Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kolik casu tomuhle davate, nez z toho bude dalsi f2p ?
  • Kdyz mas dobrou mmo tak ti zadna single hra chybet nebude , ale kdyz hrajes mmo jako singl , co dnes dela hodne lidi je to dost ztrata casu..mmo je o lidech v prvni rade.
  • Tak důvodů, proč nevytahují zase tak moc informací, může být řada. Ta nehotovost je jedna možnost. Pak tu může být snaha nevytvořit přílišné hype, aby pak nedošlo k "efektu GW2". Dalším důvodem může být jednoduše nejistota vývojářů, jak na tom hra vlastně bude a tedy nejistota, kdy vyjde. Nejspíše to bude celá série důvodů, proč se o tomto MMO informuje zatím jen útržkovitě.

PS Nevěřím, že hra vyjde v roce 2013. To možná proběhne otevřený beta test.
  • MrSanta
    Tož samozřejmě že mi všechny hry žerou toho času stejně. Ale když hraju MMO tak u mě nastává problém, že nemám čas na žádnou jinou hru a tudíž mi singlovky zahálejí. Většinou mám jednu hru jako hlavní a druhou na odreagování (myslím singlovky). Ale když hraju MMO, tak se nějak nedokážu od té hry odpoutat a hrát něco jiného. V těch hrách je prostě pořád co dělat, co objevovat atd.
    Primárně jsem hráč singlu, ani MP vůbec nehraju. Jedinej mulťák jsem vlastně hrál u ME3.
    Upřesním svůj výrok - MMO hry mi žerou minimálně 90 % mého "herního času" (tj. čas, po který můžu hrát videohry). Pak nemám čas na SP hry, které se mi hromadí, takže pak nevím, kam dřív skočit *1*
    Snad je to teď trochu srozumitelnější *3*
  • Na to, že má vyjít letos, by měla být vcelku hotová. *9*
  • Záleží jak který.

Ale je fakt, že Guild Wars 2 je herním žurnalismem oslavováno jako "moderní MMO" a to tak 2-3 hoďky denně klidně hrát můžeš.
  • On nepise ze MMO zerou moc casu,ale ze JEMU zerou moc casu. to je rozdil.
    I kdyz taky to prilis nechapu,protoze moderni MMORPG hry jsou vylozene delany pro obcasne hrace,kde jedna hodinka hrani denne je plne dostacujici na cokoliv
  • walltar
    To bude asi tím, že je to můj názor a zatím ho nic nezměnilo ... Ale tenhle příspěvek neměl s tím, že by něco šlo do hajzlu nic společného. Jenom, že se změnil styl MMO. Pokud budu hrát hru 2-3měsíce tak se za ni nevyplatí platit měsíční předplatné. Měsíční předplatné platím protože plánuju hrát hru delší dobu a chci aby společnost měla dost prostředků aby tu hru rozšiřovala. Dneska je snad u každého MMO po 1-3 měsících masivní odliv hráčů prostě lidi zjistí, že už nemají co dělat.
  • Jo jo, herní scéna jde do hajzlu, žádná dnešní hra už není taková jako byly dřívější hry, blabla a další walltarovský kecy, co? Zdá se mi, že někteří uživatelé tu svoje příspěvky píšou podle nějakých šablon, protože ty máš furt jen jeden a ten samej druh příspěvků.

Ups, trochu jsem to přepískl, vždyť to stačí jen ignorovat.
  • MMO žerou strašně moc času a proto místo toho radši hraješ Borderlands 2 a Far Cry 3, pokud se nemýlím? Haha.
  • No revoluce to nebude. "Revoluční" MMO už tu jsou, ale takřka nikdo je nehraje. Tak proč by někdo vyvíjel revoluční MMO? Bohužel...

Aspoň že by to mělo být trochu jiné a aspoň že to bude ze světa TES, což je podle mě vůbec největší plus.

V GW2 jsou jasně nalajnované classy a moc variability tam není. V TESO by to údajně mělo být trochu jinak. Jinak já velmi doufám, že to nebude jako GW2, protože tahle hra má příliš mnoho negativ a je dlouhodobě zcela nehratelná...
  • Tož tak jasný, ale on tvrdí jako normální TES s lockováním, což je nesmysl. Ale jinak takový MMORPG sem hrál jedno. Vindictus a tam se nelockovalo, útoky šli tam kam jsi mířil.
  • Aha, myslíš to takto. No, to jsou velmi malé odlišnosti od standardního themepark MMO základu... a většina z nich se stejně podobá GW2.
  • To jsou zase zvasty tohle , i kdyby fanousci udelali do Skyrimu milion modifikaci porad bude 90% hry od vyvojaru.
  • No..moc nevim jak jinak bys v mmo chtel zabijet treba bosse nez s lockem. Dost neprakticke a neprehledne bez nej..teda pokud nehrajes mmo jako solo hrac , coz je ted velka moda :)
  • Projdi si web:
    http://elderscrollsonline.com/en

Jsou tam články a videa, které tu odlišnost popisují. Já už si to moc nepamatuju. Proto se raději koukni tam a info. ode mě ber s rezervou.

Např to, že každá classa bude moci používat každou zbraň, specializaci postav by si měl určit sám hráč tak, jak sám hraje (tj. méně omezené classy), daleko větší důraz na historii světa, než bývá zvykem (nehrál jsem moc MMO, ale ty co jsem hrál, měly docela málo detailně propracované lore atd.), nikoli pouze klikání na skilly ale boj údajně ala TES série (tedy spíše jako to, co bylo v Oblivionu) např. s aktivní možností blokovat či uhýbat útokům (v něčem podobné s GW2, to je pravda, ale jinak by to mělo být dost odlišné).

Samozřejmě hodně jiných MMO je spoustu, ale skoro nikdo je bohužel nehraje. Jaký bude TESO, to se holt uvidí. Já jsem možná trochu skočil na tu reklamu a možná zase budu zklamaný. *6* Anebo taky ne... *4*
  • Hra zatím není zdaleka hotová. K čemu ukazovat něco, co pak může být docela dost jiné?

Docela dobré video, ukazující koukse čehosi skoro jako gameplaye je třeba tady:
    http://www.youtube.com/watch?v=YlEipFtHw7o
  • Nudaaa. Ukazte poradne gameplay video a potom se muzeme o necem bavit ...
  • jop
  • V čem jiné?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit