet, stylizaci, zapornaka a kladase co hned zabijem pac konzumni cheezy scenar.

      2.) Blizzard inkasuje za item 1E+15% pri prodeji itemu s prevodem na paypal, pri prodeji komodity 15%+cca10% (paypal si fakt nebere 15%) pri prodeji komodity. Takovy poplatky nemaj ani nase banky a to se o nich tvrdi ze jsou znacni zlodeji.

      3.) Aukce nici drop. Jestli hru hrajes (a nesledujes z rychliku jak tvrdis) tak vis, ze jen cca 0,5-1% zlutych 61+ itemu ma nejaky solidni staty a da se prodat kolem 400k-1M. Takhle si gear grind fakt nepredstavuju. Cely je to postaveny na tom, ze kdyz treba jen jeden hrac z tisice dropne neco cool, vysroubuje to cenu nahoru. B z toho muze mit svych 1E+10%. Kdyby cool item padl kazdymu, nikdo by nic nekupoval a penizky by necinkaly.

      4.) Prave naopak, aukce frci ve velkych cislech. Byl by nesmysl prodavat nejakou zlutku za 1,2E kdyz si z toho nekdo veme 1E poplatek a me zbyde 0,2E. A ze vydelava malo? Tohle je tvrdy F2P aka P2W. Jen Alkaizer, world first paragon co dnes dingl se priznal ze gear nakoupil za 1500USD a uz na diablu vydelal pres 3000USD. Spocitej si z toho procenta. A to je jeden clovek, takovych hardcore hracu je hodne.

      5.) Aukce sice plati servery, ale kdo je chtel? Kdo chtel aby to zpaskvilili stylem ted vydam patch a nerfnu ti build protoze jsem Big Blizz a proste si v tom libuju?
      PS: Verit vsemu co pisu nemusi nikdo a souhlasit taky ne, i ja jsem zaujatej (byt ne smerem fanbojskym, ale haterskym) a muzu se mylit. Jinak pozor na "uplakanky", logika funguje oboustranne takze jestli nekdo breci, tak ty ted brecis o breceni. *3* A s litrem? Lidi vyhazuji desitky tisic za vetsi kraviny, je tvuj, muzes ho vyuzit jak chces. Ale z mojeho pohledu to je podpora konzumu, stejne jak COD, BF3 (za kterej jsem taky 3 kilca dal, takze mam taky kus viny) a dnes bohuzel pro me jako D2 fandu i Diablo 3. - TLDR - Hra je dobra, ale (imo) v late game broken, smerem k podpore aukcniho biznisu a nici to zazitek z hrani.
      • Vždy mě dostává, když se někdo podivuje nad tím, kolik si Blizzard bere z aukce. Veškeré itemy, které kdokoliv najde, jsou majetkem Blizzardu. Nechápu, jak někdo může být tak hloupý/arogantní, že řeší kolik si kdo bere z něčeho, co jemu nepatří a zároveň si neuvědomuje, že hraním počítačové hry sám dostává peníze. To je jako kdyby mi někdo platil za to, že koukám na TV a já bych řešil, kolik si kdo z těch peněz bere akolik mám já %. Roflmao.
        • "Cely je to postaveny na tom, ze kdyz treba jen jeden hrac z tisice dropne neco cool, vysroubuje to cenu nahoru. B z toho muze mit svych 1E+10%. Kdyby cool item padl kazdymu, nikdo by nic nekupoval a penizky by necinkaly."

          Sám si odporuješ, protože těch, kteří najdou uber item za 100m+ moc není a tím pádem penízků logicky moc cinkat nemůže. Naopak, kdyby to padalo víc, tak se bude více prodávat, sice za pakatel, ale zapojil by se mnohem větší počet lidí. Kdyby byly itemy za 1-2 dolary, tak by je kupovalo mnohem víc lidí, než když se najde občas něco, co někdo vyšroubuje na 500$. To koupí jen blázen. To, co tvrdíš, jen podporuje dojem, ža Blizzard z toho, tak jak je to teď nastavené, moc peněz nemá.

          Hlavně bych nepletl čísla prodejů s čísly skutenčně pravidelně hrajících hráčů a těmi, kteří to hrají 12+/7 a najdou 100m+ item. Tým, který na hře neustále pracuje a pravděpodobně i bude několik dalších let pracovat plus servery, tohle všechno něco stojí. Ale to by jsme nesměli žit v česku, kde je stále zakořeněné myšlení "máš už peněz dost, takže teď by si se mohl chovat jako charita".
      • To že za equip utratil 1500 USD z něj dělá HC hráče? No to je zajímavá představa.
        • Mozna, mozna ne, tech vydelanych 3000 USD ale rika ze musel grindit hodne aby tolik vydelal. Takze to zadny casual nebude.
          • Shania
            Vem si, že Když Blizz jednou za čas vyda peta do wow za penize, tak má hned pár milionu dolarů prakticky za nic, myslím si, že na aukci v D3 ani zdaleka tolik nevydavají a musejí mít obrovské náklady s provozem této aukce.
    • Ja napriklad vydelal za dva mesice v D3 neco pres 3500 kc skrze ten bordylek po 1.25 - 5 ojro, a to jsem nedropl zadny extra item upozornuju.. kdyby tohle vydelal kazdy treti z tech 10 000 000 hracu, tak to dela 583 000 000 Kc vyvar pro Blizzard .. za 2 mesice na rmah aukci .. heheh .. nevim co u tebe jsou tezke penize, ale asi budes z jine planety :D
      • Je rozdíl mezi tvými 10 miliony prodaných kopií, počtem aktivních hráčů a počtem těch hráčů, kteř hrají intensivně a navíc mají ještě štěstí, že jim něco dropne a někdo jim to koupí. Možná si o tom nevěděl, ale tahle here je jedno velké random. Tvůj "výpočet" nemá s realitou nic společného.
        • *hra*
      • pardon spatna kalkulace , ten prumer za kazdeho tretiho je 1 750 000 000 KC .... :D ... o tom si muze Arcelor Mittal nechat zdat
        • Perfektní podpora několik let od vydání hry. O tom si většina herních studií může nechat jen zdát. Víš, ono něco stojí, když musíš platit lidi, kteří na hře dále pracují plus servery atd. Ale to by si nesměl trpět tunelovým viděním hateboyi.
        • Asharak
          ...a přišel o 85% z 3500 * 10M/3... o tomhle úniku si může každejdistributor nechat zdát noční můry. *7*
    • Dobře řečeno. Já taky. Se všema těma takzvanýma F2P strategiema bez kampaně co se chystají je HOTS jediná dobrá volba pro staromodní RTS hráče kde za ty prachy dostanete férový obsah.
      • Veskoslav
        Jo pohřeb Generals už bohužel byl:( Ještě že to Sc zůstalo tak, jak zůstalo.
  • no, co zatím sleduju streamy, tak Terran díky mechům si celkem polepšil. Ale až se vymyslí nové taktiky, asi se to změní. ale v současné chvíli je Terran moc osekanej ( s každým přicházejícím patchem ) až to bylo trapný. Ale nějak postrádám smysl koupě dalšího dílu... PS: design jednotek jde ale pěkně do hajzlu, čím dál hnusnější omalovánky, asi vytáhnu C&C first decade a nainstaluju první C&C :)
  • Neviete niekto, ci sa s Wings of liberty dostanem do MP ak si nekupim 2. diel?
    • Budou oddělené ligy, jako u SC1 a BW.
    • Asharak
      Slyšel jsem, že by jsme se měli napojit na hráče, co budou nadále hrát WoL, resp. že se MP rozdělí na dvě "hry".
  • tahle strategie je podle me až moc prekombinovana na ukor zabavnosti, i když uznavam kouka se na to dobre kdyz to hraji nejlepší hráči. ja mam rad spis jednodušši veci a nejlepší co jsem hral bylo zatim dow1, čekám na trojku a nemuzu se dočkat. blby je ze relic dal prednost coh *13*
    • Asharak
      No jó, e-sport scéna potřebuje, aby u her hráči přemýšleli *3*
  • Tradičně půl roku beta tak na březen by to mohlo vyjít.
  • Veskoslav
    Seberte Voidy, seberte Voidy, seberte Voidy:)
  • Tak dívám se už dva dny na teamliqudu na stream progamerů a musím říct jak jsem se na to těšil tak teď jsem trochu zklamaný. Ani pořádně nevím proč, možná jsem od těch novejch jednotek čekal víc nevím.
    Každopádně uvidím až se to naučí pořádně hrát kam ta hra bude dále směřovat.. podle mě ty hry budou průměrně asi delší, rozmanitější (snad), nové mapy jsou poměrně všechny dost veliké. Mohli by se také síly jednotlivých hráčů trochu promíchat nebo nějaký neznámí hráč překvapit a vyšvihnout se třeba až na vrchol..jako třeba já :D
    • Asharak
      GL potom :) *3* Chce to nějakého bonjwu z nekorejské řady *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit