Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spatnej.... je to trapny
  • Ty jsi ale velkej ňouma... *1*
  • mnoho ďalších je v addonoch...o nich arma vždy bola a bude....a vdaka nim nikdy neumrie
  • Mně osobně také nechybí, ale pro ty co chtějí tam prostě tři kusy jsou. Jen opravuju nepravy v diskuzi.
  • bůhví kolik lidí mají na modelování vojenské techniky. Arma není jen o vozidlech, podle mě tam chybí dost běžných věcí se kterými by si mohla komunita vyhrát. Mě osobně tam letadla nijak nechybí.
  • Idea hezká, ale bohužel ti vývojáři potřebují platit nájem, jídlo, oblečení, atd. A u profeionálních modů chtějí hráči podporu a fungující servery. Nic není zadarmo. Pokud se DLC nebudou platit, nebudou je profesionálové dělat. Jednoduché.
  • V tom právě spočíval ten aprílový vtip.
  • skor mi to pripada ze uz ani sama BI neveri ze by mala sancu DLCka nejak rozumne predat tak ich dava radsej zadarmo. Ostatne ani sa neni comu divit ked niesu schopny ani poriadne vydat funkcnu hru a opravit nefungujuce veci. Tazko by mohli konkurovat ich zbastlene DLCka za peniaze roznym free modom ktore este na rozdiel od nich aj opravju chyby samotnej BI.
  • zdeeneek
    Solidni vykradacka z reklamy s Van Dammem na tahac od Volva - fuuuuj Bohemka *11*

https://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10
  • celoush
    Je to prostě bokovka... odreagovačka.... za adekvátní cenu. Chce to trochu nadhled.
  • Ve hře jsou zatím 3 oficiální stíhačky.
  • Lietať je s čím....momentálne okolo 10 rôznych stíhačiek. Treba len vedieť kde hľadať *3*
  • presne hra na kterou dlouho vychazi DLC si udrzuje hrace a ty svym kamaradum pak rikaji ty to jeste nemas? si to kup ted vyslo to a to dlc, neni lepsi reklamy rozhodne lepsi nez cpat penize do reklamy je dat na DLC
  • Podla mňa by mali byť všetky DLC zadarmo. Ak môžu vytvárať dodatočný obsah modderi bez nároku na honorár, prečo nie vývojári ktorí tak podporia ďalšie predaje svojho výtvoru a tým pádom sa im vynaložené náklady vrátia?
  • :-*
  • myslím že to je dobrý nápad a pěkný krok k nám hráčům a taky dobrej v vtípek že to začalo zrovna s motokárama
  • Jaký smysl má hrát motokáry ve válečném simulátoru? A jaký má vůbec smysl hrát jakékoliv motokáry na počítači, když si to člověk může dopřát za pár stovek v reálu a navíc je to tak tisíckrát zábavnější než u PC... Bohemka si prostě žije ve vlastním světě, úplně ignorují to, co chce komunita, úplně ignorují, že jejich hry téměř nefungují a ještě ve volném čase dělají takové p*čoviny. Oni jsou fakt úplně mimo.
  • conflig
    Takže jelikož stíhači v Armně nemají z čím létat, tak teď alespoň můžou stíhat pozemně. Takový stíhač v motokáře.. no já bych se radši vzdal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit