Přejít na výpis diskuzí
Blizzard spustil betu StarCraft II: Heart of the Swarm
6.9.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Takže žijeme v moderní době, tak musime počítat s tim že nas budou ojebávat. Tak si ku.va piš že všichni takoví deb.lové nejsou...
-
Cena hry je relativní podle toho kde žiješ. Víš o tom?
-
"Cely je to postaveny na tom, ze kdyz treba jen jeden hrac z tisice dropne neco cool, vysroubuje to cenu nahoru. B z toho muze mit svych 1E+10%. Kdyby cool item padl kazdymu, nikdo by nic nekupoval a penizky by necinkaly."
Sám si odporuješ, protože těch, kteří najdou uber item za 100m+ moc není a tím pádem penízků logicky moc cinkat nemůže. Naopak, kdyby to padalo víc, tak se bude více prodávat, sice za pakatel, ale zapojil by se mnohem větší počet lidí. Kdyby byly itemy za 1-2 dolary, tak by je kupovalo mnohem víc lidí, než když se najde občas něco, co někdo vyšroubuje na 500$. To koupí jen blázen. To, co tvrdíš, jen podporuje dojem, ža Blizzard z toho, tak jak je to teď nastavené, moc peněz nemá.
Hlavně bych nepletl čísla prodejů s čísly skutenčně pravidelně hrajících hráčů a těmi, kteří to hrají 12+/7 a najdou 100m+ item. Tým, který na hře neustále pracuje a pravděpodobně i bude několik dalších let pracovat plus servery, tohle všechno něco stojí. Ale to by jsme nesměli žit v česku, kde je stále zakořeněné myšlení "máš už peněz dost, takže teď by si se mohl chovat jako charita". -
Vždy mě dostává, když se někdo podivuje nad tím, kolik si Blizzard bere z aukce. Veškeré itemy, které kdokoliv najde, jsou majetkem Blizzardu. Nechápu, jak někdo může být tak hloupý/arogantní, že řeší kolik si kdo bere z něčeho, co jemu nepatří a zároveň si neuvědomuje, že hraním počítačové hry sám dostává peníze. To je jako kdyby mi někdo platil za to, že koukám na TV a já bych řešil, kolik si kdo z těch peněz bere akolik mám já %. Roflmao.
-
Perfektní podpora několik let od vydání hry. O tom si většina herních studií může nechat jen zdát. Víš, ono něco stojí, když musíš platit lidi, kteří na hře dále pracují plus servery atd. Ale to by si nesměl trpět tunelovým viděním hateboyi.
-
*hra*
-
Je rozdíl mezi tvými 10 miliony prodaných kopií, počtem aktivních hráčů a počtem těch hráčů, kteř hrají intensivně a navíc mají ještě štěstí, že jim něco dropne a někdo jim to koupí. Možná si o tom nevěděl, ale tahle here je jedno velké random. Tvůj "výpočet" nemá s realitou nic společného.
-
Koukám, že D-Trolls už lezou všude...
-
TO Games. Bude v budoucnu nejaka soutez o HOTS beta key? Nebo neco podobneho?
To by bylo super :) -
Ja se na HOTS tesim, urcite si to koupim. Uplne se zase zmeni zavedeny poradky jak co hrat a jak co kontrovat. Bude plno novych buildu a strategii.
Kdyz ted koukam na streamy nekterych profiku, tak je krasne videt, ze WOL maj v podstate napareny a kolikrat ted nevi poradne jak hrat kterou strategii *1*
Jinak jdete s tou diskuzi o D3 uz nekam, nechapu proc to cpete pod SC2, po pul roku to uz nikoho nezajima. Navic kdyz ten nazor(at uz je jakejkoli) pravdepodobne nekteri opakujou uz po 10. A hlavne u clanky s jinym tematem. -
...a přišel o 85% z 3500 * 10M/3... o tomhle úniku si může každejdistributor nechat zdát noční můry. *7*
-
tak hlavne je blbost tahat debaty o Diablu k clanku o HotS, to zaprve
-
Tak pak mame stejny nazor, lala to sice napsal znacne nevhodnym tonem, ale prakticky je to to samy co psal amonek z druhe strany. Imho snazit se hanit nekoho za arogantni subjektivitu ktera je odpovedi na to samy je trochu zvlastni.
-
Myslim, ze jsme napsal přesný opak tvého tvrzení.
-
Jop, jenom ten tvuj nazor je ten objektivni a spravny. *5*
-
Vem si, že Když Blizz jednou za čas vyda peta do wow za penize, tak má hned pár milionu dolarů prakticky za nic, myslím si, že na aukci v D3 ani zdaleka tolik nevydavají a musejí mít obrovské náklady s provozem této aukce.
-
presne, pridal bych jeste "radoby-spravedlivou rozohnenost co zatemnuje mozek" :)
-
Ale to je jen tvuj subjektivni nazor, zalozeny na konzervatismu, nostalgii, zavisti a blbosti a ne vsichni to vidime stejne jako ty.
-
Neco pro toho pitomce podemnou zvaneho amonek:
Pane amonek, cela ta tvoje slavna aukce tuhle hru uplne znicila, ze hry se stala zdimacka a farma pro nerdy, kteri misto zabavy se snazi nafarmit itemy a za tezke penize prodavat v aukci a mysli si, ze na tom velice zbohatnou ... system hry je timto nenazranym krokem blizzardu uplne zniceny, itemizace gearu v pr ... a o nejakove znovuhratelnosti, tak jako tomu bylo v D1 a D2 zde nemuze byt ani rec, blizzard pohrbil naprosto vse co bylo pro tuhle serii vyjmecne, ba co vice blizzard sel jeste dale a hru uplne znicil.
A to nepocitam smesnou hraci dobu actu, skilly postav velice usmevne, grafiku a vzhled gearu avataru atd hnus ala wowko... skoda slov
Otevira se zde otazka co blizzard celych 6 let vyvoje delal ? Studio, ktere si muze zaplatit ty nejlepsi vyvojare na trhu, no myslim, ze kazdemu normalne smyslejicimu hraci to docvaklo jiz davno, nedelal nic, vicemene pracoval jen na tom, jak co nejvice sedrit hrace o penize a vysledek v podobe tohodle hnoje je tady.
Bohuzel i ja jako byvali fanousek serie diabla jsem jim na tento spek naletel, nicmene po 2 dohrani hry, coz jsem se velice premahal, abych to napodruhe dohral, jsem celou hru prodal, protoze jeste mela nejakovou cenu, dnes si tetno hnuj jiz nikdo nekoupi. Obdobne na tom jsou vsichni znami co hru hrali, dnes ji uz nikdo nehraje. -
Mozna, mozna ne, tech vydelanych 3000 USD ale rika ze musel grindit hodne aby tolik vydelal. Takze to zadny casual nebude.