Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • genki.sudo
    Je naozaj zaujímavé pozerať sa na to, ako u D3 dokáže byť zástup haterov, uplakancov, idiotov a trollov neskutočné hlasitý..

    Ono ich ani nie je veľa ale počuť ich je ostošesť.. *15*

    Now b1tch please...
    • stejne hlasitej i dav fanatickych loveru, kteri nedokazou pripustit, ze ta hra neni dokonala, obe skupiny sou stejne neobjektivni a stejne nesnesitelny a akorat nici pozitek ze hry
    • +1. Zial diskusne fora na TG dosiahli v sucasnosti svoje dno a to len vdaka zopar jednotlivcom, ktori takymto sposobom masturbuju nad vlastnym egom. Akakolvek normalna diskusia je tu vylucena, chcelo by to premazat a dat zopar banov.
      • GlaDOS
        Ono by je to chtělo mazat pravidelně. Jenže to se tu nestává.
  • zase tu ten nezamestnany debo spamuje, pozeram, ze uz aj pod inymi nickmi *7*
    • 1LordBlackadder
      Nezaměstnaný? Mám dostatečné množství aktiv, já už pracovat nemusím, pro mě pracují jiní, možná že i Vy, ale buďte rád, vždyť Vás platím z vlastních daní, tedy té části firmy, která je ještě stále fyzicky vázána s českou legislativou.
      • Zní to jako rajská hudba... Škoda že je to od anonyma a nejde moc prokázat.
  • Veskoslav
    Ti to aspoň řeší. Když jsem napsal na Ubisoft, že jim opět blbne MRD, tak týden se nic nedělo, za týden odpověď, že na tom dělají a patch přišel více než po měsíci.
    • ucho
      technická podpora ubisoftu je jedna z nejhorších, jaké jsem kdy zažil. diskuze s někým z podpory je jako diskuze s robotem, který naprosto ignoruje věci, které mu člověk píše... což samozřejmě nikam nevede.
      • Odulin
        Heh já si na ně stěžovat nemůžu. Během vejšky jsem jim psal o sériový číslo k Trackmanii Sunrise, kterou jsem měl čerstvě staženou z kolejní sítě, ale nešla protože ještě nebyl crack. Jo poslali to během chvíle. *15* *12* Ano, jsem parchant.
      • Veskoslav
        No jen aby ta tenrobot skutečně nebyl:-D
        • ucho
          spíš jedou podle nějakýho předem nalajnovanýho postupu, možná to na většinu lidí funguje (přeinstalujte ovladače, novou verzi directx, blabla...)
  • Trol a Diablo 3, moje pomalu pravidelná denní dávka emocí *14*
    • septicflesh
      ne nemocí?
    • Trol.diskuzni
      To rozhodně neříkej - nikoho mé příspěvky přece nezajímají. -> Sice jedním dechem ti stejní uživatelé dodávají, že jsem všem pro smích a zuřivě se mě snaží za pomocí hrubých urážek či výhružek zdiskreditovat, což je tak trochu oxymoron...
      • Tvůj hlavní problém je v tom, že ikdyž některý tvoje názory na Diablo 3 nejsou úplně mimo (nikdo nad online připojením nejásá, ale není nutný tu hru kvůli tomu zatracovat), tak je vyjadřuješ POHRDAVÝM způsobem a na to aby si mohl pohrdat něčím jako je Diablo 3 si opravdu malej pán. Nehledě na to že jsi tu hru nehrál..! Rozumíš tomu?
        • Trol.diskuzni
          Myslím, že považovat videohru za takovou autoritu, že bych se neodvážil proti ní říct křivého slova, by bylo jen velmi nešťastné... Co se týče mé kritiky - prvky, které kritizuji, rozhodně není nutné ověřovat hraním samotné hry. A jelikož dokážu samostatně uvažovat, nebudu vyhazovat peníze za produkt, který se mi evidentním způsobem nezamlouvá, neboť pošpiňuje sérii, po které je pojmenován. *4*
