-
Nebudu nic psát, protože jsem 3x dostal ban když jsem napsal něco proti té kostce, ale myslím si svoje *5* *5*
-
-
naopak, fandim vsemu, co aspon poskadli molochy jako sony, ubisoft, ea, co na nas chrli jeden bullshyte za druhym *5*, ty at si zivi e3
-
-
Aha, typický "jenom protože mají peníze a jsou úspěšní, tak proč bychom se na nich nepřiživili" přístup. Klasický parazitický myšlenkový étos obyvatele ČR.
-
-
pockej, az ti vsechno prestane platit maminka, pak mozna pochopis *6*
-
-
Mně maminka nic neplatí už pěkných pár let a přesto plně chápu principy tržní ekonomiky. Your argument is invalid.
-
-
tak to ses v chapani dostal mozna tak k dokonaly konkurenci, ktera v tehle podminkach urcite nefunguje, sony si muze pronajmout cely vystaviste, ouya mozna tak jednu misu na zachode *6*
-
-
jj, muze. A to vsecko za prachy ktery jsi jim ty a podobny ovecky darovali. Cilem neni poskytovat nejlepsi produkt, ale jediny produkt.
-
takze uz ti dosli argumenty, ze vytahukes uplnej nesmysl odjinud, co kdo vzal sony? *6*
-
Takže s timhle přístupem: "Protože má Franta Mercedes a já jenom špinavou stodvacítku, tak je vlastně v pořádku, když mu ji ukradnu."
-
-
-
-
-
co p*čuješ do sony a nezmíníš mrkvosoft? Myslíš že nezávislá scéna přinese originalitu? Ti tzv. "garážoví kluci" jsou jen bandičky vykutálených podvodníčků, co ze staromilců a remcalů tahají prachy. Viz. Limbo, vezmeme maria, dáme ho do černobílýho provedení a už se prašulky sypou a tak je to ze vším, hry z glitchstarteru jsou jedna jako druhá a na originalitu si jen HRAJÍ.
-
-
Je to skákačka. To je asi tak všechno, co to má společného se Super Mariem.
-
Co je to glitchstarter?
-
no jasne, limbo = CB mario? paneboze, ty si ...
-
-
Byla to jedna z nejhorších her jakou jsem kdy hrál. Stejné zklamání jako world of goo
-
-
-
-
nevím, co to řešit, Ouya, stejně jako cokoliv dalšího, kde je panebože omfg Androit je úplně nahovno, takže co...
-
-
Radek? Radek Hulán?
-
-
á, potrefená husa s androidem se dycky ozve
-
-
*oid...
-
-
theGGG: ty jeden hovaďáči, garazova firma byla treba apple i microsoft a podobny tech firmy a kde sou ted? blbe jeden14-tiletej... omg trolle maximalni.
-
-
*1* *1* Nejvděčnější díky, vždy mě potěší příspěvek nějakého, slušným chováním nedotčeného, božího h*vádka kterému čouhá sláma z bot. Opravdu si myslíš že tito glitchsarterovší garážoví podvodníci mají nějaký potenciál? V herním světě jsou karty rozdány a o nezávislé hry už nikdo zájem nemá.
Píís. -
-
Jasně. O nezávislé hry nikdo zájem nemá. Protože minulé roky byly na E3 sotva vidět, zatímco tento rok se dostaly až na konference (dokonce něco okolo čtrnácti indie titulů). Tvoje logika postrádá logiku.
-
-