Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

tak to je u blizzardu typické, že vykrádá warhammer, já jsem pro jednou rád, že blizzard vydal temnou drsnou hru a né hloupou omalovánku

• wenceslaus

Kanibalové vypadaj teda dost jako Marauders z Warhammeru. I s identickou helmou. Krom mutací teda...

https://youtu.be/zKOhzfkCdbY?t=147

(Warhammer Online Cinematic Trailer 2)

• Derp_1337

Prakticky každý větší korporát tvrdí, jak moc naslouchá hlasu komunity, i když v reálu na fanoušky zvysoka kašlou. Stejně tak si po většině průšvihů budou sypat popel na hlavu a všude prohlašovat, jak moc se poučili, ale stejně ty stejné chyby udělají znovu. Je to prostě marketing.

• Veskoslav

Možná proto, aby se vrátili k I. a II. dílu?

• Skoda, ze hra je este roky od vydania. Zatial to vyzera na dobrej ceste ale Blizzu neuverim skor, nez uvidim recenzie od hracov a novinarov. Uz ani na ten gameplay sa neda spolahnut po Reforged.

• MrDonut

Stejne jak pisou ostatni...za me je to krok spravnym smerem a vyhlizim dalsi diablo s nadeji ze ten art styl udrzi takhle pekne temny a nesprasi to prave tema duhovyma barvickama. Podle me se ty omalovanky libili deckam, co dvojku nejspis ani nehrali a nemeli s cim srovnavat.

• TheGGG

D3 byla typická blizzardí omalovánka, toto ve skutečnosti vypadá dobře, dospěle a temně, tedy po hooooodně slouhé době hra od blizzardu, která mě docela zajímá

• Blue.Shark

Já tedy taky musím souhlasit se zbytkem - vždycky se mi hrozně líbil temný gotický výtvarný styl dvojky, a tu prostě trojka neměla, ačkoliv ošklivá nebyla. Čtyřka se k temnému pojetí podle zatím viděného snaží aspoň přiblížit, za což nemůžu být nevděčný.

• Blue.Shark

Že by ty prů*ery konečně měly nějaký zásadní dopad? Mile rád se nechám překvapit.

• nightborne

Živoucí příklad, že zavděčit se všem prostě nelze ). Krása je v očích pozorovatele, samozřejmě, ale tento pozorovatel prohlašuje, že z dostupných materiálů vypadá D4 parádně a je za odklon od přebarvené, rozjásané trojky naopak velice vděčný =).

• Sr_Lobo

Tak já se přiznám, že to mám právě naopak - D3 se mi nelíbil a tohle vypadá mnohem víc temně a "dospělácky" jako byla D2.

• Sallvator

Hlavne at upravý ten Art styl, tohle je zatím hrozné, D3 byla krásná nevím proč tak velkej odklon, ted to je jak nejake PoE...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit