Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skusil si niekedy mapy kde su povolene iba vojaci?? napr. taky africa harbor kde je povolena iba stredna cast mapy a navyse iba pistolky bola taka zaba aku som uz dlho nezazil!! 16 na 16 na takom priestore... kto tvrdi ze BF2 nemoze byt tak intenzivne ako CoD tak vazne nehral tieto specialne upravene servery.....
  • Ja se prave bojim ze nevrati. Jejich cilenej trh je Emerika a tam sem jim dost daří. Nehledě na to pod Activision spadá i Blizzard s WoW coz jsou dost jisté zisky. A pokud se nepletu je CEO, tak tezce nekdo vyhodi :/

V tomhle pripade asi jen provokuje, coz dost svedci o jeho nejistote. Ale tak kdyz na MW3 delaj 3 velka studia tak musi byt uspesne ne xD *ironie*
  • Mahcake
    Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.:)
  • Tenhle šašek... vydělava svou strategii stale vice a vice peněz. Byt akcionař Activisionu, jen uplny debill by ho chtěl vyhodit.
  • Erien
    Tak to si měl fakt smůlu, stačí se přidat do squadu (snad to mám dobře) a pak se respawneš u člena tvého týmu leckdy přímo do bitvy :).
  • Mahcake
    Dobře řečeno.:)
  • Az budes tak uspesnej jako on, tak pak muzes rikat takovyhle kecy.
    To je proste marketingova strategie. Jako myslis, ze bude rikat: No, my sme hrozni chudaci, nas Battlefield uplne prevalcuje, to nema smysl, zabalime to. ??
    WAKE UP MAN!
  • To je deb*l... to je deb*l...? Jestli to ty podelany americani budou zas tem svejm parchantum kupovat, tak tu pristi rok bude tenhle kret*n znova a snim "novy" CoD Black Warfare 8. Co se tyce jeho oznameni toho ze PC je na prd, protoze si na nej jeho sr*cky nikdo nechce koupit, tak tim me vazne nasral. Ta fotka u clanku je svetova ten jeho debilni usmev mi vari v zilach krev, vyvolava ve me zajimave nutkani nakopnout ho primo do ksichtu botama od CoD teda ho*en. Sakra ja uz 3x prepisoval tenhle prispevek a porad v nem mam vulgarni slova aniz bych o tom vedel...
  • budte vsichni klidni, tenhle sasek brzy poleti, jeste si na me vzpomenete. tenhle retardovany kaspar pohrbil co se dalo, ze vsech znacek jim uz zbyla jenom WOW a COD uz si vykopalo hrob poslednim dilem. Stejne jako pohrbili guitar hero tak pohrbi COD. hraci jim tu jejich nenazranost vrati.
  • Tak sp v bf je ocividne hodne inspirovan u cod.Mp snad ale bude stary dobry bf (1942 a 2).
  • To jsi řekl pekne. Ona i cílová skupina je stejná.
  • S timhle sebejistym pristupem a jejich predstavou o pokracovani imho driv nebo pozdeji dojedou.A bude to dobre,pac dostanou hezkou facku a treba se zacnou trochu i snazit delat opravdova pokracovani a ne tyhle hodne chabe datadisky za plnou cenu.
    Opravdu jim preju,at je tento rok BF3 prevalcuje nebo aspon ukousne poradny kus z jejich predchozich prodejnich cisel a treba se do cod vrati kvalita.
  • ,, obzvlast v MP netusim kde chce COD battlefieldu konkurovat.
    velke mapy, vozdila, stihacky, vrtulniky, destrukcia prostredia "

Někoho třeba zrovna tohle nebaví a chce si prostě zastřílet a odreagovat se.Nevím ale já měl asi vždycky smůlu že když jsem někde hral BF tak jsem se procházel po mapě a na nepřátele jsem nenarazil tak často jak bych chtěl.Asi smůla no *7*
  • Aj vy ste si niekedy priali byt jednym z tych "desiatich milionov ludi" pre ktorych su hry vyrabane? *9*
  • tak abych reagoval na tvuj prispevek hodny 5-leteho chlapce (priblizne okolo tohoto veku ma clovek pocit ze pouzivani nespolecenskych a neslusnych slov je projev dospelosti a nadrazenosti) - mw1 a 2 jsou jedny z nejlepsich her co jsem hral (SP)- ma to vsechno co strilecka potrebuje a dost pochybuju ze jsi neco z tech 2 her hral spis prepisujes to co rekli jini. Jinak battefield 1942 me velmi bavil ale napriklad bc2 radim mezi nehorsi hry co jsem kdy hral. hned po odehrani jsem musel do ovladacich panelu- odstranit programy...
  • A první trailer na BF3 nebyl jak z dílny Baye? Chtělo by to trošku objektivnější uvažování.
  • BF ma sice nádhernou grafiku a celkově vypadá paradně, ale jen aby nebyli hw nároky moc ničivý na notebooku mi jede CoD pěkně a podle mě i grafika zase tak špatná není.Sice se nemůže rovnat s witcher 2 nebo crysis ale nechápu co proti tomu všichni máte, aspoň mi to pěkně jede.
    CoD mě sice baví, ale doufám že BF mu to tenhle rok nandá.Ať si nejsou sebou tak jistí.
  • staci si pozret kolko albumov predal justin bieber a aku """""hudbu""""" robi :)
    cod je taky justin bieber herneho priemyslu.
  • Jak jsme se přesvědčili u Black Ops, tak kvalita hry se nerovná prodaným kusům :) Ono když prodává značka a ne sama hra, je to pěkné, určitě výdělečné, ale lidi si kurvafaily pamatují :)
  • trolo
    who cares? hamburgerovym amikom nech si tam kludne robia kazdy rok nove codko nech maju co hrat pri ich vecernom fast foode ... ked su taki sprosti ze furt kupia to iste s inymi skinami mapami a novym "pribehom" ... who cares? ich chyba...
    my narocnejsi hraci vieme co chceme tak naco sa rozculovat nad retardmi? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit