-
Ze strany Ouyi je to trapárna ale nechat do výhledu na ně postavit kamión, mi připadá jako mnohem větší trapárna...
-
-
je trapárna zaparkovat na obyčejným parkovišti?
-
-
naopak, fandim vsemu, co aspon poskadli molochy jako sony, ubisoft, ea, co na nas chrli jeden bullshyte za druhym *5*, ty at si zivi e3
-
-
Aha, typický "jenom protože mají peníze a jsou úspěšní, tak proč bychom se na nich nepřiživili" přístup. Klasický parazitický myšlenkový étos obyvatele ČR.
-
-
pockej, az ti vsechno prestane platit maminka, pak mozna pochopis *6*
-
-
Mně maminka nic neplatí už pěkných pár let a přesto plně chápu principy tržní ekonomiky. Your argument is invalid.
-
-
tak to ses v chapani dostal mozna tak k dokonaly konkurenci, ktera v tehle podminkach urcite nefunguje, sony si muze pronajmout cely vystaviste, ouya mozna tak jednu misu na zachode *6*
-
-
jj, muze. A to vsecko za prachy ktery jsi jim ty a podobny ovecky darovali. Cilem neni poskytovat nejlepsi produkt, ale jediny produkt.
-
takze uz ti dosli argumenty, ze vytahukes uplnej nesmysl odjinud, co kdo vzal sony? *6*
-
Takže s timhle přístupem: "Protože má Franta Mercedes a já jenom špinavou stodvacítku, tak je vlastně v pořádku, když mu ji ukradnu."
-
-
-
-
-
co p*čuješ do sony a nezmíníš mrkvosoft? Myslíš že nezávislá scéna přinese originalitu? Ti tzv. "garážoví kluci" jsou jen bandičky vykutálených podvodníčků, co ze staromilců a remcalů tahají prachy. Viz. Limbo, vezmeme maria, dáme ho do černobílýho provedení a už se prašulky sypou a tak je to ze vším, hry z glitchstarteru jsou jedna jako druhá a na originalitu si jen HRAJÍ.
-
-
Je to skákačka. To je asi tak všechno, co to má společného se Super Mariem.
-
Co je to glitchstarter?
-
no jasne, limbo = CB mario? paneboze, ty si ...
-
-
Byla to jedna z nejhorších her jakou jsem kdy hrál. Stejné zklamání jako world of goo
-
-
-
-
Nebudu nic psát, protože jsem 3x dostal ban když jsem napsal něco proti té kostce, ale myslím si svoje *5* *5*
-
-
Upřímně, to mi připadá ze strany Ouyi jako mega trapárna...
-
-
To jo, chovají se jak nějaký východoevropská špína... "není to zakázáno, tak co bychom se nepřiživili".
-