zavřít
...

Bomber Crew - recenze

Bomber Crew se na první pohled jeví jako hříčka, kterou byste spíše asi čekali kdesi v útrobách digitálních tržišť mobilních zařízení. Fanoušci herního mikromanagmentu, druhoválečné tématiky a letectví obzvláště by mohli být při prvním pohledu na obrázky a videa zmatení. Obdobně i já, když jsem při...
  • Jason_dinAlt tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Hra neumožňuje (v době vydání) zapauzovat a v klidu bez stresu rozdat členům posádky úkoly. Třeba po vzoru FTL. Z tohoto důvodu jsem Steam požádal o návrat peněz. Škoda, protože jinak to vypadalo celkem fajn.
    20.11.2017 upraveno v 23:13

    reagovat

  • Crusader (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ok... V Mobilu by to šlo a bylo by i pochopení pro stylizaci. Takhle to jen vypadá jako narychlo spíchnutej kabátek pro komplexní herní principy.
    15.11.2017

    reagovat

  • Coffin.Corner tiscali.cz
    1 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Díky za výbornou recenzi. Ještě počkám s koupí a budu doufat že ty herní mechaniky časem vychytají. Lancaster považuji za nejhezčí bombardér druhé světové *4*
    11.11.2017 upraveno v 03:03

    reagovat

    • Rudla (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Zpomalení času a klávesové zkratky na pozice byly už přidány patchem.
      13.11.2017

      reagovat

  • Kulhavec (anonym)
    15 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ta stylizace je příšerná. K tématu se vůbec nehodí... To je jak kdyby měli členové motorkářskýho gangu růžový vesty a fialový třásně na řidítkách. *6*
    11.11.2017

    reagovat

  • aaa (anonym)
    9 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Nějak tomu nerozumim. Hra co vypadá hůřa jak před 15-20 lety ale s šílenými HW nároky. Vždycky si vzpomenu na Transport Tycoon, přijde mi že se od nějak mají dnešní programátoři co učit co se týče optimalizace. Když byl schopný s tak omezeným výkonem generovat poměrně velké mapy s tolika objekty a pohybujícími se stroji.
    11.11.2017

    reagovat

    • lonely tones (anonym)
      6 souhlasí, 11 nesouhlasí
      mas pravdu, nerozumis. Ono to zdaleka neni jen o tom, jak hra vypada, je to pouzitem enginu, optimalizaci, skusenostech, atd. Srovnavat dosovou hru uplne jineho zanru s touhle low-cost zalezitosti nema moc smysl ;)

      Na druhou stranu tyhle na pohled blbiny hodnekrat dokazi poskytnout vice hratelnosti, nez velike hry s velikym rozpoctem, pocetnim tymem a masivni reklamou, pri tom vsem se nekdy zapomina, ze jde predevsim o zabavu :)
      11.11.2017

      reagovat

      • aaa (anonym)
        10 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Je to o zkušenostech. Programuje kde kdo a takhle to pak vypadá.
        11.11.2017

        reagovat

        • Michal (anonym)
          8 souhlasí, 2 nesouhlasí
          To je ale dobře, že programuje a hry dělá kde kdo, mohou pak vznikat originální a zajímavé věci. A jsou špatně naprogramované, no tak co. Jejich škoda, že si to nezahrají třeba lidi na slabém notebooku, kde by se Bomber Crew hodilo, jenže pořád lepší než dobře naprogramovaná nuda!!
          11.11.2017

          reagovat

          • Jack1947 tiscali.cz
            2 souhlasí, 3 nesouhlasí
            To jo a potom to dopadá že občas se povede nějaká hra ale ve většině případů ne.
            11.11.2017

            reagovat

          • Veti (anonym)
            1 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Proč hrát tuhle průměrnou hru, když můžu hrát FTL? Tam je navíc dobře znát i ta programátorská stránka věci :)
            13.11.2017

            reagovat

        • Rudla (anonym)
          2 souhlasí, 1 nesouhlasí
          A ty zkušenosti se získávají jak? Právě programováním, ne? To není jako v RPG, kde hodiny sekáš dříví a pak si dáš zkušenosti do vyšívání.
          13.11.2017

          reagovat

      • Adolfe (anonym)
        7 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Neumíš ani napsat správně "zkušenost", ale děláš tu ze sebe experta. Raději jdi mudrovat do Čtyřlístku ...
        12.11.2017

        reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    5 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Bomber Crew se na první pohled jeví jako hříčka, kterou byste spíše asi čekali kdesi v útrobách digitálních tržišť mobilních zařízení.

    Jo, to mě napadlo potom nějaká historická majnkraft variace ( nikam jinam si tyhle pajduláky nemůžu zařadit)
    10.11.2017

    reagovat

    • gombicek (anonym)
      2 souhlasí, 6 nesouhlasí
      obcas aj rozmyslas co pises? inak od minecraftu to ma riadne teda daleko. A hej grafika je pomerne divna nato o aku vazne temu ide. Da sa na nu zvyknut ale asi by mi sedela daka viac realisticka grafika ako tam je. Ale hratelnost je celkom fajn.
      10.11.2017

      reagovat

      • Jack1947 tiscali.cz
        2 souhlasí, 2 nesouhlasí
        Ještě mě napadlo lego ale do toho to má daleko *4*

        Jj přesně vypadá to komicky na to že to je válečná hra *7*
        11.11.2017

        reagovat

        • Marcel Sadlo (anonym)
          3 souhlasí, 5 nesouhlasí
          Jaky je smysl tve inteligence? Zijes vubec zivot, nebo jsi nekde z ustavu?
          11.11.2017

          reagovat

          • Jack1947 tiscali.cz
            4 souhlasí, 4 nesouhlasí
            Napsal anonym a šel si odpíchnout, v továrně na margarýn *12*
            11.11.2017

            reagovat

            • pan Tau (anonym)
              3 souhlasí, 1 nesouhlasí
              tohle o anonymech tady nas jack vypisuje uz roky *7* Nejspis mas pocit ze ti pise porad jedna a ta sama osoba... Skus se pro zmenu nevyjadrovat uplne ke vsemu a misto toho sem-tam napsat neco inteligentniho *3*
              11.11.2017

  • Haluziak (anonym)
    10 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Mě překvapili grafické nároky, třeba integrovaná grafika v noťasi to neutáhne. A to utáhne graficky mnohem líp vypadající hry.
    10.11.2017

    reagovat

  • Mave (anonym)
    7 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Jen doplnim, ze v poslednim patchi byla pridana moznost zpomaleni casu (podrzet klavesu CTRL) a dalsi klavesove zkratky pro poslani clena posadky pro munici (R) a vyleceni se na zdravotnickem lehatku.(F).
    10.11.2017

    reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.144.73.205.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.