Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim co je podle tebe dobra a cistokrevna strilecka,ale muzes zkusit treba Defiance. Je to sice MMO,ale zdarma a trial si muzes vyzkouset temer bez omezeni(pouze mensi mapa).
    Pro me velmi mile prekvapeni. A samozrejme to jde plnohodnotne hrat solo.
  • Vis jak tyhle akce dopadaj? Ti to popisu - moderska komunita se rozpadne a mod chcipne. Proc? Mno protoze se dycky najde vul, kterej se "jmenem vsech" o ty prachy prihlasi a ti, kteri na modu makaj pro svy poteseni gratis se na to pak vyserou, protoze nechtej bejt za debily.
  • Jinak receno, vyvojari ocekavaji, ze jim hraci dodelaji to, co oni nejsou schopni ... lol
  • s.hih
    ten co udělal Namalsk nebo ti co udělali ČSLA by uspět mohli *3*
  • Je zvláštní, že já ho v knihovně na Steamu mám. Musel jsem si ho koupit dříve než ho pak časem stáhli. Ou jé :)
  • Tak takovy experti do toho nepujdou. *1*
    Joo kdyby to mela Bohemka na Cryenginu, pak by urcite z toho dovedli udelat zazrak.. *3*
  • Nechci ti do toho kecat, ale Conquest mod je v Bohemia hřách už od prvního Flashpointu *3*
  • Sry za off topic ale mužete mi doporučit nějakou dobrou čistokrevní střílečku, nemusí být nejnovějšího data. Něco jako Doom 3, Wolfenstein 2009 (který ale bohužel není na steamu). Něco ve stylu jako Hard Reset, který se mi ale podle dema nelíbil.
  • Možná tě to překvapí, ale... ona většina soutěží někoho diskvalifikuje už z podstaty věci, že jde o to být v něčem nejlepší. *3*
  • na druhou stranu je to dobra zprava, ted z toho možna nekdo udela i valecnej simulator a doda tam scenare co maji hlavu a patu. škoda že si na delani army nanjmuli odborne poradce (a tim nemyslim platfusaka co jen zabiji lidi, ale nejakeho dustojnika co ma o valceni prehled)
  • Uz jenom cekam kdy se tady objevi ti chytraci co tady v tech predchozich komentech o ARME psali jak by to vsechno udelali lip. Jak je tahle kampan nanic a tamto nanic, prco neudelaji Sibirske zasnezene, zmrzle mapy atd. Ted maji moznost.
  • tohle je nespravedlivý protože to diskvalifikuje všechny lidi co neumeji modovat; ja chci taky ty penize *13*
  • Jack1947
    Jo jo, o tom muzeme vest jen dohady a skutecna pravda je tam nekde nahore. *7*
  • Proč tohle neudělala Bethesda? Její hry se prodávají z velké míry právě proto, že je dodělají moddeři.
  • sam si megafail..co chcceš z army spravit BF?
  • Jen aby ten vylet placeny Red Crossem nebyl do Syrie *1*
  • Ale třeba bychom byli šťastnější. Podívej se na ty zvířata - co jim chybí? Vždyť se jen válí, žerou, se*ou, množí se... *1*
  • Podle mě by si to tu měl člověk především užít (dělat, co ho baví a naplňuje) a pokud při tom užívání něco i vytvoří, tak je to takový bonus navíc. Ať vybuduješ co vybuduješ, stejně to jednou pomine, takže v konečném důsledku je podle mě jedno, jestlis v životě dělal jen p*čoviny, nebo i něco "užitečného". *3*
  • MEGA FAIL udělali možná tak tvoji rodiče.
    Když si vzpomenu na modifikace jako ČSLA, FFUR, DAY Z a další velké mody, tak už tehdy si za to někteří zasloužili dostat nějakou tu "korunu".
  • Myslim ze pro ARMU3 je tato sutaz kriticka a potrebna, kedze obsah hry je zatial celkom MEGA FAIL. Dufam ze uz niekto vyrobi obdobu Conquestu z BF serie, PvP co sa bude dat hrat na normalnych serveroch a nielen Uber serveroch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit