-
Tak hlavně aby konečně vylepšili net kód. Střílet na pohyblivý cíl - nemožné. Jet ve vozidle s jiným živým řidičem - peklo. A to všechno když hrajete na jednom z nejnavštěvovanějších serverů, který má v lobby ping 16 a vy máte fibre optics 50 mbit upload lajnu (i spoluhráč který řídí auto). Tohle bych čekal v době dial-upů, ale dnes je rok 2011 a ARMA je stále v tomhle směru příšerná. Tohle mě strašně zklamalo, ale i přesto ten multiplayer hraju dál.
Zkrátka klasický vývojářský průšvih - zásadní staré bugy se neopravují (kvůli obrovskému usilí které by to vyžadovalo, už není cesta zpět), ale obrovské množství zdrojů se věnuje na pozlátko v podobě vypiplaných modelů, textur, atd. -
Jj... Hlavne ze bude pre vydanim produktu nasledovat pulrocni kampan "nevydame, dokud produkt neodladime", stejne jako v pripade army 2. Spanel se za to zase osobne nekolikrat v interwiev zaruci a lidi budou kupovat jak vztekli. Sranda je, ze i v patchi 1.1 jsem nemohl dohrat prvni misi - tim nerikam ze vsichni. Kdyz tam maji tak zavazny bugy, meli by misto picovin vymyslet reseni jak z toho ven a ne co tam dat navic... Pak at se nedivi, ze maji na steamu tolik nasranych lidi a petici za vraceni penez - nez vydali asi treti patch.
Taky doufam, ze to budou oddalovat a oddalovat jako armu2 - puvodne mela byt 2008 pro PC a konzole, holt to dopadlo v 2010 na pc a s kvantem bugu - germani je asi radi mit nebudou za tu test verzi. Nejlepsi na tom je, ze podobny to bylo v pripade i Army 1 *1* Da se tomu clanku verit? :DDD Ale co si budem nalhavat - lidi pod naporem PRkecu na to zapomenou :P
Physx maji mimochodem uz ve VBS asi dva roky... -
-
N.j., vlastne mas pravdu. Fakt ale je, ze i zo vsetkymi tymi negativami je to stale jedinecna hra od ktorej som sa nedokazal odtrhnut. Je to komplexna, otvorena a prepracovana PC exclusivna hra, podobne ako napr Stalker serie. A podobne ako u nich je i tady engine a spracovanie prilis odvazne na male budget studio... a mozno i trochu velke susto. Ale i vdaka tomu dava hra onen prijemny pocit old school prepracovanych PC-only hier a nie konzoloveho portu. Navyse ma dobru podporu, neustale patche i datadisky po dlhu dobu. Pravda ale je ze uz by som opravdu nerad cakal dalsi +rok po vydani nez mozem Armu 3 dohrat, bolo by to ako na drzovku. *10*
-
-
Budget studio? Vždyť vyvíjejí celosvětově známý vojenský simulátor který se prodejností řadí mezi AAA hry a pominuli simulátory pro Americkou armády (VBS).. BIS neni žádnej budget, jen jsou neschopný vychytat chyby a zlepšit engine..
-
-
nojo BI ma u spousty hracu hodne negativni povest, zvlast po Arme II, kdy uz je opakovane chyby tezsi prehlizet .. a diky prakticky nulove konkurenci na tomto poli to pak zvlast zamrzi .. takze je na nich jak se s tim poperou a jestli ziskaji duveru hracu .. anebo by nebylo od veci kdyby se jine studio vykaslalo na mainstream a pustilo se do podobneho projektu (coz se ale nestane) ... a uplne nejlepsi by bylo z toho co maji nechat tak modely a fonty a udelat to od nuly (coz se taky nestane) :) nezbyva nez doufat, ze to bude tentokrat poctivejsi prace
-
-
Jenze BIS se nikdy nesnazilo ziskat dobrou povest u hracu, ale jen u svych fanousku - tim lze cely jejich pristup vystihnout. Ze recykluji? Vzdy budou. Ti lidi zatim nemaji na to, aby vytvorili dobrou hru, pripadne jiny herni koncept - mozna budou navzdy jen recyklovat veci z army.
-
-
oka .. oprava "BI ma u spousty fanousku negativni povest) .. ja jsem fanousek (nikoliv zaslepeny fanboy, jen objektivni fanda) .. resp. abych byl presny jsem spis fanousek OFP :CWC a chtel bych byt fanousek Army
-
-
Věřím že tentokrát se již opravdu poučili a vydají plně doladěný produkt. *3*
-
-
Jasne. A veris, ze ja na to veril i v pripade Army 1 a Army 2, kdyz jsem drzel originalku v ruce? Asi tak....
Tim nerikam, ze bych jim to nepral. Jasne ze jim preji uspech. Ale situace se opakovala jiz dvakrat. A stejny to bude u Army 3 - dobry screeny, jinak vsechno pri starym. Zlepseni ano, ale dobu nedozenou. Aspon co si o tom myslim ja. Do obchodu uz nikdy kvuli nim nepujdu. To stejny na stemu. -
-
A jen bokem - ono se staci podivat na screeny tech vojaku - cerny fleky ve stinu, vypaleny lightmapy do zvlastni textury, obcas cerny flek od shadowlodu (vetsina modaru asi bude vedet o cem mluvi) = velky stream dat, dlouhy cas na vyvoj a zapoleni se starym pouzivanim geometrii - tohle zadne nove enginy nepouzivaji. Chtit od nich, aby pouzivali novejsi a optimalizovanejsi kolize per poly, nebo dokonce generovani geometrii, to by musel byt doslova zazrak (tim nechci rict, ze se nedeji)... Nemluve o optimalizovane tesalaci terenu, diky ktere blbne hlavne AI pri hledani cesty - aspon to tak bylo v pripade Army 2. A to je jen zlomek toho, jak je ten engine a jejich metody zastaraly.
A uz toho necham *3* -
-
hele tak stiny, problemy s geometrii a pod jsou detaily, alespon ve stinu opravdovych problemu army ... plus podle scrennu z buh vi jake pre-verze hry bych jeste neresil
-
Tak je asi zbytečné spekulovat nyní, když hra má vyjít déle jak za rok.
Každopádně počkám si samozřejmě na recenze. Hru budu kupovat tak jako tak, jenže buď při vydání nebo o rok později (opatchovanou).
Armu 1 jsem koupil ihned, chyba, načekal jsem se než to šlapalo jak asi původně mělo. Armu 2 až nedávno, vyladěnou krásně, nestěžuji si. *3* -
ps:
Staci se podivat ne tenhle screen - http://tinyurl.com/6alznz6
At uz ty cerny fleky na vojacich, nebo "visici" silnic u budovy ve vzduchu mne teda moc nepresvedcuji o jejich zmenenych pristupech. Tech veci je na tech screenech mnohem vic. :P A to jsou zatim jen screeny!
-
-
-
-
-
-
osobne sa mi viac lubila téma regionálneho konfliktu,ako ,,svetová vojna,, ale aj tak sa tesim
co dodat,snad len prajem co najmenej bugov,dúfam ze sa poucili -
teším se na multák
-
ja se na armu 3 tešim doufám že opravdu ten engine bude stát za ty peníze ale rozhodne to nekoupim hned protože to jsem jednou udelal a pak jsem cekal na opravy jak na smilování.ted už me víc tahne multak a arma je hlavne o multaku *5*
-
Nej zpráva za poslední dobu
-
Armed Assaulty vždycky vypadaly líp na obrázku než v pohybu a vsadím se, že ve třetím díle tomu nebude jinak.
-
-
Ani ne, jelikož jejich engine neumí cutscény/videa. Všechno bylo ingame. Všechny trailery atd jsou ingame, jenom správně nascriptované.
-
-
bugy a optimalizace - 2 modlidby pred spanim pro vyvojare z BI *1*
Uz od puvodniho Flashpointu mam BI moc rad. -
Vypadá to suprově, jenom mi trochu vadí ta vybledlost, samozřejmě nechci aby to vypadalo jak omalovánky, ale trochu víc saturace by nezabilo.
-
Bohemia Interactive je pre mna ceske DICE... nemam strach ze by to ******* ako codemaster. Uz sa tesim na novu Armu3 !