Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zavře Diablo III aukce, povinné připojení k netu zachová
18.9.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
By mě zajímalo, co na to tehdejší Blizz North :)
-
-
Ten jim zavidi prodeje *1*
Diablo 2 forever! -
ten se v hrobe obraci :)
-
-
Ó jací humanisti najednou a teď jako co čekaji? Si myslí, že se jim tam zpátky všeci nahrnou..
-
-
no vlastně ano, lidi se jim na to nahrnou...
-
-
I pravda.
-
-
-
Ten bullsh*tting co zacal robit blizzard je neskutocne. Najskor do D3 natlacia AHcko napriek tomu, ze to tam nikto nechcel. Potom po roku, ked sa uz nabalili a pocet hracov je minimalny, tak to idu akoze odstranit lebo to nici gameplay? WTF?! A teraz im mame ako bozkavat ruky-nohy? Blizzard straca tvar a pomaly ale isto sa zaraduje k priemernym vydavatelom.
Polsky CD Projekt by im mohol byt vzorom.
Shame on you! -
-
blizzard urobi chybu s AH a kazdy na neho p*cuje. po case zistia ze hraci mali pravdu a chcu to odstranit a hraci co? p*cuju. Keby boli EA style tak sa po 6 mesiacoch na hru vyprdnu a hraci co? p*cuju. .... tak neviem co teda ma blizzard robit.
-
Som bol odjakživa odporca AH/RMAH v D3, nemalo to tam čo hľadať. Ale presne tak, ani ja nechápem tento krok. Pretože takto naserú množstvo hráčov ktorí si proste zvykli na AH. Šušká sa že už AH prestal zarábať na svoju údržbu tak preto sa ho rozhodli vypnúť.
-
-
Vsak to je jasne. Prevadzka kvoli minimume hracov sa im uz neoplati. Ale preco z toho nespravit 3 minutove video kde sa budeme bit do prs, ze ako nam na hracoch zalezi. Bohuzial kopa ludi im nato aj naleti. Naivnych ludi je mraky.
Ja mam D3 napriek tomu rad a hra ktora ma dokaze udrzat na stovky hodin hodnotim ako zabavny. Ale taketo praktiky ja nemusim. A v mojom pripade ma to od hier blizzardu aj odradzuje. Falos je falos a basta.. -
Keby na tom zarábali ťažké prachy, tak by to nezrušili ani keby rmah servery bežali na krvi novorodencov.
-
-
-
byl to prostě takovej sociologickej průzkum - akorát je zvláštní, že mi za to nikdo neplatil, naopak jsem za to platil já :D
ale abych jen neprskal, Diablo mě bavilo, na datadisk se těším... ještě ten offline režim a budem zas kamarádi ;) -
Tohle rozhodnutí Blizzardu by mohlo způsobit globální precedent. Good
-
ja vam to rikal!
-
-
To najednou říkalo hodně anonymních kašparů...ale zajímá to někoho ? Pochybuju.
-
-
Ještě to always Online prosím, klidně ať je to podmíněné zalogováním při každém spuštění ale proboha ať není gameplay závislý na lagu.
-
Kto hrával pred hyperinfláciou si mohol slušne zarobiť...mne to hodilo v čistom určite cez 600 eur, ale zase som mal šťastie, raz mi padla druhá najlepšia mace pre barbara aká bola v celej ponuke. Hneď šla za 250 eur, ešte sa o ňu bili v aukcii.
Nemyslím si, žeby aukčný dom narobil zle hre. To narobila absencia end gamu. Ľudia chceli ísť veľké MP a uberbossov a na už taký MP6 ste do aukčného domu museli ísť. Ten loot bol fakt spočiatku mizivý, neskôr zase až moc veľký, takže sa degradovali cenu a za pár šupov ste si mohli vyskladať overpower hrdinu, čím odišla motivácia to hrať.
Mňa i väčšinu hráčov, čo hrávali Diablo 3 naozaj profi, vrátane hardcoru, neodradil aukčný dom....to je iba klišé mantra pre masy, čo prešli normal a ďalej už boli lamy alebo šli na Call of Duty prípadne inú hru. Väčšinu hráčov odradil práveže nulový obsah pre znovuhratelnosť a práve až prílišné padanie crap legendárok. Prvý cieľ bolo pokoriť inferno, potom uberbossov, poskladať mega hellring, to zabralo niekoľko desiatok hodín, také veci by udržali hru živou, potom to bolo pokoriť hardcore inferno, poplniť achievy, zmáknuť MP10 a finito....konečná. Potom sme ešte všetci čakalo na PvP, ktoré bola fraška a hru hromadne opustila drvivá väčšina. Z môjho 50 členného friendlistu to už nehráva pravidelne nikto.
Odstránenie aukčného domu nič nerieš, akurát ešte uberie ďalšiu motiváciu čakať na drop, keď už bude na nič, akurát ku kováčovi. A gemy? Tak najlepšie gemy nemá nováčik šancu bez aukčného domu zozbierať ani za desať rokov. Zlepšiť legendárky, pridať coop arény a raidy na bossov, nové dungeony,odstrániť drop trashu na inferne a ponechať aukčný dom čisto za gold a bez poplatkov, to je cesta... -
-
Hracov odradilo prisposobenie kvality dropov na AH. Ludia odisli, lebo ich nebavilo stale hrat hru hadaj na co myslim (0.1% sanca, ze rare drop bude aspon dobry, 1% sanca, ze legendarka co padne bude aspon priemerna, 0.001% sanca, ze vobec legendarka padne ) ludi prestal bavit (po >100 hodinach hrania som ju znechuteny prestal hrat aj ja). Na to sa nabalil dalsi problem, a to, ze ludia mali uber kvalitny drop cez AH prakticky ihned, teda hra ostala pre nich prilis lahka (Inferno je cisty gear-check). Tak blizzard "vymyslel" Monster Power (D2 system /players), a to len preto, aby sa platiaci hraci az tak nenudili. PvP, kde kazdy s uber gearom zabil kazdeho na 1 ranu bolo odsudene na zanik uz od zaciatku.
Ak by v expansione nechali AH, opakoval by sa presne ten isty scenar. Hraci by mali uber gear uz prvy tyzden (cinske farmy, boti), potom by nemali co robit, lebo vsetko by bolo lahke, ... -
-
Najväčšia hovadina bola (a stále je) to, že farmenie lootu je tisíckrát ľahšie na aukcii ako hraním hry a pobíjaním príšeriek.
V hre vám jednoducho nepadne nič dobré, na aukcii stačí flipovať itemy a máte stámilióny zlata. -
-
Ale to je (bude) opravené s Loot 2.0. Takže žiaden problém, či ?
-
-
Ako som pisal, problem bude, ak ho hraci aj tak vyuziju (predsa len to bude o nieco kratsie ako farmit), stale budu dozadovat dalsieho obsahu (a kolotoc sa opat rozbehne). A dalsia vec je fixovanie bugov a udrzba serverov. Stoji to urcite kopec prachov, ktore sa im z poplatkov podla mna nevratia.
-
Uvidíme.
-
-
-
-
-
Ani toto gesto sragoru jmenem Diablo 3 nezachrani.
-
-
Kolik si toho v diablu 3 odehral a treba sem hod i battletag at je videt kolik toho o tom vis. a ne ze jenom blbe kecas.
-
-
Tipujem že mu mamča odmieta už rok a pol kúpiť D3 tak sa sem chodí vyventilovať :D
Nechaj ho, takto mu je dobre :-)
-
-
-
za sebe můžu jen dodat.
Chacha *7*