Přejít na výpis diskuzí
Bobby Kotick: „Nebojíme se Battlefieldu 3, PC je malá platforma“
8.6.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Blizzard je taky plnej kokotů, tu jednu hru(SC2), co vydají za jedno stojetí a pak stejně stojí zahovno je docela síla. Blbečci jsou jak v Activisionu, tak v Blizzardu a Bioware už taky EA začíná posílat do pekel. Jediný značky, co tu ještě za něco stojí jsou Bethesda a UBI. CD RED bych taky rád řekl, ale zatím mají venku jen 2 hry...pak jsou tu menší studia...
-
Od někoho kdo defacto šéfuje Blizzardu slyšet, že PC je malá platforma s tím kolik mám WoW a StarCraft 2 hráčů, to mi příjde jako hodně špatný vtip
-
battlefield 3 podle videi si koupim cod je porad sami i kdyz mw 3 vypada lip nez predchudce. battlefield 3 ma silnej multiplayer nez cod a to je v dnesni dobe dulezity. a rikat ze cod vyhraje podle toho kolik lidi si vyhleda na googlu to neznameta ze si to ten clovek koupi, ja si taky hledam hry abych vedel jak vypadaj ale a ni si je nezahraju
-
Nejsem nijak zvlast velky fanda BF3,ale doufam ze tento klaun skonci nekde pod mostem jako zebrak,pac to co predvadi posledni roky s COD mne jako hracskeho fanouska urazi,a ne opravdu mi nestaci tisic let stary engine a x-krat jiny scenar. *9*
-
To bude zase flame.
-
Blizzarde blizzarde...s takovyma deb..lama jsi se dal do kupy