Bombastický trailer představuje Ciri jako hrdinku Zaklínače 4
-
No trošičku zklamání. Za mne si vybrali to nejvíc "obchodnické" řešení alá nic moc nebudeme riskovat (a ještě z toho uděláme ságu). Kde jsem to jenom sakra viděl? (Šepot: Disney).
Ale je fakt, že trailer je super a legendárnímu traileru s upířící se to docela vyrovná...
Docela jsem doufal, že když představili Old World a TRPG, tak že to bude v historii a člověk si bude moc vytvořit vlastního Zaklínače a prožít si nějaký Ne-Geraltovský dobrodružství....
-
-
no, za mě nevyrovná, trailer s upířicí jsem si pouštěl snad desetkrát, a z té upíří ukolébavky mám dodneška husí kůži. Tohle nevím jestli mám touhu vidět podruhé, i když neříkám, že byl ten trailer špatný
-
Mě se tedy ten trailer naprosto nelíbil. Když pominu ty divně zpracované obličeje, tak trailer obzvláště v souboji působil strašně mechanicky a trhaně, ale je to pouze začátek, těžko soudit z jednoho traileru jak to bude vypadat dále.
-
Jako mam rad Ciri, ale jde mi to trochu proti srsti...
-
-
Ciri a mutageny. 😂
-
Tohle mě mrzí. Hra bude určitě skvělá. Trailer je krásný. Ale Ciri nemá být zaklínačem. Má za sebou jiný příběh, má jiné schopnosti, jiné motivace, je to zkrátka úplně jiná postava než Eskel, Geralt a další zaklínači z Kaer Morhen.
Knižní Ciri jsem neměl rád (je to taková rozervaná, a kvůli tomu většinou dost nesympatická postava). Možná si na ni zvyknu jako na Laru Croft, ale určitě bych si radši zahrál za Lamberta nebo i bezejmeného zaklínače.
Ciri jako hlavní herní postava je čistě marketingový tah.
-
-
Když už chtěli zvolit zaklínačku jako ženu (protože strong woman narativ stále frčí a bude i nadále), tak měli zvolit jakoukoliv jinou (klidně neznámou) ženu, ne Ciri.
-
-
ne, měli konečně dát možnost hráči si vytvořit vlastní postavu, dát tomu trošku hlubší RPG prvek, vrátit se před Geralta. Tohle je opravdu něco ve stylu Skylwalker Ságy s Rey.
Když už tedy mají dojit Zaklínače počtvrté, popáté, pošesté, tak tam vražte něco originálního, ale na děcka asi platí rádoby hluboké hlášky posté, že jsou tu samé monstra.
Bože herní svět je v současnosti tak generický, bez nápadu.
-
-
-
Parádní to je!
-
-
Parádni je Indiana, tohle je opakovaní toho stejného jen se Ciri.
-
-
No hlavně, že už dnes víš o čem ta hra bude 😂 Já hodnotím, co jsem dostal, a trailer je luxusní! Až bude hra, budu hodnotit hru. Zatím pápá 😉
-
-
-
Snažím se netěšit, ale půjde to fakt těžko.
-
Za mě pecka, ale ani náznak release date. Takže to vyjde tak na jaře... roku 2029.
-
Co jí to sakra provedli s obličejem? 😂 Po manly Alloy z Horizonu máme manly Ciri 🥹🤣
-
-
Ty jo, strašné, bojuje s monstry a nevypadá jako barbína...
-
-
vypad aako balerina, telo ma stale viac nez OK :) ale tvar vyzera hodne inak nez by asi vypadala starsia verzia tej z W3 (jedine ze by presla skuskou trav a ZAZRAKOM prezila, co imho hodne mimo lore, alebo by sa napchavala a sice telo ostalo ale tvar je nabobtnala :D )
-
-
-
Prepacte, ako ale CIRI tam vyzera ako starena! :D (cital som sagu Zaklinaca, a viem ze mala "mysi" odtien vlasov, viem ze nebola prave kraska, viem ze mala lesbicky vztah pocas casu s potkanmi ale to co je na videu je ozaj zle, zvlast ked v W3 bola silne jeba**lna :P sorry za vyraz O:-) )
To ze vypije asi kocici elixir je ako päst na oko :) zvlast ked podla povodnej lore ziadna zena/divka zkusku trav neprezila, ale CIRI je so svojou krvou asi polobohyna (aspon) :D
zakliancske znamenia este celkom berem kedze je to magia a mala na magiu predpoklady+ ju aj ucili carodejky nie (aspon Triss a Yenefer)?
A povodne som si myslel ze W4 bude mat moznost stvorit si vzhlad svojho zaklinaca, ale asi si to mylim s inou planovanou Witcher hrou...
A podla skorsich vyjadreni CD PRoejkt RED, navraveli daco o tom ze s apoucili a ze uz nebudu ojlasovat a ukazovat veci z novej hry ked v podstate este len su v celkom skorej fazy vyvoja? a Zrazu tu mame trailer (aj ked cinematic) na novu hru a osobne si myslim ze skor ako v roku 2026 a to skor ku koncu roka 2026 to ani nevyjde (a necudoval by som sa ani roku 2027) A to je este hodne daleka doba...
-
Neechcem hrat za zenu :/ nemam to rad v hrach hadam az na vynimku Tomb Raidera. Pozera sa stale na pekne tvary, odlakava to pozornost od hry samotnej neviem na co to tvorcovia robia...