Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že k Take on Helicopters není i DLC Hinds. Takhle je to další Humble, který nevyužiji :(
    • Máš recht,20 korun za základ hry,ke který si můžeš dlc dokoupit třeba ve slevě na steamu,je moc peněz. Ach jo ...
      • lipkozzi
        Zase ale nikto netvrdi, ze sa tam to DLC este nemoze objavit. Mam pocit, ze je bezne, ze sa v priebehu tyzdna mozu objavit este OST alebo DLC-cka
        • Ale to plati len na obycajny bundle nie na weekly. Podla mna je to dobra ponuka a ziadnu s tych hier nemam a ani som nehral.
      • Ale za tohle si, bohužel, může Humble Bundle sám. Svoje "fanoušky" rozmlsal a teď mají všichni plnou pusu keců když tam není 10 AAA titulů v GOTY edici...
        • Jasně,taky bych bral kdyby tam nacpali i všechny dlc,ale pokud mě hra zajímá,tak přece neřeknu že 20 kč už je moc,kdyby tam byly dlc,tak to dám,ale takhle ne ...
  • Tak toto je asi prvy bundle co nestoji ani za ten 1$ same dobugovane nefunkcne hry..
    • jako bohuzel mas recht, naletel jsem :( trosku me neuspokojujou odpovedi typu bylo to levne :) myslim, ze se pridam k dalsim a budu si s logem BI vytirat zadni partii tela...
      • XorxoxTalarius
        A co odpoved typu: "Proc si hergot ze vsech her nainstalujes zrovna Tactics? A jestli tam mas bug, tak ho postni, jelikoz chyba ktera neni v systemu, neexistuje."
      • Mart9
        Levná je budgetovka za 200 Kč. Tohle je skoro zadarmo.
    • Mart9
      Snad mu ani ty mínusy neklikejte, ještě se na nich uspokojí.
      • celoush
        jen ať si vystříkne, de*il
  • Kedaro
    Půl mega $ za den, to jde :)
  • hmm co tu nekdo psal o tom zabugovani tak koukam, ze mel pravdu jsem to poridil v noci a zkousim si arma taktics natesenej pustim prvni tutorialovou misi protoze nic jineho nejde a pak mam vylecit spolubojovnika a ejhle at delam co delam pan Ian jaksi neukaze ikonku pro leceni.. hmm takze tim padem nemohu postoupit dal.. dobre.. tak jsem v hlavnim menu nalezl ze se daji jednotky vybavovat fajn.. tak koupim pro Iana nejake medkity i kdyz kupovat neco do tutorialu me prijde trapne.. zkousim znova a stale nic.. hopsam prakticky po zranenem a cekam kdy se objevi ikonka lekarskeho krizku jak pise tutorial a ona se neobjevi ani pri kliknuti na Iana nic nikde.. no docela se bojim stahovat neco dalsiho z toho bundlu... jak se asi daji vratit penize kdyz to nefunguje?
    • Ten bug tam vážně je, už je opravenej v developer branch - přepni ve vlastnostech hry na steamu - betas - development branch.

Edit: podle všeho už vydali i quick fix pro normální verzi
    • celoush
      Tak tutorial jsem tehdy proletěl tak rychle, že si ani nepamatuju, že tam bylo nějaké léčení... ale podle tohoto videa nejde o žádnou vědu: https://www.youtube.com/watch?v=sftAHeidDZg#t=306
    • XorxoxTalarius
      It's not a bug, it's feature
    • tak si nedas jednu kofolu a mas penize zpatky
      • raci si koupim kure
    • *tactics
  • Do balíčku byly přidány další dvě položky Fish Fillets 2 a ARMA: Cold War Assault. Mají to i ti, co mají zakoupeno v původní podobě.
  • Ahoj nevíte někdo jak prepnout na cestinu v arme?
    • Option, hra a tam by to někde mělo být

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit