-
Kde jste to lidi vzali tuto hru? Ja to mam predobednane z xzone a stale nic a tady uz ctu ze to normalne hrajete...
-
pamatame si to obaja zle, original doom sa na mysi naozaj nehral, resp. nie v chapani mouselook ako je to bezne dnes, duke ale uz ano ;-)
-
Nevíte jestli půjde Splitscreen kooperace i na PC? V jedničcce byla jan na konzolích :(
-
Do pozornosti by som uviedol jedného videorecenzenta, ktorý s radosťou kopíruje texty od slova do slova zo serveru games.cz, ak to je váš človek, ospravedlňujem sa *1*
http://www.youtube.com/watch?v=ywmukEIZt5U&feature=youtu.be -
Nemůžu si pomoct, ale zatím zklamání. Jednička mě teda bavila víc. Ty prostředí už jsou přebarveny až moc, takže to působí dost nepřehledně. Hlavně mi tam chybí Mordecai.
-
Ty reagujes jen kdyz jsi rozcileny?
-
LOL, na klavesnici jsem hral naposledy wolfa, pa uz jen mys. Nevis o cem mluvis.
-
Jo, presne takhle vypada moje pc. Je smutne, ze neveris ze by se nekdo nechoval jako socialni pripad. Ty uz jsi na tom tak spatne, ze to povazujes za normalni. Pak to v nasem state nema vypadat tak, jak to vypada.
-
Jestli se ti to nelibi tak nebud blb a nehraj to. A jestli to hrat chces, tak to neni tak spatne a zaplat. Na pc to mas levnejsi nez na konzole.
-
No ked si hral doom a dn3d na k+m tak si fakt dobry, mysou sa totiz nehrali.
-
Piráství tady jsem snad v kostele?.Chtěl bych vidět vaše PC, každý film originál,každé album originál,každý program originál a závěrem každá HRA ORIGINÁL vše zakoupeno řádně a na doklad. Páni a dámy prosím už tady nekecejte něco o pirátství.Někdy si něco koupím a někdy si něco stáhnu, ale to tady nikdo nedělá(myslím stahování).Všichni jste 100% a nebo jen kecáte.
-
A ještě si pak takhle hloupě omlouvat pirátství, to už je čirá ubohost.
-
Nikdo tu nikde nepsal, že ovládání K+M je na "hovno". Recenzent se jen zmínil, že ovládání inventáře je lepší na gamepadu. Ale ani slovo o tom, že celkově je ovládání na nic. To jen pár zdejších chorých mozků tady z toho zase dělá aféru a ruší objednávky kvůli nesmyslům. Samozřejmě, že bych se raději v inventáři pohyboval bez problémů, ale pokud je ovládání postavy, střelba atd. v pořádku, tak není důvod panikařit. Tak nevím, co tu ty a tobě podobní předvádíte. *6*
-
Ty si zrusil predobjednavku kvuli tomu, ze se to (nejspis) hraje o neco lepe na gamepadu? Ty to budes mit v zivote tezky...
-
Příspěvky podobné těm tvým mají většinou na svědomí lidé, jejichž sexuální život buď vůbec ještě nezačal nebo se zcvrknul tak maximálně na levou ruku a ovladač od TV. *3*
-
Hra je venku už téměř čtvrtý týden, nepíchači měli 80. level pár dní po vydání, kdybys to hrál, věděl bys to. *6*
-
Hlavně že se máš na co vymluvit, stejnak by jsi si to nekoupil tak na co takový drama... Borderlands 2 je po dlouhý době jeden z nejlepších portů (http://www.youtube.com/watch?v=ak7Sqs_ituU&feature=g-u-u)
-
No, hral jsem jen jednou a zlepseni oproti 1cce urcite respkt je... ta mne moc nebavila tak uvidime jake to bude ale asi to bude paradni dle 9/10.
-
baví to dle očekávání, tenhle víkend se bude trávit doma *1* jediné vady na kráse (aspoň pro mě) jsou opět domršený inventář (chybí mi třeba možnost pohybovat se po jednotlivých záložkách kolečkem myši, u skillů třeba, myslím si že by to bylo mnohem pohodlnější... a vůbec, je to celé nepřehledné hrozně všechno) a neskutečně otravný claptrap, ale to už bylo i v prvním díle... člověk vybírá loot z beden a desetkrát mu ten plechovej bazmek zopakuje, že "heeeeej on je přece tam a tam!" stejně jako v jedničce při přechodu z lokace do lokace neustále opakoval, kdo má pro mě jaký kde úkol... uvítal bych v nastavení položku "mute claptrap" *1*
-
Hra ma perfektni ovladani. Jediny, co je spatny je inventar ;) 900 mi neprijde prestrelene. Na aukru i od 700 ;) Na Cestine se odedneska pracuje.