Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sem snad psal neco o MW3?.. šmarja tohle je fakt zbytečný.
  • co sem taháš nějaký BF3 o tom sjem vůbec nemluvil a ani mě nezajímá stejně jako všchny válečný FPS (přesně pro tebe tam byla poslední věta)! Jako já mám taky 2 díly CoD doma(1+UO a MW2) ale chtěl jsem aby mi nikdo vysvětlil co je na tom MW3 tak dobrýho .
  • Pokud si myslís, že každý kdo se zastane COD má doma kompletní sérii a hraje jednu po druhé a všchny je hltá tak seš mimo. Na tyhle nekonečně stejný kecy nemá cenu ani reagovat.
    Vy si to dokážete vysvetlit v každám příspěvku samy : COD Sra*ka - BF3 bude nejlepsi na svete. - EASY brainZ
  • Vysvětlí mi někdo z CoDFans jak je možný že nepoznaj že se CoD od dob MW vůbec nemění - je to pořád úplně to samý (perk/mapu/pistolka neberu). A jak je možný že se novej díl pořád tak moc prodává ???? Mě by to osobně pěkně sr*lo kdyby moje oblíbená hra byla vydávána rok co rok jenom přeskinována. (a pro flamery tento příspěvek se týka jen CoD )
  • neuznavam to :). nevidim na sprostejch slovech nic spatnyho. krom toho kdyz se podivas na hodnoceni myho prispevku tak to vypada ze lidi s nim souhlasej. me osobne treba bc2 sp bavil vic nez mw sp. nerikam ze je to naka nadprumerna hra ale aspon jsem nemel pocit ze jsem neustale tahanej za rucicku presne tam kam vyvojari chtej. pocitoval jsem pri hre jistou davku volnosti. sice treba nehrala nak zasadni roli ale byla tam.
  • Jn tupé stádíčko umí jen klikat na mínusečky :) Pádný argument - 0%, tupé nadávání na úrovni desetiletého děcka - 100% fook of kidZ.
  • Aj Hitlera milovalo statisice ludi a to hned znamena ze bol naozaj dobry????
    Ked 28mil. hracov je jednoduchych a staci im co im serviruje CoD tak nikdy nedavaj za argument ze to je aj dobra hra!!!
  • Souhlas. Je to poměrně ubohý a primitivní přístup TG. Tak hlavně že přístupy utěšeně rostou, co bychom pro to neudělali, že?
  • kostejnesmrtelny
    Některý "příspěvky" si prostě racionální reakci nezasloužej. Tvůj patří mezi ně.
  • mě teda spíš fascinuje že CoDfans nevidí že dostávají už 4 rok po sobě jednu a tu samou přeskinovanou hru a pořád jí vesele koupí :-) Já osobně střílečky na gamepadu nemusim ale chápu že to někoho bavit může. Ale jen ať nám necpu na PC auotaim
  • "A kdo hraje střílečku na konzoli na gamepadu, tak je trotl."

Ne to jen ty seš sto let za opicema. Není se čemu divit v naší banánové republice. Bohužel zdejší děti nemají rozhled. To jsou opravdu BFfans jen dementi?
  • good point - nevsiml sem si, ze by se pod BF novinkama delo neco podobnyho, ale na BF fans pusobi jakakoliv zminka o COD jako cervenej hadr na byka, lets flame kids .... :D
  • BF3 sekta :D Tohle už je fakt masová vylízanost. Tohle není diskuze...
    Pan recenzent mohl rovnou nazvat titulek: Pojďme si opět zaflamovat děti.
  • No fůj, takový prase škaredý .. to už je mi jasný, proč je to takovej svraštělej čů*ák.
  • Nemôžem z jeho vyrokov. :D
    Musim sa rehotať. :D
    To čo sa udeje tento rok otvori activiSIONu oči a zisti kde sa nachdza v sučasnosti PC .
    A BF3 bude šupa aj na konzolách o tom niet pochýb...
  • Prosím opravte mě někdo! Doufám, že jsem blbě viděl, nebo jsem se překouk, ale přišlo mi, že se tam "doplňuje" zdraví. Myslim tim že prostě za chvilku rozdejchá zásahy. Pletu se, že ano, prosím!
  • Rozdíl je asi v tom, že CoD vychází každý rok a opradvu ho hraje víc lidí, ale BF2 je tu už řadu let a je pořád populární. A nemá potřebu vařit z vody každej rok to samý jen s lepší omáčkou.
    A kdo hraje střílečku na konzoli na gamepadu, tak je trotl.

Sérii CoD mám taky rád, ale styl quakovskýho mulťáku mi nesedí. Radši si dám taktičtější BF2.
  • jinymi slovy, boji se battlefieldu3 jako prase. Jen bud pekne posranej. BF3 posle vsechny FPS do praveku.
  • nejsem herni junior (bohužel) a sam musis uznat ze prispevek ve kterem pises porad ho vno pr del sr acka je velmi primitivni- nechapu proc jsi misto toho nenapsal tento prispevek ktery je smysluplny a da se na nej take reagovat. nedokazu srovnat mw a bf MP protoze jsem je nehral- jak jsem psal hral jsem pouze SP a ty jsem take srovnal
  • ono obyč BF je něco jinýho než BF:BC což byl v podstatě zcodovatělej battlefield pro konzole kterej byl v 2.díle naportován na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit