Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nehrál a názor že cod a battlefield je jenom o mp je dost primitivni, kazdyho bavi neco jineho a ja jsem mp nikdy moc nehral (vyjimkou je pouze WoT kde SP ani neni).
  • že by provokace? dle slohu...
  • Call of Duty: Modern Quake :-D (moje dojmy z MW2 a u tři to vypadá uplne stejně)
  • Asi zvyk z bitevních polích o rozměru 5x5 metrů. Nebo nebyl "Kill cam" kterej je v CODu? Vám přijde normální, že pokaždý když chcípnete tak přesně víte proč a odkud? A zrovna v BFBC2 jsou vetšinou sniperi docela v nevýhodě, protože mapy jsou malý...ano, malýýýýýýý.
  • Mohli by udělat Anti-COD software, kterej by filtroval veškerej COD obsah z intenetu. :)
  • Možná že vás COD nebaví, ale je tu obovské zázemí hráču které COD opravdu baví a hrajou ho dneně , jako vmém případě i už x let.Je zajímavé že tu hru tak nenávidite ,nikdo vás nenutí ji hrát.Tak fakt nechápu proč oni pořád všude vypisujete debilní komentáře ,jak se vám hra nelíbí .Věřte mi že nikoho kdo COD hraje to vůbec nezajíma jak tady pláčete a píšete ůplné blbiny.Ono kdyby bylo COD tak špatné jak říkáte tak by ho asi opravdu nehrálo 10x více lidí než BF Bad Company1,2 a budoucí BF3 kterému prostě nevěřím že bude taková bomba jak se oněm tvrdí.A důvod? je EA za poslední rok vydali x her a každá měla být ta nejlepší , nejlépe vypadající, s nejlepším MP.Já osobně jsem si koupil větčinu a teď se mi povalujou v prachu zapomění.Ale kdybych na ně zapoměl jen já, ono na ně nějak zapomělo i EA .
  • Je to Arica harbour. Ale jinak souhlasim. Nejsem si ale jistej, jestli už to vybírání sqadu a kliknutí kde se objevíš není pro klasickýho mainstreamovýho konzolistu moc složitý.
  • Hehe to je dobrý. :)
  • Ja jen cekam kdyz oznami ze Diablo 3 se bude prodavat na akty :D
  • A přesto to naposled koupilo 28 milionů lidí....., asi se jim to líbí....
  • Já mam BF: BC 2 a zážitek z tý hry mam taky uplně nulovej protože jak řikáš všude kempa takže jsem byl mrtvej aniž bych věděl odkud to přišlo
  • Je to produkt velkýho výzkumu, kterej trvá někdo od CoD 2 xD jenom se nasadí nová grafika, efekty a máš tu novou hru a to přesně lidi (já taky) chtěj .... bezduchý střílení a já se na to těšim hlavně na MP
  • No mal som orig. BATTla 2 ale bol som sklamany, sama kempa vsade a zazitok bol pre mna 0. Grafika bola super to ano, ale pripadal som si tak tazkopadne ako - keby som mal 200Kg. 3 bude urcite lepsia ako 2 BATTlac. Niejsom zastancom hry COD, ale ta ma zdrzala pri hrani MULTaku podstatne viac! FEAR 3 bude zase naprd - takze bud BATTLAC 3 alebo COD 3 si urcite vyskusam a kupit tu ktora ma bude viac bavit, este ze tam nieje CLOAK ako v CRYSIS 2 - DIK!
  • Pete.palis
    tak něco pro zlepšení nálady;)...Nakoukněte na BF3 Multiplayer z E3:

http://www.youtube.com/watch?v=d3gYbEuQs0A
  • MrSanta
    Jedno se ale musí Bobbymu nechat - dokáže každý rok prodat budgetovou hru za cenu AAA titulu a ještě mu to lidi kupujou jak housky *1*
  • smejki
    "Produkt, který vydáme teď, Modern Warfare 3, je výsledkem velkého výzkumu"
    I fukken lol'd!
  • Amen!
  • XXDarthVaderXX
    Ten SC 2 Za tři bude u nás, jinak to má být 1 + datáče(což ale naším obchodníkům asi moc neříká...zlodějům). Někdy to člověku vadí, ale tady? Nějak ani moc ne...kdo sledoval jak se to se hrou mělo, tak to by nemusela tím tempem vyjít ještě v roce 2015, pokud by měla být kompletní. A pro připomenutí...BW vyšel souběžně se SC 2 u nás za nějakých 1000 Kč, tak že tak zle bych to neviděl *3* Název Activision-Blizzard bych bral s rezervou. Dva molochy v jednom, to není nikdy úplně OK...obě fírmy dohromady(pro akcionáře), ale venku se budou prezentovat zvlášť. Stačí se podívat na stránky Battle.netu pro SC 2 a je vše hned jasné...zmínka o nějakém Activisionu? Ani náhodou.
  • Activision-Blizzard se teď nachází ve stejném bodě jako před několika lety EA, kdy byla mohutně kritizována a klesly jí i tržby. Prošla velkou změnou. A dnes EA berou jako jednu z nejsympatičtějších firem. Co ráda zkouší i projekty které nemají předem určený úspěch. Kompletně změnila přístup i ve vydávání ročníkových her. jako je FIFA každý její ročník se prostě vyplatí koupit je tam nějaká novinka na straně hratelnosti ne jen na soupiskách.

A-B se chová opravdu nechutně. Doufám, že tohle vidí víc lidí a konečně jim dáme za uši.

P.S. Blizz je nakažený jen částečně. Ale je tam ten vliv cítit. Ty psí kusy s WoW jsou napováženou. Bohužel zde není další podobný hráč na trhu. (Ano je tu RIFT, ten je skvělý sám jsem na něj přešel, TRION se opravdu snaží. Bohužel minulým patchem šel trochu Blizz cestou a tím mě velice zklamal.) Ale abych se vrátil k Blizzu Starcraft2 je sice skvělý ale vydávat ho v podstatě za tři hry? No kluci to snad?? A takhle by se dalo pokračovat. Jsem zvědavý jak to dopadne s Diablem, ano bude užasné neskutečně hratelné, tomu opravdu věřím. Ale jsem zvědavý jakou pachuť "activison" tam ochutnám.
  • Krudanze
    o projevovani dospelosti a nadrazenosti (:D to snad ne) se tady opravdu nepokousim. vyjadruju se jak je mi to blizky a prirozeny a nemam v umyslu se kvuli diskuzim o hrach pretvarovat. nejde tu prece o zadnou formalni zalezitost. jestli jsou pro tebe mw1 a 2 jedny z nejlepsich her cos kdy hral tak jsi bud nehral skoro nic a nebo mas dost nenarocny pozadavky na hru. ja od hry vyzaduju trochu vic nez od filmu. ocekavam ze se do ni trochu zapojim a budu ji ovlivnovat. ne ze budu bud postupovat krok po kroku tak jak chtej vyvojari jinak nasleduje smrt. nechci tu zatracovat vsechny linearni hry ale cod je proste az moc svazany skriptama. dohraju to za 5 hodin. pokocham se u par scenerii a konec. znova uz si to nemam potrebu zahrat. a uz vubec za to davat litr. zadny cizi nazory neprepisuju. utvarim si vlastni. jsem odkojenej na hrach z doby kdy hry jeste byly hry a ne jen interaktivni filmy a cod jakozto krale skriptu a linearity neuznavam. uz jsem za svuj zivot neco odehral a myslim ze mam o hrach slusnej prehled. kdezto ty na me ze svyho komentare pusobis spis jako herni junior co nedavno poprvy zapnul komp/konzoli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit