Přejít na výpis diskuzí
Bloodborne zřejmě nabídne i síť generovaných dungeonů
21.11.2014 | Adam Homola
35 příspěvků
-
Vždyť už v alfě se skoro všichni nepřátelé pohybovali nezávisle na hráči.
-
ne každý hlupák má konzoli, ale každý kdo má konzoli je hlupák
-
ne že by bylo co závidět
-
a nekdo jako ja co si vesele hraje jak na pc tak na konzoli se jen smeje. samozrejme, ze ale preferuju jiste zanry na pc a jiste na konzoli
-
Postřehl jsem, že nejvíc PCkářů se vyjadřuje u exclusivek na konzole. Náhoda nebo závist ?
-
PC sa "zakuckává" prí Full HD cize 1080p? haloo..nemame rok 2008 :)
-
Misto generovanyho, tudiz meniciho se (a jako takovyho, desorientujiciho) prostredi, bych ocenil spis nepratele, co nezustavaji stale na stejnych mistech. Nahodny situace z toho plynouci by me bavili vic nez prostredi, ktery nebudu moct vyuzivat ve svuj prospech (nehlede na nelogicnost z toho plynouci pro pribeh a ucelenost sveta...). O to kouzlo, ze mam v hlave porad presne zakodovany lokace z prvnich Dark Souls, bych v Bloodborne docela nerad prisel ;)
-
?
-
Ok máš pravdu já furt beru FHD jako 1900x1200 a ono to je 1080p, najde se pár her, ale oproti Xone to je minimum.
-
skoro vše jede ve full hd tento rok, snad kromě Unity(jestli se to dá považovat vůbec za dodělanou hru) a ještě má problémy s enginem od Bethesdy
-
Nic nevymyslí protože zas nadává a ani neví kvůli čemu. Ten hnis je zkrátka k smíchu. *2* *15*
-
Ok PC se možná ve FHD zakuckává, ale co PS4 rozjede na FHD? Koukni se na porovnání Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nebo FC4 a pak zkus něco vymyslet ;)
-
PC trotli a trolli ako Halo a Mantor uz slintaju a smutne kukaju na svoje PC za 2x tolko ako PS4 co uz sa tetaz zakuckavaju pri fullhd hrach a rezignovane spustaju odpudive exkluzivity ako Wasteland...
-
Jen ať to těm filthy casulům co se dívají na wikinu a walktrough pěkně zavaří! Jinak hůlka je pěkná, ale Kirkhammer mám pořád radši.
-
Generovaný dungeony ??? Tak to už by mě asi přesvědčilo koupit PS4