Přejít na výpis diskuzí
Bobby Kotick: „Nebojíme se Battlefieldu 3, PC je malá platforma“
8.6.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Bobek Kokotič co dodat? Jednoznačně Battlefield *1*
-
Ten chlap je prostě totální ubožák. A rozhodně já si koupím BF, protože to co předvedli s mulťákem MW2 je tak akorát na pest. Děti kempujou kde můžou, cheateři se tam proháněj jak mouchy ve chlívě a za tohle že mám platit 1200 Kč dotřetice?? To snad upad na tu svoji de.bil.ní hlavu. Takže pápá MW3 a vítám BF3
-
Hra má vyjít už příští rok tak akorát doufám že na E3 bude nějaká prezentace.... Pokud vím je tam řada titulů co tenhle rok nevyjdou tak proč by tam nebyl i Stalker no nevím proto se ptám víc nám snad řeknou kluci z redakce
-
Jo tak nejake nove info o Stalkerovi 2 bych taky uvital,ale myslim,ze tohle E3 jeste nic neukazali.Je na to jeste asi brzo.
-
A hral jsi BC2 multiplayer? Nechci to opakovat, protoze to tu uz mozna nekdo psal a kdyz ne tady tak v jinem topicu. BC2 i MW jsou hry hlavně o multiplayeru. Pakliže jsi nehral BC2 multiplayer nemuzes mit na hru objektivni nazor. Prijde mi to kdyz to prezenu, jako kdybys videl menu a rekl sis to je blby menu a vykaslal se na hru. Jednoduse receno srovnavat BC2 a MW dle singleplayeru je jako porovnávat 20% ze hry se 20% ze hry druhe. Kazdopadne jestli se ti BC2 nelibi, nic proti tomu, proti gustu zadny disputat. Jen mi prislo, ze jsi byl nespravedlivy.
-
To chce klid. Bohužel, COD již není tím, co bývalo. Kvalita se vytratila, inovace taktéž. Engine nedoznal mnoha změn od dob COD2. Původní tvůrci původního Call of Duty již dávno nejsou součástí společnosti, která z této značky vytvořila dojnou krávu. A nutno uznat, že úspěšně. Myslím si ale, že v kontextu vydání BF3 a taky skutečnosti, že se lidé, jako tento pán, se svou nenasytnou strategií dostali za hranici únosnosti, nebude MW3 tak úspěšné, jak očekávají. Stačí se na to podívat z pohledu běžného hráče, který se podívá na upoutávky z E3. MW3 ve mě nezanechalo žádný výrazný dojem. V ukázkách jsem viděl věci, které jsme tady již několikrát měli, ale v bleděmodrém.
Na druhé straně mince máme BF3. Po shlédnutí trailerů a ostatních videí si říkám - WOW. Máme tady něco nového. Ano, něco co, jsme možná někde viděli, ale nebylo to zpracováno tímhle způsobem a nebudilo to v nás ty dojmy, které máme. Audiovizuální stránka mě ohromila.
Sám jsem zvědav jak to dopadne, nicméně je pomalu jisté jedno. Pokud budou mít moc nad značkou COD takoví lidé jako ten pán, pak se velice brzy a rychle požene CallOfDuty do záhuby . . . -
Je to sice offtopic ale jelikož tahle kauza bude nejčtenější tak předpokládám že se nevyhné moje prosba i někomu z redakce:-)
Chtěl jsem se zeptat jestli na E3 je i někdo od GSC z ukrajiny a jestli jsou už nějaké informace o hře Stalker 2... Přeci jen tohle bude zajímat velkou část lidi na Games. Má to být multiplatformovka takže to bude zajímat i konzolové hráče -
Ako mozes cakat,ze ti niekto bude pisat normalny nazor na post kde napises,ze SC2 je na hovno,moze to byt tvoj nazor,ale kazdopadne sa mylis.Treba sa veci pozerat trochu objektivne,nebudem tu obhajovat SC2 je to uplne mimo a aj tak by to nemalo zmysel.
-
Batllefield 3 vystreli COD dakam do vesmiru. Je to multiplazerova hra. A ten kto si tam chce zahrat bude musiet mat original. Ak neratam dake podradne servre. Skoda diskusia na taky hecovaci clanok.
-
Jo jen at ty swaty nevydává nebo bych ho šel už fakt kuchnout by to postavil na tom jejich WII (čti IW- ID3 Tech) engine :D Pak by z toho byl takový nehorýzný paskvil!
-
Nikdy mě nepřestane udivovat, kolik času dokáží někteří lidi obětovat na psaní o tom, jak moc se jm CoD nelíbí.
-
Není to spíš deset lidí na Games?
-
Nechapu tu vseobecnou nenavist ohledne Call of Duty - ok, dily od Treyarchu (predevsim Black ops) jsou desivy (hlavne nekonecny spawnovani nepratel ktery nastesti v MW2 chybelo nebo bylo zmirneny), ale u Modern Warfare jsem se dobre bavil a tesim se co za naprosto nerealisticky eskapady prinesou tentokrat.
Zkuste pochopit, ze hry jsou novodoby, vyvijejici se medium, stejne jako filmy, a stejne tak maji jak zanry, tak i zamereni - obcas prijde k chuti dat si 100% art film, a stejne tak i nezavislou kvalitni hru. Nekdy potesi mainstreamovy film s (pres astronomicky trzby) kvalitnim pribehem a zpracovanim (vzpomente na Inception!), naprosto ekvivalentni jsou i kvalitni mainstream hry (treba muj oblibenec - Mass Effect). Obcas ale neni nic proti nicemu si jen tak sednout, civet na platno, nepremyslet a zrat popcorn. A od toho je tu Modern Warfare. *4* -
Nechápu co to v sobě lidi maj, že spojujou úspěšnost s imunitou na kritiku. To, že je někdo úspěšný, ho nijak neospravedlňuje, chová-li se jako prase. Tenhle člověk umí masám prodat průměrný produkt. No a? Mám si z něj urvat límec? Kvůli tomu, že má miliony, z něj fakt respekt nemám. Nejdřív mě zajímá, jak k nim přišel.
-
Toho chlapa fakt nemám rád.
-
Bobek Kotíků by se měl naučit, že jde produkovat hry pro ovečkoidní masy a přitom nedráždit nás ostatní, peněz na to mají dost...
-
Jo byl.. ocividne chcou prodat neco i v americe :p Nemel jsem pouzit slovo trailer ale video z hrani. Hlavni je se chytat kazdou slovicka, chapu.
-
pozri sem a budes mat mozno jasno ak ide o BC2
http://bfbcs.com/ -
Protoze to zase budu muset vsude cist jak je to uspesne :-/ Uz to zacala byt takova otrava ze si BF3 asi koupim i kdyz takove hry normlane nehraju, jen abych podporil protistranu :-D
Ale jinak mas absolutni pravdu. -
Jo to mas pravdu, ale tyhle kecy by si mel odpustit. Je to proste lump a ja lumpy nemam rad. Kdyby mi nevadilo jak mluvi tak na nej logicky nebudu nadavat, marketing nemarketing a uspesnej neuspesnej. A jeste rekni, ze ti to nezvedlo mandle... ja sem jinak klidas jen vypichuju co mi vadi.