Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nechápu, proč je kráááva (dle Games.cz) zakázané slovo XD
    To jsou ale bejkoviny :P
  • Vychází vstříc? Ty voe Blizzard je jedno z nejkomerčnějších studií vůbec... dokonce bych ho zařadil na první místo. Mají 4 tituly (Starcraft, Warcraft, Diablo, WoW), dělají neustále nové díly a prodávají se za 1.000 Kč/++ (tuto cenu si klidně udrží 1 - 2 roky a po dalších pět let cena neklesne pod 350 Kč).
    Zákazník je pro ně jen dojná krááááva. Dokud dáváš mlíko, krmí tě. Jenže pak se dostaneš do situace, kdy tě přestanou krmit, ale ty dojíš vesele dál (WoW je toho krásným příkladem).
    Tohle studio patřilo mezi moji TOP 5 (v dobách prvního starcraftu).
    "Nový" Blizzard vyloženě nesnáším a nikdy bych si od nich hru nekoupil.

Jediné studio, které fanouškům momentálně vychází vstříc, je CD Projekt Red.
  • Taky mi to u diabla nevadí. Hrál sem jen origo po Battle.netu, ale modifokací bylo věrtel.
  • Proto jsem řekl, že v rámci možností *4* I když u Diabla mi to nevadí, tam jsem nikdy nic novýho nezkoušel než originál, hrál jsem jen multiplayer a tam nevím, jak to s modama bylo. Ale pravda, lidi, který s modifikacemi hráli, nebo je tam dělali, to musí štvát, o tom žádná (pamatuju si jen Zy-el že na diablo byl :). Kdyby třeba do budoucna zakázali právě modovat SC nebo třeba War 4 (za podmínky, že by ho dělali), to už by byla rána pod pás
  • No s Diablem už to tak růžové není. Tam je módování výslovně zakázáno.
  • Luxus..páni, jsem rád, že ještě stále, alespoň v rácmi možností, patří Blizzard k těm studiím, který vychází fanouškům vstříc. Rozhodně se to v dnešní době nevidí, kde místo toho, aby studio vydalo nástroje pro úpravu, raději každý měsíc vydává placené DLC...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit