Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemělo by to mít vliv. Obě hry vyvijí jiná studia. *3*

Ale uvidíme. Známe to - slibů je vždycky spousta a pak to nějak nedobře dopadne (GW2). *7*
  • TES by se nemělo podobat většině dnešním MMO. Mělo by to být trochu jiné MMO a tím nemyslím tak jiné, jako je klikačka GW2. *4*
  • Jak už bylo uvedeno, nemělo by jít o tu klikačku, jak tu píšeš. Neměl by tam být ani ten lock, jak to máš namysli. Boj by měl vycházet z toho, co z náme z TES série, což je na jednu stranu dobře, na druhou stranu si ale na boj TES her stěžuje dost lidí. No ale aspoň to nebude ala WOW klikačka - to slíbili. Nevím ovšem, jestli to bude skutečně tak, že půjde zamířit a střílet do různých částí těla s různým efektem. Už dlouho jsem o toté hře nehledal informace... Uvidíme.
  • Hm, díky. Já chodím jen na ten skutečný eurogamer (tj anglickou verzi). Fakt netuším, kdo píše články tady, ale v tom článku, na který si upozornil, je řada nepřesností (nechci říci zrovna lží, páč lež je vědomé uvádění nepřesných či nesprávných informací a já nevím, jestli to autor článku zmotal úmyslně či ne).

Každopádně na skutečném Eurogameru je situace dost odlišná a informace jsou tam přesnější.
  • MrSanta
    Přesně jak píšeš. MMO hry raději moc nehraju, protože mi žerou strašně moc času. Po SW:TOR jsem si řekl, že už raději ani žádnou MMO hru hrát nezačnu. Ale zkoumat si ohromný Tamriel - to je velké lákadlo, kterému budu těžko odolávat. Daggerfall Covenant FTW *1*
  • fizola
    Oplatí sa počkať na toto :D
  • Děkuji za info, ale v TES (nevím jak před Morrowindem) lock nikdy nebyl. To že najedeš na oponenta a zobrazí se životy není lock. -.- Abych řekl, nevzpomínám si na jedinou hru, která by byla "jako normální TES" a musel si lockovat oponenta.
  • Já jsem taky myslel MMORPG.

A lock na nepřítele může klidně být vyžadován i ve hře, kde máš boj "jako normální TES", takže zrovna lock není dobrý k popisu toho starého systému, který más na mysli.

No ano, není moc úspěšných MMORPG, kde se objevuje akční systém. Taky mě vlastně napadají tak 3-4. A desítky lobby-based her, kterým se taky říká MMORPG.

Každopádně důležuté je, že v TESO bude "Skyrim boj". Řízlej GW2, jelikož tam pořád budou skilly a ty budou vázaný na zbraně.
  • Upřesnim se. Mysel sem MMORPG. A tím jsem myslel, že je vyžadován Lock na nepřítele a pak se na něj utočí. Znam 2, který tohle nemají.
  • Svět a jeho historie pro mě vždycky byly jedny z hlavních lákadel Elder Scrolls. Myslím, že i kdyby samotná MMO za moc nestála, bude zajímavé si jí zahrát už kvůli lore a informacím o dějinách Tamrielu. Rozhodně se těším.
  • Magister_Peditum
    Toc Mladší?
  • Jak normální TES. Můžeš si klikat myšku jak chceš. Ale skilly pořád budou na 1-5 atd. Takže víceméně jako GW2. No, celý TESO je vlastně do velké míry jen GW2 s jiným nátěrem.

Jo a každý druhý MMO není jen to klikání.
  • Jináč bude to jako každý druhý MMO, stylem klik na nepřítele a pak jako id*ot klikat na obrázky skillů, nebo to bude jako normální TES, kdy útoky budou směřovány tam kam míříte? Děkuji za odpověď.
  • Ne, nedělá jako by se vývoj jiných her zastavil.

Říkat, že je vytvářeno moc příliš soběpodobných MMO, které nemají šanci dlouhodobě uspět nijak nenaznačuje, že se vývoj jiných her zastavil.

A říkat, že vytvářeno moc příliš soběpodobných MMO, které nemají šanci dlouhodobě uspět ani nijak nenaznačuje, že má něco proti MMO.

Logika. Čti, co lidi píšou a nedomyšlej si, co tím myslí, protože to vždycky skončí jen tím, že se budeš ohrazovat proti tomu, co nechceš aby si kdokoliv myslel.

Sakra, teď se cítím asi jako Děda Vševěda nebo Cahir.
  • co mas proti mmo, delas jak kdyby se vyvoj jinych typu her zastavil, nebo co. takze dej si sprchu
  • To je jasný. Tak nějak se zdá, že nápad a vývoj TESO začal tak před pěti lety a tehdy se ještě další obyčejný themepark MMO asi zdálo jako dobrej nápad.

Ale whatever. Vyjde i další singleplayer TES (mod platforma za 60 dolarů) a hráči si postaví další decentní TES hru.
  • Jasně další MMO, protože těch je málo a strašně je lidi chtějí. Proboha kdo rozhoduje o tom co se bude vyrábět ??? Podle prodejnosti MMO titulů ? Tak to by měli tak udělat Elder Scroll: Fotbal protože FIFA má velké prodeje...ach jo. Zase nějaký kravaťák přišel s nápadem...hra bude žít 3-4 měsíce a pak se propadne do F2P modelu...
  • Já jen doufám, že tahle hra nebude mít žádný vliv na vývoj šestého dílu TES
  • Mít od začátku B2P na styl GW2 nemůže a nebude fungovat s výjimkou pár titulů, pokud se to vůbec dostane mimo GW2.
  • Veskoslav
    Pro mě je ideální systém GW 2 nebo co bude zavádět Tera:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit