Přejít na výpis diskuzí
Boj o Cyrodiil třikrát jinak na videu o Elder Scrolls Online
19.1.2013 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
A nevíte, jaký systém bude nastavený? Pokud na principu GW 2, tak bych nad tím silně uvažoval, ale platit měsíční poplatky se mi už opravdu nechce:)
-
-
Problém je,že často člověk platí poplatky pak to zruší.To dost naštve.
V principu jsou pro mně lepší poplatky.Může to omezit dohady o kupovaní věci za prachy ve hře apod.Taky to přináší dost peněz který muže firma dobře využít.Jestli to využije to je jiná... -
-
Pro mě je ideální systém GW 2 nebo co bude zavádět Tera:)
-
-
Mít od začátku B2P na styl GW2 nemůže a nebude fungovat s výjimkou pár titulů, pokud se to vůbec dostane mimo GW2.
-
-
-
Jo taky bych to tak viděl ... Dnešní MMO už ani nejsou dělané tak aby se za ně vyplatilo platit měsíčně protože každého přestanou za dva měsíce bavit.
-
-
Jo jo, herní scéna jde do hajzlu, žádná dnešní hra už není taková jako byly dřívější hry, blabla a další walltarovský kecy, co? Zdá se mi, že někteří uživatelé tu svoje příspěvky píšou podle nějakých šablon, protože ty máš furt jen jeden a ten samej druh příspěvků.
Ups, trochu jsem to přepískl, vždyť to stačí jen ignorovat. -
-
To bude asi tím, že je to můj názor a zatím ho nic nezměnilo ... Ale tenhle příspěvek neměl s tím, že by něco šlo do hajzlu nic společného. Jenom, že se změnil styl MMO. Pokud budu hrát hru 2-3měsíce tak se za ni nevyplatí platit měsíční předplatné. Měsíční předplatné platím protože plánuju hrát hru delší dobu a chci aby společnost měla dost prostředků aby tu hru rozšiřovala. Dneska je snad u každého MMO po 1-3 měsících masivní odliv hráčů prostě lidi zjistí, že už nemají co dělat.
-
-
-
klidně se vsadím že nejdřív vyrejžujou prachy na těch co sou ochotný platit měsíčně a pak přejdou na nějaký přívětivější, dlouhodobě udržidetlný systém
ostatně tak se to v poslední době dělá -
Neřekli, tipuju měsíční poplatky. No, ArenaNet měl aspoň slušnost nechtít měsíční prachy za jejich RPG s coopem, ale ZeniMax asi nebude.
-
-
Almalexia ne Alalexia. *4*
-
-
Dik, vypadlo "m".
-
-
Po Rome 2: Total war se na tohle těším nejvíce. Pokud se o hru alespoň trochu zajímáte a nevěříte lžím, které poskytuje Eurogamer apod, tak zkuste http://elderscrolls-online.cz/ kde se dozvíte vše.
Já se hru moc těším. Bude jistě skvělé, že, vy rejpalové? :-) -
-
Hoď sem odkaz na ty "lži". Zrovna Eurogamer informoval o TESO prakticky nejvíce a pokud vím, prvně se tam taky objevila všechna videa k TESO, rozhovory atd. Neříkám, že nemáš pravdu, jen mi to příjde podivné, proto prosím o odkaz, ať se na ty "lži" také mohu podívat.
Předem děkuju.
Na TESO (ESO) se velice těším, ale samozřejmě je tu spousta otázníků. Tím největším je pro mě obchodní model. -
-
Zajisté: http://www.eurogamer.cz/articles/the-elder-scrolls-online-preview
-
-
Hm, díky. Já chodím jen na ten skutečný eurogamer (tj anglickou verzi). Fakt netuším, kdo píše články tady, ale v tom článku, na který si upozornil, je řada nepřesností (nechci říci zrovna lží, páč lež je vědomé uvádění nepřesných či nesprávných informací a já nevím, jestli to autor článku zmotal úmyslně či ne).
Každopádně na skutečném Eurogameru je situace dost odlišná a informace jsou tam přesnější.
-
-
-
-
Vypadá to mooooc dobře příběhově, ale myslím, že bude tolik chybek, že to vyjde asi příští rok možná i déle
-
-
A tentokrát hru už fanoušci neudělají za vývojářu, jako u Skyrimu.
-
-
To jsou zase zvasty tohle , i kdyby fanousci udelali do Skyrimu milion modifikaci porad bude 90% hry od vyvojaru.
-
-