          • Alex81
            Trol.diskuzni@tiscali.cz:
            Z principiálního hlediska je to globální bazírování na mentalitě humálního kompromisu.Tento výrok však nemá konečný význam a proto je naprosto irelevantní,abychom o tomto problému nadále polemizovali. Analitiku udává směr diskriminované směrnosti a vnímání kolektivního vědomí.Proto nejsou schopny bez lidského vědomí opětovat.Děkuji za pozornost. Tedy k věci.Nesubjektivní názor vědy vůči setrvačného vnímání,je takticky výhodný kompromis,který ovšem nestrvačně vtírá hlavní koncept myšlenkového analizátoru do mozkové části tylního laloku,který se dále posunuje díky stimulu,který byl dán na základě psychicko-nervového impulsu.
            • Odulin
              Tý jo. Před chvíli jsem přišel z oběda a můj odkrvenej mozek nějak nepobírá. Zkusím to až mi trochu slehne, ale nedělám si iluze. Vogonská poezie hadr. Dobrá práce. *3*
          • Tak za něj neplať, jsi pán a tím by to pro tebe mohlo skončít. Dál se už přeci není třeba vyjadřovat a svou pozornost můžeš věnovat projektům které za to stojí.
            Koneckonců, můžeš na sebe být pyšný! Prokoukl jsi to! Tajemství korporací odhaledno!!! Chtějí jen rýžovat prachy. Damn! A já hlupák myslel, že to dělají jen pro veřejné dobro a jsou placení bonbóny...
            • Trol.diskuzni
              Rozhodně reaguji na obsah článku... To, že je tvé smýšlení nekompatibilní s tím mým, již není můj problém.
            • Je to provokatér.Nevyjadřuje svůj názor ale jen provokuje :)
              Proto diskuze s ním mají takový význam jako s tím kokotem výš :) ( Sorry redakce, ale když on to má v nicku :) )
            • ucho
              tématem článku je, že nejsou stále žádné důkazy o tom, že by došlo k ukradení itemů přes session ID nebo nějakou slabinou. pouze tím, že jsou lidé hloupí a používají na více místech stejné loginy a hesla nebo jednoduchá hesla. kdežto ty jsi to v diskuzích celou dobu předkládal jako fakt... takže ne, nereaguješ na obsah článku, jen si vesele troluješ a článek jako takový ignoruješ...
            • No znamená. Hru si nehrál, a tento článek pojednává o problémech spojených s hraním hry. Ty jsi je nezažil tudíž nemáš co říct k danému tématu.
            • Trol.diskuzni
              Pro mne to také tímhle končí - hru nepořídím, série Diablo je pro mě mrtvá. To ale neznamená, že se nemůžu vyjádřit k tématu článku, že...
        • Veskoslav
          Je to trol a trolové, no víš, jak to mají s chápaním:)
  • Nechť flame započne! *1*
  • RockStar
    Ok pár lidí tu chce seriozní diskuzi. Takže napíšu co mi na Diablu vadí:
    1.) Aukce za reálné peníze. Jsem prostě vnitřně proti jakékoliv formě mikrotransakcí. Vím, že takové věci existovali už při Diablo2. Takhle to je aspoň pod kontrolou.// Bojím se toho, že něco podobného pak aplikují do WoW, a to ho zničí. Ačkoliv WoW už dlouho nehraju. // Na druhou stranu ostatní hráče stejně nevidím, ani s nimi nějak přímo nesoupeřím. Takže mi nevadí to, že mají jednoduší průchod celou hrou. Horší je to u her kdy jste proti sobě, a je tam citelná ta výhoda mikrotransakcí.

    2.) Velmi malá proměnnost venkovních lokací. Z toho jsem velice smutný, jejich tvar je stejný, jen se mění umístění eventů a potvor. Na tomhle mohli kluci opravdu zapracovat.

    3.) Akty. První akt je dlouhý, pestrý celkově nejlepší. Má tam všechny ty "fíčůrky" s pastmi atd. Nějak se to postupem času vytrácí. A já se ptám není to škoda? Dále pak mi vadí to, že se akty zkracují. A to hodně.

    4.) Spolubojovníci sice fajn, mají dokonce svůj příběh. Ale ten příběh dokážu napsat během jednoho večera. Nebylo by lepší to udělat trochu po vzoru Mass Effect? Třeba si prožít ten jejich příběh v jíných lokacích. Nechci celý akt. Ale por každého kompaniona hodinou odbočku. Jsou tři. Chtěl bych toho tak moc?

    5.) velice neštastné chování postav se zbraněmi. OK, že jejich dmg se počítá z jejich dps. Ale proč proboha wizard má sekeru? a z toho lítají základní útoky. Nebylo lepší kdyby mohl mít jenom hůlky nebo hole. To samé s monkem, má meče která zázračně mizí když postava rozdává údery. Proč mu nedovolit jenom boxery a jejich variace? To to bylo tak těžké udělat restrikce na zbraně? Aby to nevypadalo tak stupidně? Podle mě chyba v game designu.
    • 3.) toho jsem si taky všiml, zrejme jim 12 let bylo málo no... tak už na ostatní akty nebylo tolik času
      • To není problém jen Diabla. To je obecně problém téměř jakékoliv hry. V první část hýří nápady, je to rozsáhlé a rozmanité. A další části jsou kratší, mnohem méně sidequestů, méně nápadité, apod.
        Většinou se to jen liší jak moc je to výrazné a jak moc tě to začne štvát.
    • Hezky si to napsal. Já zareaguji jen na jedničku. Nemyslíš, že tato věc ovlivňuje celou hru? Nepřipadá Ti že je postavená tak, aby předměty hráli hlavní roli a tudíž bylo třeba ji využívat?

      Ptám se na objektivní názor, někdo tu totiž jednou psal, že mu padaj jen itemy na nižsím levelu.
      • RockStar
        Abych popravdě řekl, nevím proč ta aukce tam je. V podstatě neexistuje oficiální žebříček lidí, "co kdy kdo nejdřív". Není nějaký world first. Na oficiální rovině. Pouze wowprogress.com se snaží něco vytvořit, ale i na jeho stránkách se píše, že to je neoficální. Kdyby si lidé tvořil twinky (postava které mají nejlepší možný gear na svůj level) a předháněli se v něčem. Tak pak bych tu aukci chápal jakousi berličku. Ale takto nevím. Třeba Blizz něco plánuje.
        • Vrook
          Diabloprogress bude spuštěnej jakmile Blizz vypustí API a to samý funguje i ve WoWku. Progress ve WoWku neni nějak oficiálně seřazenej v žebříčcích přímo od Blizzadru, ale Blizz poskytuje údaje ze hry lidem z WoWprogressu a ti to zpracovávaj. A tady to bude stejný a zpracovávaný stejnejma lidma. Plus teda blizzard vypustí co nevidět nějakou online armory, podobně jako je wow-armory.
      • Samozrejme, kvuli te aukci to delali. Byla by hloupost aby ti padaly itemy a ty nemusel aukci pouzivat.
        Ale podle me prestrelili ten RMAH poplatek. Osobne jsem zvedavej jesli lidi budou opravdu chtit wastovat 1E za kazdou transakci. Resp 15%.
    • Pekne napsany, 1. souhlas 2. navic jsou ty lokace krom jedne pouste docela malinky 3. souhlas 4. 5. mi je celkem volny
      Online mi moc nevadi dokud to nelagne a nechcipnu u toho
      Jenze co me vytaci (psal jsem uz vcera)
      Blizz absolutne failnul s prechodem I-II akt na inferno. Prvni akt si soluju, v druhym aktu mobove instanti a to mam 80% armor 40k hp a 500+ resisty. Absolutne neni sance jit do druhyho aktu s gearem z prvniho. Leda koupit neco na aukci od lidi, co vyexploitovali truhly ve 4. aktu nez to blizz ponerfoval. Takze endgame fail, nez to poladi (jestli vubec). Tak zatim expim alta.
    • 1LordBlackadder
      Jedna z mála objektivních recenzí je k dispozici například zde: gamefaqs.com/pc/930659-diablo-iii/reviews/review-150599
      • Veskoslav
        Docela slušně napsané.
      • Vrook
        Tyvole já se můžu vždycky pos*at smíchy, když se někdo tady v diskuzi ohání objektivitou. Zatim jsem tu v diskuzích pod D3 článkama viděl asi 3 objektivní komentáře a ty byly objektivní spíš jenom proto, že je danej člověk od začátku prezentoval jako svoje osobní subjektivní pocity. A teď naběhne nějakej ultra obvious hejtr, předhodí hejtující recenzi a začne řikat, že je to objektivní. Děte už doprdele *15*
        • 1LordBlackadder
          Přestaňte laskavě používat vulgarity.
          • Vrook
            >queer
    • Veskoslav
      A co recenze? Schválili už?:(
      • RockStar
        Bohužel.
  • Stále tu čítam, že PC hranie je na ústupe, a že zlí piráti zabíjajú pc gaming, a príde Wowko - 10 mil. platiacich účtov, čo platia 150€/rok, príde Diablo 3 - a bum 7 mil. predaných kópií. To tomu Blizzardu nikto nepovedal, že zlí piráti a celkový úpadok spôsobil zánik pc gamingu?
    • ucho
      WOW ani Diablo 3 se 100% upirátit nedá.
      • No to je pravda, ale existuji free WoW servery, kde se da najit taky dost hracu.Na druhou stranu se ty free servery nikdy nemohou co se tyce kvality a nastaveni vyrovnat oficialnim, ale neco malo maji.
        Nakonec tomu asi podlehne i D3, myslim si ale ze to dopadne co se tyce te kvality stejne jako u tech "free" wow serveru
        • Vrook
          Jednou jsem zkusil hrát WoW na nějakym free serveru, když jsem měl zrovna chuť jen tak si zahrát (baked) a nechtěl jsem si platit na delší dobu. Vybral jsem si jeden z těch zaplněnějších a byla totální katastrofa a přestože mi všechno příjde o 100% lepší, když jsem baked, tak tohle jsem okamžitě vypnul. Ta kombinace hromady bugů, mrtvejch měst a retardovaný komunity byla fakt hrozná. A to jsem myslel, že nemůže existovat dementnější komunita, než na DrakThulu.
  • Ty kraaavo... resit na podpore, ze jsme nedostal Achievment... to jsem nezral teda... *1*
  • Alex81
    1LordBlackadder@tiscali.cz: trolí skokan měsíce.
    • 1LordBlackadder
      Chcete snad tvrdit, že Bill Gates nelozí po Himalájích, nechytá ryby v Arizoně a nespecializuje se se svou novou firmou na keramické pisoáry s čínskými motivy?
      • Chyta Arizonu v rybach...
  • Pořád si to v té hlavě nedovedu poskládat nějak, Trole. Pro tebe je Diablo 3 WoW slátanina pro americké děti ráje, ale plačeš tady nad tím, že ho člověk nemůže hrát v lese na houbách a na koupališti pod vodou, protože tam by nemohl bejt připojenej. Já nepředpokládám že jsi, ale připadne mi to jako nářky od pravýho a nefalšovanýho nerda nolifera.
    • 1LordBlackadder
      Ale pane Cvaldo, přece si nebudete házet navzájem klacky pod nohy, vy moc dobře víte, že jste sám v situaci, kterou jste právě teď popsal.
      • A ty jsi chytrej blbec.
        • 1LordBlackadder
          Vaše vystupování je vysoce kontroverzní a Váš názor nemohu považovat za relevantní.
    • Trol.diskuzni
      Každý má právo na to, aby mu něco nějak připadalo, že... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit