Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, koupil sem si B2 na steamu a po chvilce hrani se mi hra vypne a napise to ze program prestal spravne pracovat a steam mi hodi chybu ze hru se nepodarilo spustit (aplikace je jiz spustena) nevite cim by to mohlo byt ? diky moc za rady :)
  • Co si pod tím "nástrojem" představuješ? 3D model a animace vytvořím i bez UDK (jakéhokoli editoru). Ten je potřeba tak akorát na import a nějaké to doladění. Jestli to do těch her cpou i přes nějaké skripty, o tom nic nevím.

Co znamená dělat věci ručně? Já myslím, že i grafik v gearboxu si musí nejdříve nakreslit koncept a pak to prostě vytvořit/vymodelovat. Jako všichni ostatní...

V editorech se levely tvoří krásně, to jo. Ale jak dlouho trvá ho celý vymyslet, vytvořit assety a otestovat??
  • Spades
    Co presne povazujes v Minecraftu za DLC? Vzdyt je to nedodelana hra...
    Jedine co tam povazuju za opravdovej pridavek jsou kone, jinak vsecko ostatni je to, co tam melo byt uz od zacatku. Hlavne ze slibili levely a talentove stromy, a furt nic.

Jestli si myslis, ze lokaci udelas za tyden, tak fakt vubec nevis kolik prace to da... Musis udelat nejen modely, ale textury, skripty, animace, zvuky, zasadit monstra, dat jim AI (kam maji a nemaji chodit, kde se maji spawnovat) atd atd... to je prace sic na tyden, ale pro celej tym...

No prave, nejsou nastroje. Ale nikdo nebrani moderum si je vytvorit... Vem si Skyrim, ten ma SKSE, coz NENI delane moderskym toolem, a taky to nekdo musel udelat, jdou tam i nove kostry, ale stale nejsou nova monstra. Jednoduse je to moc tezke pro modery. Kdyby byl moderu celej tym, i s grafikama a programatorama, tak mozna, ale zadarmo to nikdo delat nebude.
  • To je zese howno ...
  • Boze ty ses tard ... jak by asi tak moder moh delat novy monstra, kdyz na to nema nastroj ... a presto spousta moderu dela veci, ktery delaj pracne rucne ...

Novou lokaci naklipes v editoru za vikend.

No nic, kdo chce platit stovky eur za natoceny smrduty ... necht si plati. Ja sem si koupil 1x za 3 kilca minecraft a uz sem k tomu zcela gratis dostal minimalne 20 DLC. A zatim to nevypada, ze by vyvoj koncil.
  • Veskoslav
    No vypadla tam dvojka, myslím, že 20.7 byl na Steamu Psycho pack za 2,33 euro, tak jsem to koupil no.
  • 33 centu? Prosvihl jsem nejakou akci? Testnul bych ho, ale 8 ecek za nej nedam, melee chary moc nemusim...
  • Veskoslav
    Osobně systém DLC moc nemusím. Ale SP u BII nabídl za příjemnou hodinu více jak 10-12 hodin další příběhů, zbraní, nepřátel či lokací. Navíc teď jsem si dokoupil Psycha za cca 33 centů, což je naprostá prkotina, u SP bylo celou dobu napsané kolik DLC to bude obsahovat a pojem DLC to není to, že jsou to 4 zbraně a hezký úsměv hlavního hrdiny. Většinu kosmetických úprav lze najít ve hře (nenašel jsem ani polovinu se přiznám) a takto si představuji systém DLC (nebo třeba nový DLC k Metro: Last Light). Naopak jak DLC nemá výpadat už roky ukazuje CoD a začíná i Battlefield.
  • Spades
    S těma skinama... To zatím IMHO sere Valve. Skiny mají být součástí ingame store, a ne jako DLC.
    A tohle platí u více her, jako Killzone, Magicka, Dungeon Defenders atd... Prostě mají pár DLC, a zbytek jsou skiny, které by měli být v ingame store. Stejně jako postavy.

Se zbytkem souhlasím, měli alespoň oznámit Season Pass 2
  • Šlo by to i zkrátit. Viděli úspěch, ucítili peníze a zbytek už známe viz ono ohlášení DLC. *3* Bohužel zrovna u této hry to na mě zabírá *1* 800 odehraných hodin a dalším obsahem rozhodně nepohrdnu, ale opravdu to mohli vymyslet lépe hlavně s novým level capem.
  • firebug
    Už jsem se naučil DLCéčka tak nějak akceptovat, je ale zarážející, kolik studií neumí s tímto obchodním modelem příliš zacházet a hlavně se svými zákazníky komunikovat.
    Upřímně považuji za hloupost "malá DLC" nabízející za nějaký ten peníz nové oblečky, pár map, nebo 3 nové zbraně. U Borderlands 2 je měli jednoduše spojit s nějakým větším příběhovým DLC, nebo je poskytovat zdarma jako update. Možná to zní jako šílenství, dávat něco ZDARMA, ale z dlouhodobého hlediska by to zlepšilo image studia a ochotu zákazníků kupovat větší DLC. Lidi nemají moc v lásce, když je někdo nutí sahat do své, byť virtuální, peněženky příliš často (bez ohledu na sumu). Proto vlastně existují season passy, což je fajn věc, ALE jen v případě, že "fungují".
    Chápu, že hned na začátku bylo všem řečeno, co bude season pass obsahovat (tedy 4 velká DLC a nějaké ptákovinky k tomu), ale věřím, že spousta lidí (včetně mě) nepředpokládala, že jich bude víc. Možná s tím nepočítal ani sám Gearbox, ale s nastalou situací se mohl vypořádat podle mě lépe. Páté větší příběhové DLC měli dát vlastníkům season passu zdarma (opět) jako poděkování za věrnost a na konci udělat menší příběhovej cliffhanger a šoupnout tam nabídku k zakoupení season 2 passu.
    Na herních webech by se potom psalo, že Gearbox odměňuje své fanoušky, místo článků o tom, jak jsou fanoušci naštvaní…
    No ale oni za sebou mají spoustu analytiků a marketingových expertů, kteří by do problému měli vidět o něco více než já. Za sebe tedy můžu jen říct, že jsem měl v plánu koupit Borderlands 2 + season pass ještě tenhle měsíc, ale kvůli okolnostem počkám na GOTY edici.
  • Spades
    Takže být každý inteligent jako ty, koupil by si to ve slevě... A kdo by sakra zaplatil vývoj hry? S takovou by ty společnosti zkrachovali... Chápeš vůbec, že úspěšnost hry se počítá pouze z prvního měsíce, neli týdne prodejů?
  • Spades
    Jako stale se to vyplatilo vic, nez ty DLC kupovat zvlast, a jasne bylo receno, ze si predplatili jen 4 DLC...
  • No tak je hrá úspešná a oni sa rozhodli pridať ďaľší obsah, nie ?

Ak sa vám nepáči, nekúpte si to a choďte sa nadýchať čerstvého vzduchu.. Občas neuškodí..
  • predplatili si sezonu, ktera uz davno skonila.
  • Z popisu na http://store.steampowered.com/app/218560/?snr=1_5_9__405 mi to přijde poměrně jasné (samozřejmě nelze vyloučit, že ten popisek změnili). Nicméně člověk tak nějak čeká, že když si pořídí season pass, tak pak autoři nevydají další mrak DLC, na která se season pass nevztahuje. Další legrace spočívá v tom, že Mechromancer Pack (který vyšel ještě v roce 2012 jako pre-order bonus a následně z něj "vyrobili" normálně dostupné DLC) v tomto season pass také není.

Opět nezbývá, než konstatovat, že nejlépe jsou na tom dnes ti, co kupují hry dva roky po vydání, až jsou konečně komplet. Mně u tohoto způsobu vydávání chybí minimálně jasná komunikace typu "uděláme tolik a tolik takových a takových DLC, na tyto z nich se vztahuje season pass". Chápu, že to odporuje logice ždímat titul dokud to jde, ale nakupovat nové hry v době vydání mi za takových podmínek připadá jako zákaznický masochismus. Trochu mi to připomíná ženskou strategii "a ještě, a ještě".
  • chcem proste spat datadiskovy model.proste kde bude kvalitny kontent ci po hernej tak aj popripade bocnej dejovej linii.zaujimave ze gta tituly dlc netrpia preco asi.preto lebo je su tom hodiny fakt zabavneho hrania.
  • Jo tak lidi co kupují za plnou cenu jsou nakonec blbci, co já se dneska ještě nedozvím. *15*
  • chápu to správně, že když si člověk kupoval ten season pass, tak přesně věděl, co bude jeho obsahem, tzn. počet DLC a který konkrétně to budou?
  • preco nie ked to daju do nejakeho paklu kde budu vsetky dlc a o rok to bude v 66-75% zlave rad si predlzim povodny borderlands takto to ide mimo mna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit