-
theGGG: ty jeden hovaďáči, garazova firma byla treba apple i microsoft a podobny tech firmy a kde sou ted? blbe jeden14-tiletej... omg trolle maximalni.
-
Co je to glitchstarter?
-
takze uz ti dosli argumenty, ze vytahukes uplnej nesmysl odjinud, co kdo vzal sony? *6*
-
Takže předpokládám, že, aby dostáli své filosofii, kradou součástky na výrobu té své konzolololole.
-
Radek? Radek Hulán?
-
Takže s timhle přístupem: "Protože má Franta Mercedes a já jenom špinavou stodvacítku, tak je vlastně v pořádku, když mu ji ukradnu."
-
Měli je normálně nechat být, stejně si tu zbytečnost nikdo nebude kupovat.
-
*oid...
-
nevím, co to řešit, Ouya, stejně jako cokoliv dalšího, kde je panebože omfg Androit je úplně nahovno, takže co...
-
tak to ses v chapani dostal mozna tak k dokonaly konkurenci, ktera v tehle podminkach urcite nefunguje, sony si muze pronajmout cely vystaviste, ouya mozna tak jednu misu na zachode *6*
-
Ze strany Ouyi je to trapárna ale nechat do výhledu na ně postavit kamión, mi připadá jako mnohem větší trapárna...
-
Mně maminka nic neplatí už pěkných pár let a přesto plně chápu principy tržní ekonomiky. Your argument is invalid.
-
To by se ti líbilo co *2*
-
Ty cenzuro,tohle je pokud vím soukromý web a ne státní.Tady si páni majitelé můžou vesměs dělat co chtějí.Ty můžeš udělat jediné a to přestat navštěvovat tuto stránku.
-
pockej, az ti vsechno prestane platit maminka, pak mozna pochopis *6*
-
Byla to jedna z nejhorších her jakou jsem kdy hrál. Stejné zklamání jako world of goo
-
no jasne, limbo = CB mario? paneboze, ty si ...
-
Aha, typický "jenom protože mají peníze a jsou úspěšní, tak proč bychom se na nich nepřiživili" přístup. Klasický parazitický myšlenkový étos obyvatele ČR.
-
co p*čuješ do sony a nezmíníš mrkvosoft? Myslíš že nezávislá scéna přinese originalitu? Ti tzv. "garážoví kluci" jsou jen bandičky vykutálených podvodníčků, co ze staromilců a remcalů tahají prachy. Viz. Limbo, vezmeme maria, dáme ho do černobílýho provedení a už se prašulky sypou a tak je to ze vším, hry z glitchstarteru jsou jedna jako druhá a na originalitu si jen HRAJÍ.
-
To jo, chovají se jak nějaký východoevropská špína... "není to zakázáno, tak co bychom se nepřiživili".