Přejít na výpis diskuzí
Blizzard vysvětluje výši ceny za upgrade levelu postavy ve World of Warcraft
25.2.2014 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
rejžujeme rejžujeme.
-
-
Jakože prodávají to, co vytvořili? Ty parchanti nenasytný! :-DDD
-
-
protože "vytvořit" z postavy na levelu 0 postavu na levelu 100 musí být pro Blizzard děsná makačka *1*
-
-
Hmmm. Je to lvl 90, co se bude prodávat. Maximální level bude větší. Ten datadisk bude právě pro tohle rozpětí levelů...
-
-
-
-
Jak někdo může napsat WOWKO je pay to win.... Co vyhraju tím že si nemusím levelovat další postavu. Eq tím nezískám, ba dokonce příjdu o určitě zksušenosti jenž bych nasbíral levelováním....
Také se u toho přípravím o jisté zážitky a někdo namítne že to není RPG. Ale ten dotyčný si třeba nechce expit další postavu, o nic závažného se nepřipravý (jelikož už nějáké postavy naexpil) a v klidu se pustí do PvP nebo raidy na 90 level.
A level 90 není konec hry, jak jsem psal, může chodit dungy, BG areny + guilda atd. -
...a teď samozřejmě všichni Blizzardu strašně moc věříme, že jejich motivací numero uno nejsou jen a pouze peníze. *
* příspěvěk je vytvořen ze 100% ironie.
Ale stejně - ať si dělaj suchý vrby, stejně jako když mi někdo řekne, že utratil nemalé množství peněz za...dejme tomu tetování, tak si řeknu, že moc rozumu nepobral a jdu o dům dál, tak stejně tak v tomhle případě... -
-
Jak napsali, za 10- 20 usd by to koupil skoro kazdej (a hned u nekolika postav) bez rozmysleni a vydelali by neskutecne penize, za 60 si to koupi jen par hracu, takze to co Ian rek je pravda.
To proc tam ta funkce vubec je, je z duvodu jedne 90 zdarma k datadisku. -
-
Jenze je to blizzard, takze na tom vydelaji neskutecne penize i tak a nemaji potrebu to davat za 20 dolaru, kdyz je jim jasne ze si to stejne koupi :)
-
-
Jasne ze na tom vydelaji dost penez, pointa je, ze cena neni nastavena tak, aby z teto funkce vymackli maximum, cena spis lidi odradili, za 60 usd si to koupi nesrovnatelne min hracu, nez kdyby cena byla 10 usd. Za 10 bych si dalsi devadestaku poupil taky a to ji nijak zvlast nepotrebuju.
Takze to co rekli je proste pravda:
The Level 90 boost is being sold to allow players that would have purchased multiple copies of WoW to get more Level 90 characters to do so in a more reasonable way.
The $60 price point was decided upon to avoid devaluing the accomplishment of leveling a character to 90.
If Blizzard's goal was to sell as many boosts as possible, they would have set the price lower.
The $60 price point wasn't selected to maximize profit, just to represent the amount of time that it takes to level to 90.
Osobne si myslim, ze by meli od levelovani ve starych zonach upustit uplne, nebo ho kompletne predelat (coz se po zkusenostech z cata asi nestane) nechat napr jen posledni dva datadisky. Stary obsah ale nechat jako volbu pro ty co levelovani stale bavi.
-
-
-
Ukaž mi prosím jakoukoli firmu v jakemkoli odvětví průmyslu, které nejde jen a jen o peníze *7* ...
-
Rozum je v tomhle pripade, hodne relativni pojem. Nemuzes soudit lidi za to, ze jsou jini, nez ty....vlastne muzes, ale pokud budes soudit verejne, musis pocitat s konfrontaci;-)
-
-
z WoW se konečně a definitvně stalo Pay2Win?
-
-
Wowko je dál je to pay2play +pay2win dohromady *5*
-
-
Mnozí z nás si užili krásné časy ve wow...oukej díky za ty roky zábavy...a skončili jsme, přejte jim to, přejte blizzardu víc peněz, a lidem, kteří to stále platí, aby nadále platili....a já jsem pro, ať si koupí 90ky, ať si koupí rovnou 100ky, je mi to upřímně šumák...už to nehraju a nikdy hrát nebudu ;)
-
Levelovani hodne zalezi an tom jak moc je zabavny, jsou mmo kde je levelovani neskutecnej opruz a nuda a clovek by klidne radsi ty levely koupil. Ale když to člověka bavi nevidim důvod proc to kupovat. A jo, kecy, peníze az v první rade samozrejme.
Ale tak nejak to speje k tomu jak řekl jeden muj znamy, za chvili si koupis hru prijde ti mail o cem to bylo a pekna slečna z EA z predplacneho DLC a v tricku s logem hry ti ho prijde vykourit, abys mel ten spravnej prožitek:) Tohle jsou prvni vlaštovky.. -
-
koukam ze se tu mazalo:) Hmm..pardon..priste budu slusnejsi aby to nerozvířilo hormony zdejšího osazenstva:)
-
-
60 USD není vysoká cena, neuplynulo moc času od dob, kdy své postavy hráči prodávali za desetinásobek. Je to adekvátní krok, jen měl být zaveden už daleko dřív, ale XP mělo zůstat Vanilla Bizzlike.
-
gg no re
-
-
za $60 si koupim Wildstar radsi
-
-
Ano, Wildstar je pro faggoty jako stvořenej.. *15*
-
Výborně!
-
-
-
wow = prehlidka ztracenyho casu
-
-
Tohle se dá říct o jakékoli formě zábavy. Vlastně i o jakékoli činnosti obecně.
Například: Dnes jsem ztratil pár minut času psaním tohoto komentáře. -
-
Píšeš poslepu? *4*
-
-
Jen se zavřenýma ušima. ;o)
-
-
zdravíme Ocelovou krysu! :-)
-
-
máš v tom trochu hokej, Ocelová krysa byl James diGriz ;-) Jason dinAlt je ze série Planet smrti :-)
-
-
Má pravdu.
Také zdravím.
-
-
-
-
-
Pay2win ? blázníte ? :D Dobře .. vyjde datadisk a bude max level na 100 .. někdo si koupí Boost na 90 lvl .. a doexpí 10 lvlů .. co je na tom ? stejně si to doexpí a žádná VÝHODA V TOM NENÍ ! a take kraviny co tu píšete .. se proberte
-
-
90. level je očividně WIN a konec hry. Navíc ho asi hraním nemůžeš získat :-D
-