Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak nejlépe zaparkovat Lambo? Na místě vyhrazené pro vozíčkáře *2*
  • To je na xbone ne? To i GT5 na ps3 vypadá líp.myslim přímo jízdu.Tohle mi připadá jak z filmu Fantomas,jak tam ti herci sedí a za nima je jen puštěná ubíhající krajina. Vždyť se to ani nezhoupne,je to jak na saních v tý Forze.
  • mdkGT
    Vazne mate v praze tolik indocechu?
    • Hanzales
      V Praze je hlavně spousta turistů, takže co se týče barvy pleti takový Londýn, nebo New York :) I když někdy mám pocit, že jsem v rusku :) Jinak jak se vlastně říká člověku, který nemá rád turisty? S jinými rasami já naopak sympatizuji, asi jsem přírodní protiváhou nacismu a racismus je jedna z věcí, kterou mi hlava nebere vůbec, ale turisty, ty fakt nesnáším :) A myslím, že kdybych si nechal patentovat takový menší příruční pluh s okénky na kolečkách a jako bonus by to mělo držátka na tašky a vysouvací stříšku, tak by to tu šlo na odbyt natotata :D Jinak Ital z karlína je o.k. pokud žije jako kulturní člověk, udržuje kolem sebe kulturní prostředí a má rozumný počet dětí ve škole. Pokud dělá bordel, krade, smrdí, bezdůvodně napadá kolemjdoucí, tak ať je třeba růžový. Do tepláků s ním, nebo lopatu do ruky ;o)
    • Asi byl vstup pro divaky nejenom zdarma ale jeste neco rozdavali protoze tam je celej Karlin. *2*
      • je tam tech kluku a holek vopalenejch trochu moc no :D
    • na Karlove moste jich nocuji desitky, nekdy i stovky
    • V Praze máme naplavený všechno možný,i moraváky a jižní poláky.
  • Nez aby byl cech rad ze mame trat ve FM5 z prahy tak budem radsi resit ze tramvaj ma svetla jinde a tamten cinzak neexistuje :D
    how typical.
    • ale je to tam nejak tmavsi po blizsim preskoumani :D
  • Vypadá to dobře... jen jsem se pobavil při té fotce s travají a na ní mávajícíma individuama s vlajkou. To by byly pečenáči *16* *1*
  • Vizual je velice povedeny, ale samotna fyzika pusobi podivne.Je to divne uklouzany, schvalne jsem jeste koukal na gameplay Forza 4 a tam me to tak neprijde.
  • At se na me nezlobi, ale takhle Tatra T3R.P zezadu rozhodne nevypada.
    • sleepless
      Nevím, jak moc je Miloš odborník na šaliny, tak je možné, že to netrefil. Případně tedy, jaký to je model? Ať to máme správně. Díky :)
      • Zadny, ktery by jezdil v Praze. Podoba se to Tatra T3R.P, ale ten zadek je spatne. Muze to byt i umysle z duvodu "legal clearence".
        • smejki
          nebo se s tim modelem prostě nikdo moc nepáral a geometrii si šetřil na zajímavější věci. ostatně člověk okolo toho profrčí dvoustovku.
  • Ale jo, nevypada to spatne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit