Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    ooo nějaká zasněžená mapa, sněžné camo hmm. to bych si nechal líbit
  • No ja porad cekam kdy se ve trojce vubec nejaci civilisti objevi a jestli vubec. Nebo mam za civilni ambient povazovat par verzi chlapka v sortkach s kloboukem a nebo bez? Oproti dvojce je to poradny fault. Buhvijak tam ti civilove sice nefungovali, ale alespon vytvareli dojem funkcniho sveta. Trojka je pusta strelnice coz uplne shazuje dojem pekne vytvoreneho ostrova. Bohemka to shodila na uroven jednicky kde taky po ulicich behali jenom ruznofarebne ale stejne modely chlapka v kratasech. Cekal jsem ze to naopak jeste zvednou a vylepsi chovani civilu, udelaji lepsi chovani ambientnich vozidel. Mnozi doufali ze v uniforme se objevi i zenske. To mi neschazi, ale v civilnim ambientu ty zenske proste chybi. Za toto Bohemce obrovsky palec dolu. Asi nejsou schopni naprogramovat neco, co ve vsech open world hrach bezne funguje. Tak ted hodili balik euro na stul a cekaj asi ze to za ne udela nekdo jiny.
  • vlastik.plaminek
    Léčíme mindráček ze Soldier of Fortune 3? Já vím, tak kardinálně pojebat vcelku dobrou sérii nechá trauma na celém národě, ale neboj, jednou se to snad zahojí.
  • celoush
    Ty neznáš kluky z ČSLA a jejich historii, co?
  • celoush
    MAA už někde uváděl, že pracují na Arma 3 verzi.
  • celoush
    ono to téma správně pojmout z hlediska her není zrovna snadný úkol.
  • presne to som chcel napisat. uplny suhlas.
    zo strany bohemie sikovny tah.
  • A co jim v tom brani, cryengine je zdarma pro nekomercni ucely, muzou se realizovat.
    Jenom jde o to, jestli na to ma i po jine nez graficke strance.
  • Pravda pravda, predelat CSLA do Army 3 ovsem spolu s nejakou mapou ala Chernarus...to by pro me byla ta nejzajimavejsi volba. "Near future" veci a vyprahle recke ostrovy me moc neberou.
  • jeste I44,breaking point,epoch,....
  • celkem dobry pristup,jak armu moc nemusim tak mody na ni uz jo.bohemka udela zaklad a pak motivuje kominitu o dalsi obsah coz zajisti vetsi prodeje viz.prvni pripad arma2 dayz mod.me se to libi,cim vic lidi se zapoji tim vic veci se zrodi a jeste dostanou prostredky.navic vsichni budou spokojeni,palec nahoru
  • *spousty
  • Jelikoz jsem delal bc. praci na tema "ochrana civilniho obyvatelstva v ozbrojenych konfliktech", kde jsem cerpal z ICRC tak mam zpousty napadu......bohuzel je neumim realizovat
  • no pekne, to preto lebo ARMA je totalne nedokončena, neda sa poriadne hrat tak radšej chcú od ludí aby ju dokončili, lebo oni sú neschopní *15* *15* *15* pepíci *12*
  • Tak to se omlouvám,fakt.Asi jsou hodně bohatí *3*
  • Česká herní firma daruje 14 melounů jo? Hahahahahaa to v eurech asi nebylo.Kde by ty prachy tak vzali?
  • Super! Jdu do toho
  • Tak jisteze nejspis doufaji, ze to prinese jejich hre vice kvalitniho komunitniho obsahu, protoze takova soutez nejspis nakopne kreativni modery k tvorbe. Ale jdou na to spravnym zpusobem a takovato soutez o nemale prachy je velice hezke gesto prave vuci jejich tvurci komunite. Hlavne u army je ta modovatelnost hlavni prednosti hry. Moznost skutecne si vyhrat s vlasnimi misemi je ficura, ktera u dnesnich her zdaleka neni pravidlem. Si to vem, ze donedavna bylo docela bezne, ze k 3d strileckam a strategiim byvaly editory misi soucasti instalace. Dnes u vetsiny her pokud chces par novych misi musis vysolit 10 ecek za dlc.
  • 13Mkč je masakr.
  • Ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit