Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anarcha

to sice ano ale hold  by se jedinec měl umět přizpůsobit realitě a ta je taková , že anglicky a třeba polsky mluví mnoho násobně víc lidí než Česky a proto je hold třeba se naučit angličtině a né jenom kvůli hrám , které jsou v tomhle ohledu okrajovým důvodem.A pokud nechci tak bych aspoň neměl brečet , protože si za to můžu sám , že jsem pohodlnej.

• Lukass

Ano,  ale z pohledu hrace sem si fakt nemohl vybrat ze se mam narodit v zemi s desitkama milionu obyvatel. 

Je uplne jasny ze kazde chce hrat hry a na 100% jim rozumet,  at v zemi s par milionama obyvatel,  nebo desitkama. 

• Inquisitor

Vzdyť v pohodě, já si taky rád zahraju v češtině. Jenom na ní nechci být odkázaný, to je všechno. 

• Kdyby nekoho zajimaly materialy v trosku vyssi kvalite, nez ty uploady afektovane YT kompresi, tak tady: https://blizzard.gamespress.com/Diablo-IV---BlizzCon-2019-Press-Kit

• Pred samotnym filmeckem typek sdelil, ze hra vyjde na PC, xbone a ps4. Melo to stylizaci, ale graficky to rozhodne nebyla zalezitost, kterou by nynejsi generace nezvladla.

• Derp_1337

Hezký sarkasmus.

Ale nedokážu si odpustit něco přidat: Diablo 4 vyjde nejdřív za rok. Za ten rok si většina lidí bohužel nevzpomene, co se to vlastně v Hong Kongu stalo. Bude to pro ně stejně důležité asi tak jako loňský sníh. (Teda za předpokladu, že to tam ještě víc neeskaluje a všechny je nepostřílí armáda... to by se o tom pak ještě mluvilo roky)

• Anarcha

je užasný jak si lidi dokáží okecat svoji lenost.

• Anarcha

Argument o větším trhu nebereš, ale bohužel to je ten hlavní důvod proč oni mají lokalizace a mi ne.

• Lukass

Zkus to vysvetlit treba Polakum,  Spanelum nebo Francouzum a argument ze maji vetsi trh neberu.  Je uplne prirozeny ze kazde chce hru ve svym jazyce.  Ja rozumim tak prumerne a vzdycky radci koupim hru z cestinou nez bez. 

• uher

To možná tak na PS5 😀

• Inquisitor

Já jsem nikdy ve škole eng neměl, tak jsem se naučil a stále učím sám. A to taky právě proto, protože mě štvalo spoléhat se na češtinu a čekat až to někdo přeloží. Když jsem začínal hrát, tak moc češtin nebylo. Ze začátku to není lehký, ale ta pohoda potom, kdy si můžeš zahrát co chceš a kdy chceš za to stojí. A takový Diablo je na to ideální, protože tam určitě nebudou kvanta šroubovaných vět a knižních výrazů.

Tohle téma se tu objevuje pořád dokola a nechci se do někoho obouvat za to, že anglicky neumí. Je to každýho věc. Jenom se to opravdu vyplatí a to nejen kvůli hraní, ale i články a informace atd.. Otevře se nový svět.

• lito

tak ještě lépe. Bude se to paralelně prodávat na PC a novou a starou generaci konzolí. Diablo IV bude prodejní hit jako blázen.

• BoB.2
    🙂
  • No ano potřebuju, protože česky rozumím přece jen o dost líp než anglicky. To je takové myslím normální když jsem čech. Kromě toho jsem toho názoru, že když se mám bavit, tak se vším všudy, to znamená v jazyce kterému rozumím nejlíp.
  • Anarcha

Si najivní Diablo 4 bude mít start a prodeje , které budou rekordní Honkong ne Honkong nehledě na to se za , předešlé jednání Blizzard omluvil.

• Anarcha

No jestli i na hry tipu Diablo potřebuješ čestinu , tak by si se místo sezení u PC měl vzdělat v angličtině,jelikož taková neznalost je v dnešní době fakt smutná.

• Inquisitor

Diablo vypadá luxusně. 

• Morlang

Pribeh a filmecky trojky jsem zkouknul na YT

• Původní Diablo, i jeho výborné pokračování si rád zahraju ještě i dnes. Bohužel trojku už jsem nehrál, protože byla pouze anglicky, a čtverka bude zřejmě to samé😐, takže zůstanu u Grim Dawnu, protože tomu rozumím🙂, navíc si myslím, že je tato hra i lepší. Jinými slovy si může Blizzard své Diablo nabouchat😉
  • Tak hlavne Diablo tady bude nejdriv tak za rok, jestli ne pozdeji...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit