Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • reklama vpravo vedle clanku pobavi "Take on Helicopters za 395 Kč" :P
  • XorxoxTalarius
    Koupeno a vse poslano Bohemce, tak ted jeste dokoupit Armu 3, DayZ Stand Alone a Iron Front a jsem spokojeny :)
    • Na Iron Front bych se vykašlal. Jednak je to nepovedený a jednak to nedělala Bohemka (ta byla jen vydavatelem a běží to na jejím enginu).
      • XorxoxTalarius
        No Iron Front je uz ve velmi dobre kondici. Navic vzhledem ke zpetne kompatibilite se da spustit pod Armou III. Tedy v novem kabatku.
        Plus do toho stale vznika novy obsah.
  • eStar
    Už spravili AI u Carrier Command? Nevíte někdo?
    • zdar, AI se vyřešila už v jednom z prvních patchu, hned po vydání hry
    • Jo, aktuální verze ji už má odladěnou.
      • Fakt? Já ještě začátkem týdne četl něco jiného - jinak bych teda ten bundle taky koupil (kromě CC nic nepotřebuju a nebo už mám..ale odrazuje mě právě ta hrozná UI).
        • tak jsem ho koupil a běda jak Carrier Command bude nehratelný! :D
      • eStar
        Díky, koupeno, snad nebudu litovat, ale za těch pár korun si myslím že budu spokojen.
    • pššš hry od BI přece chyby nemaji proto je vsichni kupujeme...
      • XorxoxTalarius
        No a ja si vzdycky myslel ze si jejich hry lidi kupuji proto ze tam dostanou aspon nejakou davku realismu a moznosti si do hry nahrat mody a tim si prodlouzit hratelnost o dalsi desitky hodin.
  • Mart9
    Má ta ARMA český dabing jako kdysi Operace Flashpoint?
    • calwin
      chalani z kampane hovoria po anglicky až do doby kým niesu v černarusi... tam hovorí velitel lámavou češtinou keď sa chce dohovoriť s civilmi a černoruskou armádou... zbytok je zasa len angličtina (briefingy, rozhovory vrámci základne...) čiže je to taký mix (mapa a interface je česky)
      • Mart9
        aha, díky za odpověď.
  • Horst_Fuchs
    Teda ten Take on Helicopters je krapet náročnější, lépe řečeno takovej extrém jsem ještě neviděl. Crysis 3 proti tomu šlape jak hodinky. *5*
    • to je divný, podle mě je to maximalně stejně náročný, protože obě hry mi na kompu dou ok, a to je to Phenom II nejrychlejsi, 8gb ram a HD6770. Crysis je jen koridor btw. Prozkoušej víc variant nastavení grafiky, třeba tam máš nějakou věc zapolu, co to neúměrně zatěžuje na tvym configu
  • duris.marek
    Zdravim...zakoupil jsem a ted mam malicko problem s DayZ...mohl by mi nekdo z vas poradit jak je to s verzema hry atd.. Podarilo se mi nekam pripojit vseho vsudy jedinkrat a to jsem se naspwnoval jako havran ci jina poletucha....v lobby mi to casto hlasi ze nemam potrebnou verzi...ja ani nevim jakou vlastne mam. Preden dekuju a za pomoc a komentare typu...jak se na to muzes ptat nebo tak se neptej kdyz nevis si prosim vas nechte...vsem ostatnim dekuju.
    Marek
    • spook.y
      Nainstaluj si DayZ Commander... http://www.dayzcommander.com/ nebo PlaywithSIX... http://play.withsix.com/. (pokud chceš hrát hlavně DayZ tak je asi lepší DayZ Commander)
      V těchto programech je snadné nainstalovat nejnovější patche jak na DayZ tak k Armě II.
      • duris.marek
        Diky moc a preju pekny den.
        Marek
  • ARMA I a II + Flashpoint jsem si koupil nedávno na Steamu. Původní Flashpoint mám ještě v kolekci Klasika - bohužel ale nefunguje na W7. A uvažuju, že si ho někdy pořídím i přes GOG, protože ve Steamové verzi je nějaký bug, co mi neukončí misi, i když ji splním.

Jinak výborný balíček. Flashpoint netrpí takovou přemírou tlačítek (u ARMY se to dá pochopit, je to zkrátka simulace), přesto začátečník měl začít právě Flashpointem :)
  • Nemáte někdo typ na nějakou moderskou AI, která by překonávala tu od BI studio? :-) Narazil jsem na AI od Zeuse, ale nejsem si jistý, jestli se mi přes SixLauncher spustila, každopádně kritiku má dobrou.
    • celoush
      co jsem kdysi zkoušel nějaký mod pro dvojku, tak v určitých chvílích to vypadalo, že se chová líp, ale ve větším počtu padalo fps rychlo dolů a pak došlo na situace, kde si nedokázalo vůbec poradit. Pak jsem to tak nějak vzdal...

Jinak u Wulfensteina mi někteří napsali, že hrají s TPW modem a že jim to zlepšilo dojem, tak zkus ten.
  • jonatan.hanzlik
    Krása, koupím to za 120 korun, mám radost že podpořím českého výrobce a ještě dostanu DayZ Mod...to se mi líbí :-)

Také doufám (jako mnozí zde) že updatovaná verze Carrier Commandu bude stát za to!
    • eStar
      Tak pro mě byla hlavním tahákem ARMA II + datadisk a UFO:Afterlight, už jen kvůli tomu jsem to koupil. I kdyby Carrier Command stál za houby tak mi to bude asi jedno.
    • celoush
      S tím DayZ mám trochu obavu, kolik lidí si myslí, že dostane DayZ Standalone...
      • XorxoxTalarius
        Tak je tam napsane ze se jedna o modifikaci, mozna v navalu euforie chapu ze se nekdo splete, ale jinak snad predpokladame ze lide nejsou uplne blby :)
        • celoush
          kéž by
  • kdy asi bude hotové Day-Z
    • Az odstrani combat logging & server hopping, vychytaji nektere palcive bugy, pridaji auta a vubec tunu noveho obsahu (zbrane, hadry, srandicky s nemocema), tak to bude to bude bomba a je fuk, jestli v alfa nebo beta verzi.
    • eStar
      Jestli myslíte standalone tak tenhle rok to ještě nebude. Beta má vyjít snad kolem příštích vánoc.
    • XorxoxTalarius
      No vzhledem k tomu ze ocekavaji na konci tohohle roku betu ... tak to jeste nejakej patek potrva :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit