Přejít na výpis diskuzí
BLOGY Z LA: Jak jsem se naučil mít rád asasiny
5.6.2012 | Pavel Dobrovský
61 příspěvků
-
No, jasně. *15*
-
Právě že Ilumináti + templáři (kdyby ty teorie byli pravdivé) tak mli v kolonizaci celkem dost prsty a když si přečteš nějaké z těch konspiračních teorii tak zjistíš právě to že amerika je tímhle nejvíce nasáklá. Nalezen NOVÝ SVĚT snaha ho ovládnout :) . Nevím mě to že tam sou templáři ( iluminati) nějak divné nepřijde)
-
Jo no berou ten konflikt moc megalomansky a s celkem velkou absurdností, ale furt lepší než kdyby bezhlavě zasahovali hru do období bez nějakého menšího promyšlení ..... :)
-
Co je divné na tom že někdo sejme někoho šípem ? Já měl za to, že luka šíp byl v té době 100x přesnější než ta mušketa s kulkou odlitou tak, že při výstřelu letí kam chce a z 5 m máš problém se tefit :-D
-
Nevím, tak si říkám, kam ten svět spěje, a že lidská blbost nezná mezí. Dobře, ať si vývojáři udělají smyšlenou či sci-fi hru ve smyšleném světe, naopak já mám takové hry rád ať jsou jakéhokoliv žánru, ale když už se chtějí opírat o nějaké reálné či historické aspekty, tak by to měli dělat pořádně ,nebo se ne to radši rovnou vyprdnout.
-
Haha ty asi moc o tady těch teoriich nevíš co ? :) Potom co byl řád templářů zrušen se jech "ujali" ilumináti a tudiž se templáři stali jednou z větví iluminátů :) . PS: Svobodní zednáři jsou TEMPLÁŘI akorád se přejmenovali respektive založili jiné bratrstvo kvůli tomu že je "pronásledovali" a zatýkali :)
-
Tou jejich fiktivní historií si vytváří půdu pro další díly. Vůbec bych se nedivil zasazení do Říma nebo do té druhé světové *1* I když prostředí starého Říma by nemuselo vypadat špatně.
-
Asi si Ubisoft bohuzel mysli, ze hraci by intelektualne nezvladli nic vic nez "hvezdny valky" zasazene do historie. Coz je velka skoda.
-
Svět AC je prostě postavený na tom, že (asi) všechny historické osobnosti byly buď asásini nebo templáři. Mrkni se na wikii pro AC. Jsou tam takový srandy, jako že, Hitler, Stalin a Churchill byli templáři (nebo jejich pomahači). *1* Jo, a římský senát byl templářskou organizací a Brutus byl asásin, zatímco Caesar byl přívrženec templářů. Hodně vtipná stránka.
-
RON PAUL 2012 2016 2020 FTW, NIGEL FARAGE FTW, VOTE UKIP, SCOTTISH INDEPENDENCE!
V České republice je jedinou volitelnou politickou stranou Strana Svobodných Občanů, Milan Bartoš je věčně zhulený a má moc pohádkové názory o realitě, často zkreslené díky jeho oblibě Václava Havla a červeného vína.
Z navržených prezidentských kandidátů v ČR podporuji jedině Ladislava Jakla. -
Přesně tak, moje řeč:). Nejlepší bylo ve videu, jak hrdina sejmul v tetu lukem toho generála to jsem padl smíchy na zem. Když už si vývojáři snaží hrát na to, že chtěj mít reálné prostředí tak by měli i tomu uzpůsobit boj.
-
Hups, moje chyba. Myslel jsem válku za nezávislost.
-
A pritom by clovek v Emerice videl spis Iluminaty a Svobodny zendare :)
-
jo *1* Vztekám se u toho.. předtím vůbec nevěděl o tom, že tam jsou peníze, myslel jsi, že to je víno.... a dneska prohlašuje, že to jsou peníze na volby ČSSD (čímž vlastně vyvrátil své předchozí tvrzení, že o penězích nevěděl). Takže vlastně vůbec nikdy nelhal. Tak doufám, že ho za to osvobodí protože on je vlastně chudák (jsem úplně dojatý jak chudák líčil své dojmy z vazební věznice) a náš dojatý národ si ho rovnou může zvolit za prezidenta.. (ironie, kdyby to někdo nepochopil). Dalo by se okrádání daňových poplatníků, nebo když si vezme úředník úplatek považovat za vlastizradu? Jinak sorry za offtopic, jdu něco zdemolovat raději v nějaké hře.
-
Ve válce Severu proti Jihu?
-
Já nevim, sice se Assasin odehrává v jiném a taky pěkném prostředí ale jinak je to úplně to samé co předtím. Pořád se tu budou zabíjet nepřátelé stylem "deset nepřátel kolem udělá kruh a pěkně po jednom jako ve frontě je na vás budou útočit", pořád tu bude skákání a lezení, assasin má pořád stejný hábit, pořád skáče na nepřátele jako srnka,... Milovníkům série se to jistě bude líbit a myslím, že o to jde Ubisoftu hlavně. Gameplay vypadal hezky, renderovaný trailer občas až absurdně. Prostě žádné překvapení. Sice jsem si myslel, že ten pohyb v novém prostředí nebude moc dobře fungovat ale ukázky ze hry mě překvapili. Stejně mi ale pořád nedochází, kde se ve válce Severu proti Jihu berou Templáři? To mi připadá vážně násilně naroubované. To už můžou Templáře strčit i do druhé světové. A assasin se bude probíjet zákopami v tom svém bílém plášti.
Edit: Oprava. Kde se ve válce o nezávislost berou Templáři? -
Pár her bych určitě našel, ale je fakt že to je menšina.
-
Nic proti Ubi, ale tahle hra je fakt blbina pro amíky, kteří si s toho tak ustříknou do gatí, což je asi záměr vývojářů. Tenhle titul fakt jde mimo mě. Kdyby se ten jejich rádoby zabiják vrhl proti formaci granátníků postavených do čtvercové formace tak napíchne na jejich bajonety a zbilo by z něj žrádlo pro psi a jeho hlavu by poslali vládci britského impéria:D
Už se těšim na Assassins Creed 5 - World War 2, kde bude hrdina kličkovat mezi kulkama z MG-42 a lukem sejme na jednu ránu Tigra:D -
byl jsem na tom stejně, brotherhood mě nudil k smrti, ale dal jsem šanci revelations a ten jsem zas naopak dohrál jedním dechem, pro mě osobně nejlepší ze série a k AC3 jsem byl značně skeptický, ale porád tak nějak doufám a myslím si, že by to nemuselo být vůbec špatný *4*
-
blogy zla? :P