Přejít na výpis diskuzí
Boj v Kingdoms of Amalur: Reckoning na mnoho způsobů
23.11.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Jako milovník ani ne tak realističnosti jako spíš základní uvěřitelnosti a logiky ve hrách jsem definitivně odrazen *1* hrozný... opravdu někoho baví střílet z luku s kadencí samopalu?? Hned se mi vybavila scéna z Černých Baronů " ten Žižka, co to má v ruce za klacík, namalujteme mu tam lahký gulomet" Asi tam šéfuje podobný Terazky. Z vývojářského deníčku: " A co ten luk, než to natáhne a vystřelí to je doba, hned to předělejte, to musí být tatatatataatata a za tím mečem pořádnou světelnou stopu a skákat hlavně skákat to je děsně cool a ta palica musí mít aspoň 3 metry a víc barev, je to nějaký umolousaný" Zlatý Skyrim....
-
To nevím jaké video z hraní si viděl. Co jsem viděl já, tak se v boji zas nějak extra nelétá a s těma kombama to taky není tak hrozný. Můžeš poslat nějaký link?
-
mno, jako MMO by to bylo celkem zajímavý, ale jako singl? Come on, jak se toto může srovnávat třeba Skyrimem ? *1*
-
ked som videl to video, prve co ma napadlo je: Golden Axe
teda nic za co by som dal plnu sumu :) -
Další z nadějných her, kde vše zkazí nakažlivý způsob boje ze Země vycházejícího slunce......90% času v boji budete létat, přičemž mezi tím stihnete zhruba 2000 komb za hlasitého kvílení a létání vašich nepřátel! *11*
-
Taky se těším. Skyrim mě opravdu zasáhl a zdá se mi, že jsem budoucím openworldům otevřenější. Jo, mám za sebou sérii Gothic, Morrowind či nejnověji New Vegas, ale nikdy mě moc nebavilo pronikat do světů samotných a jejich obsahu, jako spíš do příběhu a jeho pozadí. Ve Skyrimu se toulám krajinou, čtu knížky, vychutnávám hudební doprovod, kovám zbraně a přivydělávám si sekáním dříví *1* Nedokážu si to vysvětlit. Ale bude to tou atmosférou a celkovým feelingem hry - vikingská tématika mě bere opravdu hodně a Skyrim je v jejím napodobení opravdu věrný. Pryč (skoro) je ona infantilnost, kterou jsem cítil u jejich posledních titulů, Skyrim je náležitě drsný, chmurný, tichý, mrazivý. Ve městech při rozhovorech či přitroublých questech to sice občas skřípe a já si vzpomenu na Oblivion, ale jakmile vyrazím do nějakého dungeonu, nemá to chybu.
Takže souhlas, těším se na nové lore a bude-li to dobré, boj, resp. jeho forma nebude překážkou. -
Ztvárnění boje je modelováno právě podle mlátiček typu God of War a je to záměr tvůrců. Mě to nevadí, co se boje týče je to jako Risen na steroidech. Jsem zvědav na to ostatní. Mě na tom, mimo jiné, hodně láká naprosto nový svět k prozkoumání. Já celkem ujíždím na herním lore, takže vítám každou novou věc.
-
Rozhodně se mi nelíbí, jak to vypadá. Střílení vypadá směšně, bojování se zdá popírat jakoukoliv tíhu zbraní a jakoby z oka vypadlo japonským mlátičkám, které ze srdce nenávidím.
Má mysl je ale otevřená a rozhodně to nezatracuji. *1* U mě vždycky obsah vítězí nad formou, takže pokud bude hra kvalitní, podivné zpracování bojů nebude překážkou. -
je to take nvm no celkovo singl hry na mp nema nic ked ownis nooba proste...alebo nieco kosite v parte :P
-
Připomíná mi to trochu Darksiders. Bojovym stylem i grafikou. Kdyby se to taky tak vyvedlo, bylo by to fajn. Takový hry na trhu chybí. Bohužel si asi nenajdou dostatek spotřebitelů. Btw. o Darksiders 2 něco nového mimo toho, že jsou ve vývoji?
-
Hnedka ze začátku jak beží ta postava, ta kreslená omalovánka. Tak běží jako kdyby měla dildo v prdeli. Animace jsou fakt otřesný, grafický zbracování taky, pokud i hratelnost bude stát za hovno, což ani z videa nijak extra nevybízí, tak toto dílo předem odesílám do pekel a budu se mu vyhejbat.
-
To bereš jako dobré, nebo jako špatné?
-
Moc moc se těším. V únoru to dovalí - to se akorát tak nějak prokoušu Skyrimem *1*
-
Je to možný, Claudia Black ostatně už dabovala třeba Mass Effect nebo God of War
-
Náhodou to vypadá parádně, za mě palec nahoru...
-
Zda se mi nebo ten hlas patri tyhle ->http://www.youtube.com/watch?v=VijLChSOEoc
-
docela mi to pripomina God of War s vice postavama :)
-
Vyzera to jak dajaka japonska pycovina
-
Tak ten luk je hodně divnej...
Zbytek je jen divnej.